- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
O kadar çok evdeyim ki artık sayamıyorum bile , şaka bir yana hafta sonu dışarı çıkıp alışveriş yapmayı düşünüyorduk annemle ama kötü hava şartlarındna dolayı yine eve kapandık . Ayrıca bugunde hastayım gribim grippppppppppppppppppppppp hapşurayım mı topiğe hı ?Ben dün çıktım canım baya yağmur vardı.
Göz gözü görmüyordu.
Soğukta var tabi.
Ne zamandır evdesin?
Ben uyumadım bugün. Ben sabahlıyamıyabilirim bugün.
Gözümde canlandıda komik olurdu yahu :)
O kadar çok evdeyim ki artık sayamıyorum bile , şaka bir yana hafta sonu dışarı çıkıp alışveriş yapmayı düşünüyorduk annemle ama kötü hava şartlarındna dolayı yine eve kapandık . Ayrıca bugunde hastayım gribim grippppppppppppppppppppppp hapşurayım mı topiğe hı ?virüs bulaştırayım
slm. bende geldim
slm. bende geldim
Evli mutlu çocuklu geldi.. Adınız Seda'y mıydı sizin ? Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz uykusuzlara ..
Geçmiş olsun canımccım...
Çok yaşaa... Ama ağzını kapat hapşururken. :2::2:
hb. evli mutlu lakin çocuksuzum, esra ben
Hoşgeldin canım...
Geyik topiğinden buraya mı terfi ettin? Doğru hatırlıyormuyum? :)
Eminim bu köpecikler bizlerden daha iyi araba kullanıyorlardır , özel şoförüm yapacağım
Hah evet Esraydı pardon , diğer kızın adı Sedaydı . Sanki sizin topiğiniz vardı ben öyle hatırlıyorum .. Olsun , belki ilerde olur .. İstemiyor musunuz ? Öyle bi sordum ki kendime''sanane lan '' diyesim geldi yemin ediyorum
hb. canım evet geyik topiğimde var ama birazda size takılayım didim
Yap tabi kız :) Havan olur o zaman bin beşyüz :)Hem şoför hem koruma:)
Geçmiş olsun bu arada grip mi oldun sen hastacıkmı oldun sen burnuşun mu akıyorrr hapşuruyon mu guduvvvv:)
Matrax başlasa bi an önce ya:)
Dinleyen varmı :)
Takıl tabi canımm...
Biraz neşelenmek lazım...
ivet canım benimde topiğim var. istiyoruz evet inş olur
yok canım demem öle
Yap tabi kız :) Havan olur o zaman bin beşyüz :)Hem şoför hem koruma:)
Geçmiş olsun bu arada grip mi oldun sen hastacıkmı oldun sen burnuşun mu akıyorrr hapşuruyon mu guduvvvv:)
Matrax başlasa bi an önce ya:)
Dinleyen varmı :)
İyi etmişsin buraya gelmekle .. =) Bu topic benimbenim beniiimmmmmm!
Sağolasın canım benim fena susadım , matrax ney anlat bakalım ben de o sırada su içip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?