- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.181
Önceki sayfalara bakarak anladım konuyu ben de...Aman boşver baş ağrısı çekiyorum
Sen anlatsana pekmezlerin olayı ne
Anlatmışta o topicde bakamadım . Ne olmuş la ?
Önceki sayfalara bakarak anladım konuyu ben de...
Pekmezin sevdiceği ona yalan söylemiş,evdeyim demiş ama aslında dışardaymış,bunu söyleyen de çocuğun ablasıymış,pekmezi arayıp söylemiş...Sorun bu,ama araları düzeldi pekmezim kıyamadı sevdiceğine,askere gitmeden önce ayrılmayalım dedi.böyle işte
Aman boşver baş ağrısı çekiyorum
Sen anlatsana pekmezlerin olayı ne
Anlatmışta o topicde bakamadım . Ne olmuş la ?
Nasııı önemli bi konu değilmiş oğlım,YALAN'dan daha kötü bişey mi olur ilişkilerdePekte büyük bir mevzu yokmuş.
Bende baktım ama anlayamadım.
Geri gitmekten de usandığım için kısa yoldan sana sordum.
Mübarek uçankuş gibi karısın her dedikodu her haber sende lan
Canım neden bukadar çok başın ağrıyor doktora gittin mi
Sıkıntı stresten ablacığım
Dünde yemekte tuzu fazla kaçırmıştım
Beynimi hissetmiyordum. Annem birşey olur diye baş ucumda uyudu dün gece..
Gidicem gidicem Allah'ın izniyle
Nasııı önemli bi konu değilmiş oğlım,YALAN'dan daha kötü bişey mi olur ilişkilerde
Zaten hep beni yorarsın,herşey benden soruluyor sankim
Bizden kaçmaz ekibiyle çalışıyorum oğlum ne sandınnn
Sıkıntıların neyse biran evvel kurtulursun inşaallah
Dikkat et canım dokunuyorsa
Anneler öyledir
Canım ihmal etme
Sen baya baya polyanacılık oynuyosunNe var evdeyim demiş.Ama dışardaymış. Dışarda kötü birşey mi yapıyormuş.Yooo
Yorumları okuduğumda kahveye gittiğini yazmış.
Pekte büyütülecek bir mesele değil. Buna yalan bile denmez.Allah daha büyük yalanlar söyletmesin .
Şimdi pekmez buna nerdesin dediğinde bu çocuk dışardayım aşkım deseydi,kim bilir bizim pekmez çocuğa trip atacaktı.Ne işin var dışardı falan diye..
Çocukta pekmezden korkusuna,dışarda olduğunu söyleyememiştir.Bu yüzden de evdeyim demiştir.
Olamaz mı ?
Şu sıkıntılarımdan bir kurtulayım ablam,baş ağrısından ölmeye bile razıyım
Sen baya baya polyanacılık oynuyosunBelki de savunma ihtiyacını böyle gideriyon
Yalanın büyüğü küçüğü olmaz balım,yalan yalandır...
Pekmez anlayışlı bir insandır bilirim,çocuk dışardayım deseydi bile pekmez anlayışla karşılardı,ki bunu pekmez de söyledi
Ayrıca o kahve meselesi şöyleekmeze her gün işe gidiyorum diyomuş ama işe fln gitmiyomuş,arada kahveye takılıyomuş Bu da ikinci yalan,ama biz de tam olarak bişey bilmiyoruz,şimdi peşin hüküm yapmıyım Ayrıca Pekmez affetmiş,bize laf düşmez
La saat kaç olmuş ya,kendimi kaybetmişim topiclerin arasında
Çoh uykum var,sabah uyanamıycam bu sefer
Öyle söyleme rabbim herşeyin hayırlısını versinHerşeyde bir hayır vardır Bu dünyada hiçbirşey nedensiz olmaz
topiğin adı= BENyazmadan geçemedim kızlar işsiz ve gece kuşu biri olarak
Oğlum senin başın ağrıyor sözde,sen bu haldeyken bu kadar laklak yapabiliyosan,seni normal halinle düşünemiyorum...Pekmezzz gel de bunun sorularına cevap ver rahatlasınYooo hayır. Şimdi pekmezin konusu dışarısında konuşucam..
Diyelimde bir çift var. Birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Ama kız çocuğun dışarıda takılmasına etmesine pekte sıcak bakmıyor. Ne olur ne olmaz diye.
Çocuk bu durumda yalan söylemeye yatkın oluyor.
Pekmezin barışmasına sevindim. Ama sizin dediğiniz gibi büyük yalan sa ve pekmezde böyle düşünüyorsa niye bitirmedi ilişkisini ? Askerliği var diye mi..
Bizi yorum düşmez.
Çocuk askere gidicek.Şuan onun psikolojisini kimse anlayamaz.Benim nişanlımda askere gidicek.İnan bazen ben bile anlayamıyorum.Sıkmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorum.
Onun sıkıntısı stresi bürümüş olabilir.Çocuk biraz arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemiş olabilir.Bizim kız,izin vermiyorda olabilir
Aman neyse ya..
Başım çatlıyor
Hoşgeldin aud,bizimde uykumuz yok buralardayız işte
Seninde uykun yoksa beklerim her gece
Nasılsın ?
Oğlum senin başın ağrıyor sözde,sen bu haldeyken bu kadar laklak yapabiliyosan,seni normal halinle düşünemiyorum...Pekmezzz gel de bunun sorularına cevap ver rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?