- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.201
Rabbim yardımcım olsun yardımcımız olsun
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Gerçekten çok sıkıldım ablam.Bir ara uzun uzun konuşalım seninle .İhtiyacım var buna.
Sıkıntımı dinleyipte boş boş yorumlarda bulunanlar var.Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor neyse
iiyyim yaa kocişi yatırdım öyle takılıorum her zman olduğu gibitvde de bişi yok işsizlik başıma ve uykuma vurdu sen nasılsınnn
Olur canım tatil dönüşü dinlerim seni
Sıkıntı hepimizde var paylaşmak biraz yükümüzü hafifletiyor
Aynı şekilde bende biraz tvye baktıkdan sonra sıkıldım buraya geldim.
Hafta sonları tüm kanallarda spor programları oynuyor.
Derbiyi konuşup duruyorlar.Oynayan dizileride ben sevmiyor
Öyle canım,can sıkınıtsı işte...
Hade iyi geceler,margi kafayı rahat bırak stres yapma başına yazık
İyi sohbetler,görüşmek üzere
kuzey güney ve işler güçler hariç ben de bişi izlemiorum yaa.. dexter son sezonu da bitirdikhow i met izlioruz bu aralar
Bak sen de burda önyargılı davrandınİçimden konuşuyor olmam mı başımı daha fazla ağrıtacak.
Şuan çenem çalışmıyor,sadece iç sesim ve parmaklarım bıdı bıdı yapıyor,o kadar.
Aynen pekmezi yakalayı sormam lazım bunları.
Siz konuya detaylı bakamamışsınız. Yalansa bitir ilişkisini demişsiniz.Önce bir derinlere inin sonra bu yargıda bulunun arkadaşım.
Ne yapsam ya.Sabahada var daha kaç saat of ulan :26:
Ne zaman dönüceksin Abla ?
Bak sen de burda önyargılı davrandın
Benim pekmeze bu konuda ne yorum yaptığımı biliyo musun ki?
Bilmiyosan aç önceki sayfaları oku,o zaman fikirlerin değişir
Ayrıca ben çocuğun büyük bi yalan söylediğini iddia etmiyorum,yalan söylediğini de iddia etmiyorum,Pekmezin bana anlattıklarını anlattım sadece,sen ne yapmışki çocuk küçük bi yalan söylemiş dedin,ben de yalanın büyüğü küçüğü olmaz diye karşılık verdim
Yazdıklarımı kabataslak okuyup cevap veriyosun
Daha yeni geldim canım 15 gün burdayım
La benden bu kadar,birazdan uyuyakalacam burdaBence onların arasındaki bir mevzu.Yalanı büyük mü bulurlar küçük mü bulurlar onlar daha iyi bilir.
Ama bu kadar küçük bir mevzudan dolayıda ilişki bitirmek ne kadar doğrudur bilinmez.
Dedim ya konuyu ayrıntılı şekilde bilmiyorum diye
Kaç kere diycem kızım
Hadi git yat uyu sen yarın devam ederim bende çıkarım birazdan gitti başım boynum
La benden bu kadar,birazdan uyuyakalacam burda
Tekrar iyi geceler
Kuzey güney devam ediyor mu hala ?
Ben işler güçleri takip ediyorum,vakit buldukça
evet kuzey güney de devam :) çok entrikalııı :))))
Hoşgeldin,şimdi ev sahibesi de gelirBi işsizlik yapın da keyfimiz yerine gelsin bu saatte sıkılmaya başlarsam sabahı zor ederim ya hadi bişiler yapın hadiiii valla cok sıkılıyorun sizden başka kimseden ümidim yok
Sen de bendensin deseneTeşekkür ederim :) gelsin inşallah canı sıkılan buraya doluşuyor gibi ondan geldim, çok sıkılıyorunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?