Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Herkes gittiğine göre bende ufaktan kaçayım ,açayımda bir film izleyim ... Hadi hayırlı sabahlar KK ailesi..

Kız sen gündüz mü uyuyorsun?:82:

Valla şuan uykusuzluktan sersemliğin doruklarındayım,ruh yorgun , beden yorgun.Bu kadar stres ve üzüntüden hasta olacağım belliydi.Başım feci şekilde ağrıyor ve yutkunurken boğazım acıyor.Göz kapaklarımı açmakta zorluk çekmeme rağmen,yinede ayaktayım.. Neredeyse hiç uyumadım.Sende hem gece , hem de gündüz uyuyanlardansın herhalde

teşekkür ederim canım.iyiyim ben de..annemle oturduk evlenme programını izliyoruz.daha doğrusu annem izliyor,ben de bakıyorum..:))sıkıntını atabildin mi?

İzleyin izleyin.. =) Çok şükür be abla,atlatabildim. Dua eden de etmeyenden de Allah razı olsun.. Benimde canım sıkıldı,dedim geleyim buralara.. Aslında biraz rahatsızım dinlenmem gerek,ama kendime acımıyorum işte.. =)

Ben varım kuzuuuuuuuu

Ooooooo yeni avatar yapmışız LiLim =) Diğeri daha çok yakışıyordu ama bu daha da güzel.. Ayrıca eve bir saatte geçerim dedin , erken geçmişsin .. Hoşgeldin bakalım,tekrar teşekkür ederim seni de öğrenci işlerine kadar yordum kusura bakma kuzum

çok sevindim canım atlatabildiğine...dinlen tatlım,kendine iyi bak.dikkat et kendine.bu arada ailenle misin;yoksa öğrenci misin?

Aman kuzum 2 adımlık yol :) Bizim Kampusten ev çok uzak suruyoda ancaa.. :)

Msne gel de ordan konuşalım

Hoşbuldum... İyiyim bende mapıslıktan sonra adapte sürecindeyim

Ah şu mapıslık :)
Bu aralar pek usluyum ki uzun zamandır girmedim bende mapıs damlarına
Bu arada kızlar body shop tutkunları markafonide güzel bi fırsat var yarım saattir dudak bakım setlerini sepete koyup iptal ediyorum alıcam sonradan engelliyorum kendimi :)Elimdekileri bitirmeden almıcam diye kendime söz verdim ama bakalım yenik düşücem mi bu güzellere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…