Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Olur canım tatil dönüşü dinlerim seni
Sıkıntı hepimizde var paylaşmak biraz yükümüzü hafifletiyor

iiyyim yaa kocişi yatırdım öyle takılıorum her zman olduğu gibi tvde de bişi yok işsizlik başıma ve uykuma vurdu sen nasılsınnn

Aynı şekilde bende biraz tvye baktıkdan sonra sıkıldım buraya geldim.

Hafta sonları tüm kanallarda spor programları oynuyor.

Derbiyi konuşup duruyorlar.Oynayan dizileride ben sevmiyor

Öyle canım,can sıkınıtsı işte...

kuzey güney ve işler güçler hariç ben de bişi izlemiorum yaa.. dexter son sezonu da bitirdik how i met izlioruz bu aralar

Bak sen de burda önyargılı davrandın
Benim pekmeze bu konuda ne yorum yaptığımı biliyo musun ki?
Bilmiyosan aç önceki sayfaları oku,o zaman fikirlerin değişir
Ayrıca ben çocuğun büyük bi yalan söylediğini iddia etmiyorum,yalan söylediğini de iddia etmiyorum,Pekmezin bana anlattıklarını anlattım sadece,sen ne yapmışki çocuk küçük bi yalan söylemiş dedin,ben de yalanın büyüğü küçüğü olmaz diye karşılık verdim
Yazdıklarımı kabataslak okuyup cevap veriyosun

Bence onların arasındaki bir mevzu.Yalanı büyük mü bulurlar küçük mü bulurlar onlar daha iyi bilir.

Ama bu kadar küçük bir mevzudan dolayıda ilişki bitirmek ne kadar doğrudur bilinmez.

Dedim ya konuyu ayrıntılı şekilde bilmiyorum diye

Kaç kere diycem kızım

Hadi git yat uyu sen yarın devam ederim bende çıkarım birazdan gitti başım boynum

La benden bu kadar,birazdan uyuyakalacam burda
Tekrar iyi geceler

Bi işsizlik yapın da keyfimiz yerine gelsin bu saatte sıkılmaya başlarsam sabahı zor ederim ya hadi bişiler yapın hadiiii valla cok sıkılıyorun sizden başka kimseden ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…