- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Gerilmemin sebebi sör değil , sonuçlanması gereken bir sorunum var.. Onun stresi beni geriyor iki üç gündür.. Bu yüzden gerginim.. Bugun sonuçlanacağından az bi zaman kaldı.. Zamanın geçmesinden ilk defa korkuyorum ...
Sildim şimdi buyur bifom .. 10 dakika engellerine bir çözüm bulmam lazım dur şu işlerimi bi halledeyim de proluk alayım ..
iki saattir yazıcam yazıcam duruyorum sanırım bi 10 sayfa yazışmaları okudum mala bağladım
ne sorunun var meraktanda çatlıyorum neye saatler kaldı bacım çıldırma beni diyiver
Pro alıp napcan ya. Paranla mı banlanacaksın
Düşün bak senin buraya yazmanı durduran benim sorunlarım , seni burdan bile etkiliyorsa beni nasıl etkilemiştir kim bilir ... İlgin alakan için teşekkür ederim fakat burada bahsedebileceğim bir mevzu değil.. Daha doğrusu özel olduğu için burada paylaşmak istemiyorum .. Sizden tek isteğim dualarınızı esirgemeyin,işlerimiz rast gitsin lütfen..
Paranla banlanmıyorsun, kişisel hatalardan banlanıyorsun
Hımmm... Fenadır o durumlar bilirim en kötüsüne hazırlanmak en iyisidir:44:
Pro alıp napcan ya. Paranla mı banlanacaksın
Allah yardımcın olsun cnm senin için en hayırlısı neyse onu verir inşallah
içini ferah tut güzel şeyler düşün
MArgi yolladım mesaj.
HAydi kalkın gidelim yatağımıza kar yağacak. Bugünde böyle geçti yarın neler olacak
Aynen öyle . Fakat en kötüsünü görmemezlikten gelip güçlü olmaya çalışıyorum. Çünkü benim gücüme ve sabrıma ihtiyacı olan biri var. Ve benim onun için yapmayacağım şey yok. Korkumu,üzgünlüğümü zorda olsa saklıyorum şuan . Kafamı başka şeylerle oyalamak bana daha da güç veriyor. Sürekli aynı durumu düşünmek beni ilerletmiyor,aksine olduğum yerde kalıyorum . Allah'ım yardım etsin bana ..
Amin.
Lakin senin, onun için yapamayacağın şeylerde vardır elbet. İşte bu yüzden en kötüsüne hazırla kendini. Görmezlikten gelmek daha derine çekmiyormu seni?
Gör, hazırlan, bekle...
Bir dert var ise dermanıda vardır.
''Şüphesizki ''O'' herşeyi görendir. Senin bilmediklerini bilen''...
Ben çıkıyorum canlar. İyi sabahlar..
Margi sağlık olsun herşey hal olur. Canını sıkma nişanlınında sıkma dediğim gibi olursa. Herşeyde vardır hayır. Ki düzelir bence apar topar olmaz bu işler. öptüm cicim hadi uyu sende
Farklı sorunlarımla şimdi ki sorunum karşısındaki duruşumun ,arasındaki farkları kendim bizzat görüyorum . Bir konuya sürekli düşünmek,tekrar tekrar aynı şeyleri düşünmek beni yıpratıyor. Ben,ben olmaktan çıkıyorum . Ne karşımdaki insana bir faydam dokunuyor ne de kendime . Eskiden bir konu üzerinde haftalarca durduğumu bilirdim . Baş ağrısından başka bir şey değil . Ama bu olayımda , olabilecek durumların hepsini artık bir seferde düşünüp , aklımın bir köşesine yerleştirdim ve uyguladım .Ve uygulattım . Şimdi ise sonuçlanmasnı bekliyorum . Manevi açıdan hiç bir eksiğim yok . Güçlüyüm,güçlü olmalıyım, güçlü kalmak zorundayım . Şuan içim rahat . Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum imkanlarım el verdikçe.Gerisini Allah'a bırakıyorum , bugun benim için gerçekten önemli bir gün. Aynen öyle,şüphesiz inancım sonsuz..
O halde fazla bir yoruma gerekde yok
Bende yatıyorum... Kendinize dikkat ediniz, gerilmeyiniz...
Cümleten iyi sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?