Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Çok üşeniyorum:)
Tırnaklarıma, yüzüme ,kaşıma,kirpiklerime,bacaklarıma ayrı ayrı sürmek bu aralar işkence gibi geliyor :)
Ben bu ağdaları kozmetik satan yerlerde çok sık görüyorum yakınında böyle bir yer varsa bi bak canım.

aminnn saol canim rabbim sanada nasip eder insallah

bende 21 2 senedir evliyim

Aramızda pekte yaş farkı yokmuş hatta hiç yokmuşta denilebilir.. Benim evlenmem Allah kısmet ederse 22 'imi bulur.. Çocuk olayı 27 gibi en uygunu olur.. Allahtan karşımdaki insan bu konuda benimle hemfikir.. =)

Maşallah onun o minik ellerinden benim yerime öp . Aynen öyle tabi devam edersem =) Çok karışık bir ara özelden anlatırım ablacığım ..

ablacım deyince kuzenim geldi aklıma o da sen gibi ablacım derdi
aynı yaştasınız o da zonguldak'ta üniversite 2.sınıf ögrencisi

Bugun dışarı çıkacaktık annemle alışveriş için. Şiddetli yağmurun etkisinden bir yere çıkamadık. Çıktığımda ilk işim buna bakmak olacak. Umarım bulurum. Teneke şeklinde olanlarından..

Amin inşallah
Hep genç anne olmak istemişimdir ama 24 yaşına geldim hala anne olamadım umarım 30 u geçmez :)
herseyin bi zamani var ALLAH hayirlisini nasip etsin

Aramızda pekte yaş farkı yokmuş hatta hiç yokmuşta denilebilir.. Benim evlenmem Allah kısmet ederse 22 'imi bulur.. Çocuk olayı 27 gibi en uygunu olur.. Allahtan karşımdaki insan bu konuda benimle hemfikir.. =)

tabi once bi evlen evliligin tadini cikar sonra ALLAH nasip eder insallah

Vardır canım kolaylıkla bulursun kozmetik satan her yerde görüyorum çünkü.

Kız daha yeni atıldım.
Ama sezgilerimin güçlü olduğunu söylüyorlar.
Burda bir kart açsam sana sorun olur mu ki? :26:

Öyle bir söylüyorsun ki sanki kırk yıldır bu işin içindeymişsin gibi..
Nasıl açılıyor ben anlamam böyle kart fal işlerinden.. sezgilerine inanırım senin ! Ne gibi bir sorun olabilir diye düşünüyorum .. :44:

Eheheh
şuan üşenmesem kalkar yapardım bi tane rezene ama zor geliyor

Çaydan ondan bundan bahsederken feci şekilde susadım.. İzninizle ben mutfaktan bir bardak meyve suyumu kapıp geliyorum.. İsteyen var mı =) Ayrıca canım çocuk sahibi olma konusundaki mesajına cevap yazamadım kusura bakma. Merak etme olur hayırlısıyla.. Acele etme boşver.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…