Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Ben dün çıktım canım baya yağmur vardı.
Göz gözü görmüyordu.
Soğukta var tabi.
Ne zamandır evdesin?
Ben uyumadım bugün. Ben sabahlıyamıyabilirim bugün.
O kadar çok evdeyim ki artık sayamıyorum bile , şaka bir yana hafta sonu dışarı çıkıp alışveriş yapmayı düşünüyorduk annemle ama kötü hava şartlarındna dolayı yine eve kapandık . Ayrıca bugunde hastayım gribim grippppppppppppppppppppppp hapşurayım mı topiğe hı ? virüs bulaştırayım

Geçmiş olsun canımccım...
Çok yaşaa... Ama ağzını kapat hapşururken. :2::2:

Eminim bu köpecikler bizlerden daha iyi araba kullanıyorlardır , özel şoförüm yapacağım

Yap tabi kız :) Havan olur o zaman bin beşyüz :)Hem şoför hem koruma:)

Geçmiş olsun bu arada grip mi oldun sen hastacıkmı oldun sen burnuşun mu akıyorrr hapşuruyon mu guduvvvv:)
Matrax başlasa bi an önce ya:)
Dinleyen varmı :)

ivet canım benimde topiğim var. istiyoruz evet inş olur
yok canım demem öle

Sağolasın canım benim fena susadım , matrax ney anlat bakalım ben de o sırada su içip geleyim

Lise 2 den beri dinlerim. 8 sene oluyor neredeyse. Ama lise zamanı daha sıkıcı takipciydim artık arada dinliyebiliyorum. Ama hatırlattın açayım şimdi. Zeki tv prog başladıktan sonra soğudum

Sağolasın canım benim fena susadım , matrax ney anlat bakalım ben de o sırada su içip geleyim

Aboww matraxi bilmiyormusun sen
Bak şimdi alem fm i açıyorsun birazdan bi program başlıcak böyle bazen cırtlak sesli bazen şuh sesli bi adam konuşcak işte o kişi zeki :)
Sunduğu programda matrax:)Çok eğlenceli bişi kkda takılırken aynı zamanda aç dinle müptelası olursun yani benden demesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…