- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Napıyorsunuz kızlar??
Hoş geldin uykucu :)
Hoşbuldum,uykusuz.. Kız,beni rezil etmesene..Konu sahibine öyle denmez, uykusuzum ben ,uykucu değil . Ele vermeyin beni
:) aslında ben uykucuyum biliyor musun :)
Çok nadir uykusuz dolanırım :)
Yarı uykulu , yarı uykusuz gibi birşeylik var sende.. Konuyu ilk açtığımda,buraya uğrayanlardansın . O zamanlar uykusuzdun,ben seni yordum biliyorum.Sen söylemiyorsun ama ben anlıyorum , çok kötü sohbetim var demi ? Hadi söyle söyle , içinde kalmasın
Estafurullah :)
Ben uykuyu çok sevmeme rağmen sevgilimle uyuyup sevgilimle uyanıyorum :)
İşte topiğin açıldığı gece onu uyutup kk da gezindiğim bi geceydi
Arada yine uyutup kk ya kaçmaya devam edicem :)
Amaan ne tatlı ayol bu :)Binmiş arabaya kemerde takılı :)
Sen hele bi ehliyet kursuna başvur gerisi gelir çokta zevkli ya arabam olsa fink fink şehir turu atarım herhalde:)
iyi geceleryanlzı değilimmm demekkkkk baslıgı görünce lank atladım ama :)
hoşbuldum valla canımmm <3İyi geceler ,hoşgeldiniz ... Yalnız değilsiniz tabi , biz varız uykusuzlar ekibi
Aynen çok tatlılar ,benim anlamadığım şimdi bu dostlarımıza 8 haftalık bir eğitimden geçirmişler ve bu hale gelmiş. Bu hayvanların ne derece trafik kurallarına uyabileceğini düşünüyorum ? Hani levhalar falan..Düşünsene düş , şimdi bu dostlarımız almışlar altına bir araba çıkmışlar caddeye .. Orada yaya geçidinden,yayalar geçerken basmasınlar gaza ? iye böyle birşey yapsınlar diyecek olursan şöyle söyleyeyim . Şu ana kadar trafikte kurallara uymayıp,hayvanları ezen,kasıtlı olarak yapanlar vardır.Kasıtlı olarak yapmayanlara bir lafım yok. Şimdi bu hayvanlarda o tarz insanlara bunu yapsınlarda ,adalet sağlansın. Haksız mıyım
hoşbuldum valla canımmm <3
hoşbuldum valla canımmm <3
Onlarıda öğretmişlerdir herhalde:)
Şu cani insanlara şu sevimli köpecikler havlasa hırlasa zaten o caniler oldukları yerde tırt:)
Düşüp kalpten giderler herhalde:)
Bi arabanın içinde bi köpek araba kullanıyor kafasını çıkarmış bi caniye havlıyor hırlıyor adam zaten şok geçirir ezmesine gerek bile yok :)
Ooooo Tuğçe Abla Hanım , siz buraların yolunu bilir miydiniz yahu ? Sayfanın açılışında bulunup,sonradan kaybolanlardansınız . Meleklerine mesajım var,söyleyin o Tuğçe Ablaya gelsin şuraya !
Geldim canımm...
Haftasonu yoktum buralarda.
Anca gelebildim. Dün uyuyamadım ve uyku mahmuruyum canım.
sen neler yapıyorsun?
Aklıma bu konuyala ilgili bin bir tane senaryo geliyor . Hani trafik kavgalarını bilirsin .. Bu köpeciklerin aracı önde olsun , onun arkasında da normal bizimkilerin aracı olsun . Adam maganda havalarında aracından çıkıp,sen ne yapıyorsun hacı dercesine öndeki aracın kapısını açamaya gider ve kapıyı açınca bu hayvancıklarla karşılaşır.. O adamın psikolijisini düşünebiliyor musun sen
Oh be yalnız değilmişim bu konuda , dün bende uykusuz kaldım fakat bir iki saatlik uykuyla toparlandım .. Bu gece sabahlarım artık . Havalar buz gibi ayol , dışarı çıkamıyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?