Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Tabi dik kahveyi sonra da uyku düzenim bozuk deTavık mı anam babam ne oliy o zaman 11de yatıyolar da
Aslında ben buraya takılmasam 12 de uyurumBuyur sor,öelim yokki benim

Sevgi gerçekten ayıp ettin bize.

Biz seninle onca muhabbet ettik . Ama sen işi alınganlığa vurdun .

O sana özelden mesaj atanlarada anlam veremiyorum . Yok misafir gibi kaldın demeler etmeler .

Ayıp gerçekten. Ben kırıldım ..

Arkandan konuşmadık,Eğer öyle bi niyetimiz olsaydı özelde dedikodu yapardık sizin hakkınızda...Burda konuştuğumuz bikaç bişey var onları da size söyledik zaten gizli bişey yok...

Tabi dik kahveyi sonra da uyku düzenim bozuk deTavık mı anam babam ne oliy o zaman 11de yatıyolar da
Aslında ben buraya takılmasam 12 de uyurumBuyur sor,öelim yokki benim

Tavıksın tabii .

Abicim onların yaşı vardır ondan erkenden yatıyorlardır. Bize baksana berduşları geçtin kızım

Ben burada takılmadığım zamanlarda o saatte uyuyorum. Mutlaka oyalanacak birşey buluyorum . Kitap oku vs geçiyor zaman

Sevgililer gününce napıyorsun diye sorcaktım

cevap istiyorumm yine her zaman ki gibi ben kötü oldum değil mi
c

Seni resmen özelden dolduruşa getirmişler ve sende birden kükredin..

Ben o sırada yoktum ama baktım yorumlarına..

Pret orda sinirlenince dedim noluyoruz diye girdim konuya ..

Ayıp sevgi,yakıştıramadım senin gibi birine..

evet ...marga ama bende sizi anlamadım biranda.
olayı ben anlatamadım bile özelden 3 kızçem mesaj attı bana melek kim bunlar ben geldim yazamadım vs. ne oluyor anlayamadım k. bkma yazamıcam da vs. benim morelim bozuldu.
kendim için hiç bir sorun yoktu marga. bende alınmıştım biraz çünkü siz pret le çok yakınsınız belli.
izlemiştim hatta espirilerinize bile gülüyordum. daha sonra eclipse kızçem de aynı durumu dedi gerçekten alaya alındığımızı tınlanmadığımızı düşünüdüm.
ve söylemek istedim.
hani size konuşun su bu dediniz ya. konuşulmaya fırsat verilmedi inan ki
ve bir şey daha çok zoruma gitti.
ben sana pret gelmeden önce 2 3 mesaj yazdımmm marga neden yazmıyorsun dedim hatta ona ragmen 1 tek cevap dahi vermedin. pret geldi hemen yazmalar tabiki yazabilirsin.. ben ne karışırm ama
öyle ypamande beni çok kırdı yaraladı.
ama ben su hayatta kimseyi kırmak üzmek istemem.. yarına cıkacagımz belli değilken.. ama durum böyle ve bundan ibaretti..

Eheehe bu muydu özel sorun ben de ne sorcak diyorum
Sevgililer gününde her yıl gibi evimde otururum ya nete takılırım ya da tv izlerim napcam ki

Hoşgeldinteşekkürler iyi sayılırım.sen ansılsın,kendini tanıtır mısın?

Ben de iyiyim :13:
30yaşındayım evliyim 7yıllık.
2Yaşına girmesine az kalmış bi oğlum var.
Ev hanımıyım.
Öyle işte.
Hadi sıra sende pireti

Sohbeti koyulaştırıyoruz diye eleştiri aldık.
Ona sinirlendim ama geçti gitti.

Sen neler yapıyorsun. Var mı bir gelişme ?

