- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
aminnn saol canim rabbim sanada nasip eder insallahAllah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah
Bende bebek delisiyim çok severim bebekleri inşallah isteyen herkese nasip eder allah
20 yaşındayım sizin yaşınız kaç ?
sağol canım ayın 20 sinde 6 aylık olcak inşaallah.
sen öğrencisin galiba?
A neden ? Düşüm sana birşey soracağım .. Ben bir kaç yerde araştırıyorum .. Yüzüme pudralı pembe sir ağda sürdürüyordum İstanbul'dayken .. Şimdi memleketimdeyim.. Burada da ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olmak istiyorum.. Bu tür ağdaları nereden bulabilirim ?
aminnn saol canim rabbim sanada nasip eder insallah
bende 21 2 senedir evliyim
aminnn saol canim rabbim sanada nasip eder insallah
bende 21 2 senedir evliyim
Onun gibi birşey diyelim bilirim ben seninle ilgili herşeyi.. =) Birazdan özelden yazarım canım kim olduğumu ..
Maşallahonun o minik ellerinden benim yerime öp . Aynen öyle tabi devam edersem =) Çok karışık bir ara özelden anlatırım ablacığım ..
Çok üşeniyorum:)
Tırnaklarıma, yüzüme ,kaşıma,kirpiklerime,bacaklarıma ayrı ayrı sürmek bu aralar işkence gibi geliyor :)
Ben bu ağdaları kozmetik satan yerlerde çok sık görüyorum yakınında böyle bir yer varsa bi bak canım.
herseyin bi zamani var ALLAH hayirlisini nasip etsinAmin inşallah
Hep genç anne olmak istemişimdir ama 24 yaşına geldim hala anne olamadım umarım 30 u geçmez :)
Aramızda pekte yaş farkı yokmuş hatta hiç yokmuşta denilebilir.. Benim evlenmem Allah kısmet ederse 22 'imi bulur.. Çocuk olayı 27 gibi en uygunu olur.. Allahtan karşımdaki insan bu konuda benimle hemfikir.. =)
Tahmin ettim zaten canım :)
Bana bu topikte abla diyen iki kişi var çünkü.
Biri de sensin
herseyin bi zamani var ALLAH hayirlisini nasip etsin
tabi once bi evlen evliligin tadini cikar sonra ALLAH nasip eder insallah
Kim olduğumu çıkarmışsındır o zaman .. =)
Tabiki ayıp ettin :)
Bak ben melek kartı da bakıyorum.
Arada gel sanada açarız.
Sen tabi o hünerlerini kaçırdın.
Bugun dışarı çıkacaktık annemle alışveriş için. Şiddetli yağmurun etkisinden bir yere çıkamadık. Çıktığımda ilk işim buna bakmak olacak. Umarım bulurum. Teneke şeklinde olanlarından..
Niye yasemin abla falan msnden topluda konuşurken bana bu özelliğinden bahsetmedin hı aşk olsun Abla.. Bende isterim bende bende.. !
Vardır canım kolaylıkla bulursun kozmetik satan her yerde görüyorum çünkü.
Kız daha yeni atıldım.
Ama sezgilerimin güçlü olduğunu söylüyorlar.
Burda bir kart açsam sana sorun olur mu ki? :26:
Bakacağım bakalım teşekkürler bitki çay'ım.. =)
Eheheh
şuan üşenmesem kalkar yapardım bi tane rezene ama zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?