Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Ben gidiyorum kızlar şimdilik. Gelirim geri

Ama belki gelmeyebilirim de. Bilmiyorum uyku durumuma bakar o ya:26:

Hadi görüşürüüüz

Merhaba canım,, nereye gelin gittin acaba bende gurbete gideceğimde merak ettim..

meraba prenses..aah ahh ben de ulke degistirdim. :18:iz bilmez,yol bilmez durumundaydim.simdi biraz ogrendim. :26: inan yaninda buyuk yoksa evde oturmak bunaltmasin seni.rahat rahat kpss ye hazirlan bence...

Evet zor olacak bence de

Benimki kimlikte 92 görünüyo yine ucundan kıyısından biraz kurtulur heralde o yaştan dolayı olan sıkıntıdan:26:

Seninki de inşallah rahat bi yere düşer Margam

İnşallah pekmezim.

Sen ne yaptın gittin mi doktora ? Böbreklerim ağrıyor diyordun.Sen demesende pret öyle diyordu

Ne zaman lan

Benim topiğimin adı 20 yaşında olup veya 20 yaşına girmiş ve evde kalmışların topiği değil ki lan

Naber şekerim
Burda yanlızlıktan çatladın tabi,önceki yazılarımı beğenmişsin görüp de geleyim diye,sanki anlamadık
Yohh ya bu topicin adı,20 yaşında olup yerinde duramayan kuduruklar topiciii
İyilik ne olsun,hep aynı,değişikliği bekliyorum
Sen ansılsın:44:

Son düzenleme:
Yememiş içmemiş cevap yetiştirmiş bi de,pislükk
Hayatımın baharındayım ben kızım,elimi sallasam ellisii

Sen evde kalmış küçük tatlı mı tatlı bir ayısın . Ve ayrıca hayatının baharında değil kışındasın oğlum

Hadi lan ordan

Şu sözü söyleyenlerin %76 sı o durumda değil

Lan öhüz bana bak. Yazdıklarını tabiside beğenicem.Yoksa sen görücende ne zaman cevap vericek bu kız diyemi bekliyecem haaaaa !

Kuduruklar mı

Yok yok benim topiğimin adı şimdiki kalmış

Eh işte bi evde kalmış sensin

Değişiklik derken ? HANİ GÖRÜCÜ gelmesini falan mı bekliyorsun şişkoooomm

Sen evde kalmış küçük tatlı mı tatlı bir ayısın . Ve ayrıca hayatının baharında değil kışındasın oğlum

Hadi lan ordan

Şu sözü söyleyenlerin %76 sı o durumda değil
Nen gevezee tavıkk,ağzını topla
Lan beni de o kötü yola sokacağını sanıyosan yanılıyosun bacımBen böyle muıtluyum oğlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…