- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Herkes gittiğine göre bende ufaktan kaçayım ,açayımda bir film izleyim ... Hadi hayırlı sabahlar KK ailesi..
Kız sen gündüz mü uyuyorsun?:82:
selam kızlar ben geldim :)
Ama kimse yok :)
Herkes uyuyor mu :)
ben geldiiimmm...nasılsınız?
Hoşgeldin Gülçin Abla,iyi sayılırım ben çok şükür =) Sen nasılsın ? Benden başka kimsecikler yok ..
Hoşgeldin Gülçin Abla,iyi sayılırım ben çok şükür =) Sen nasılsın ? Benden başka kimsecikler yok ..
teşekkür ederim canım.iyiyim ben de..annemle oturduk evlenme programını izliyoruz.daha doğrusu annem izliyor,ben de bakıyorum..:))sıkıntını atabildin mi?
Ben varım kuzuuuuuuuu
İzleyin izleyin.. =) Çok şükür be abla,atlatabildim. Dua eden de etmeyenden de Allah razı olsun.. Benimde canım sıkıldı,dedim geleyim buralara.. Aslında biraz rahatsızım dinlenmem gerek,ama kendime acımıyorum işte.. =)
Ooooooo yeni avatar yapmışız LiLim =) Diğeri daha çok yakışıyordu ama bu daha da güzel.. Ayrıca eve bir saatte geçerim dedin , erken geçmişsin .. Hoşgeldin bakalım,tekrar teşekkür ederim seni de öğrenci işlerine kadar yordum kusura bakma kuzum
Hoşgeldin Düş,kimsecikler yok evet.Millet uyuyor herhalde ya da işleri var bilemiycem... Tek başımayım buraların tozunu alayım
Nasılsınız komşu topikdaşlar
İyiyiz sen nasılsın bakalım hoş geldin bu arada:)
Hoşbuldum... İyiyim bende mapıslıktan sonra adapte sürecindeyim
Ufacık bir işim var , halledip geliyorum .. Telefondayım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?