Salla gitsin kuzum.
Senin mis gibim konun var bak

Gelişme var var.
3Gündür regliyim

Dediğim gibi benim de kendime göre işlerim oluyor. Sen benim mesajlarıma beğenmediğinden geri dönüş yapmayı unutuyorum.
İlk zamanlar prette beğenmezdi.Bazen selam verip çıkardım onların topiğinden.

Pekmez var bilirsin. Oda bana mesaj yazmıştır.Okumuşumdur.Belkide geri dönüşte bulunmamışımdır.Ama bana bir kere olsun trip attığını görmedim.
Alınmadı.Oda benim mesajlarıma geç cevap verdiği olmuştur. Ama bende alınmadım.

Biz seni niye alaya alalım. Ben orda açmışım bir haberin muhabbetini. Pret anzer balı sen vs muhabbet ediyorum. O anda muhabbete kim katıldıysa yorumda bulunuyor.

Ayrıca preti ben bugun hiç görmemiştim.
Bizi kimse tanımak zorunda değil.
O şahıslar sana özelden ''bunlar kim'' diye soruyorlar ya. Sor bakayım onlara bu forumda kaç kişiyi tanıyarak muhabbet ediyorlarmış. Sor lütfen.

Al işte bizde çıktık sohbet topiğinden. Konuşuyorlardır.
Ama ben kendi adıma konuşayım. Ne ben seni o esnada alaya aldım. Nede pret

Ben prete her zaman takılırım.Şişko derim . Deli derim . Oda bana der bişiler falan.
Biz kendimizle alay ederken,siz sizinle alay ediyoruz sanmışsınız. Ayıp..

Özür dileyeceğin yerde hala gelip ''yok benim mesajıma geç cevap verdin '' diyorsun Sevgi..

Ayy ne şirindir şimdi o yaşında
Ben de 19 yaşındayım..
Açıktan okuyorum,evdeyim sürekli yani...
Bekarım...
tanıştığıma memnun oldum..

Hepsine katılıyorum

geç cevap verdin diye mi alındım ben ..
resmen bizi tınlamadın marga sen aslında ortada herşey neyse olsun sen haklı ol.
onlarda o anlamda onlar kim vs sormamıştı zaten sen bizi adam yerine koyup ta cevap vermedin bile diğer olunca cevaplar yapıştı biraz enpati kur insanları kendi yerine koy.
ben özür dilenecek hi çbirşey yapmadım .
topikte misafir gibi olmak diğer üyelerin de alaya alınmış hissetmeleri çok can sıkıcı bir durumdu. neyse fazla konuşmaya gerek yok iyi geceler diliyorm size.

Her seferinde fazla konuşmaya gerek yok,bu konu kapansın tamam diyosun ama konuyu açan sen,buraya gelip bizi dedikodu yapmakla suçlayan sen ve halaa özür dilenecek bişey yok,yine fazla konuşmaya gerek yok diyen sen...Tamam o zaman bu konu kapansın..

Yahu sanki topiğinde sürekli yazıyormuşum gibi yok tınlamadın da etmedin de diyorsun...

Ben daha hemen hemen 2 gündür yoğun bir şekilde topiğinde takılıyorum..

Sen haricinde ve tanıdıklarm haricinde kimseye muhabbet etmiyorum pek ..

Sizede dönüyorum sonuçta bir şekilde ..

Yani seni tınlamasam etmesem niye özelden gelip sana onca şeyi anlatayım

Hemde hiç üşenmeden..

Sen bir düşün bakayım bunları tamam .

Margi aynı özel soruyu ben sana sorayım
Sen sevgililer gününde napcan

Sana kasıtlı olarak sordum. En iyisini yapıyorsun kızım ..

Büyük ihtimalle bende benimkiyle olurum Allah nasip ederse tabi ..

Bir aksilik çıkmazsa..

Gerçi ben sevmiyorum öyle özel günleri..

Huyum değildir..

Sıradan bir gün bizim için ..

Farkı ne hediye almak mı salla gitsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…