Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

:) aslında ben uykucuyum biliyor musun :)
Çok nadir uykusuz dolanırım :)

Yarı uykulu , yarı uykusuz gibi birşeylik var sende.. Konuyu ilk açtığımda,buraya uğrayanlardansın . O zamanlar uykusuzdun,ben seni yordum biliyorum.
Sen söylemiyorsun ama ben anlıyorum , çok kötü sohbetim var demi ? Hadi söyle söyle , içinde kalmasın

Estafurullah :)
Ben uykuyu çok sevmeme rağmen sevgilimle uyuyup sevgilimle uyanıyorum :)
İşte topiğin açıldığı gece onu uyutup kk da gezindiğim bi geceydi
Arada yine uyutup kk ya kaçmaya devam edicem :)

Estafurullah :)
Ben uykuyu çok sevmeme rağmen sevgilimle uyuyup sevgilimle uyanıyorum :)
İşte topiğin açıldığı gece onu uyutup kk da gezindiğim bi geceydi
Arada yine uyutup kk ya kaçmaya devam edicem :)

Ben,benimkinin yanındayken bana çok uyuyorsun diye kızardı.Uykuyu seven bir yapım yok.Ama bazen öyle bir halsizlik çöküyor ki üstüme,anlatamam.O anda kıcıma vursalar yataktan kalmam o derece .
Bugunlük ufak bir kaçamak yaptık,uyudum.. =) Yahu haberleri göz gezdirirken bir haber dikkatimi çekti. Yeni zelanda da köpekler bile ehliyet aldı,ben daha hala alamadım.Püh benim kalıbıma ayol! 8 haftalık eğitimle bu hale gelmişler , ben de hala ehliyet alacağım .. Ama nerde

Amaan ne tatlı ayol bu :)Binmiş arabaya kemerde takılı :)
Sen hele bi ehliyet kursuna başvur gerisi gelir çokta zevkli ya arabam olsa fink fink şehir turu atarım herhalde:)

iyi geceler yanlzı değilimmm demekkkkk baslıgı görünce lank atladım ama :)

Amaan ne tatlı ayol bu :)Binmiş arabaya kemerde takılı :)
Sen hele bi ehliyet kursuna başvur gerisi gelir çokta zevkli ya arabam olsa fink fink şehir turu atarım herhalde:)

Aynen çok tatlılar ,benim anlamadığım şimdi bu dostlarımıza 8 haftalık bir eğitimden geçirmişler ve bu hale gelmiş. Bu hayvanların ne derece trafik kurallarına uyabileceğini düşünüyorum ? Hani levhalar falan..
Düşünsene düş , şimdi bu dostlarımız almışlar altına bir araba çıkmışlar caddeye .. Orada yaya geçidinden,yayalar geçerken basmasınlar gaza ? iye böyle birşey yapsınlar diyecek olursan şöyle söyleyeyim . Şu ana kadar trafikte kurallara uymayıp,hayvanları ezen,kasıtlı olarak yapanlar vardır.Kasıtlı olarak yapmayanlara bir lafım yok. Şimdi bu hayvanlarda o tarz insanlara bunu yapsınlarda ,adalet sağlansın. Haksız mıyım

Onlarıda öğretmişlerdir herhalde:)
Şu cani insanlara şu sevimli köpecikler havlasa hırlasa zaten o caniler oldukları yerde tırt:)
Düşüp kalpten giderler herhalde:)
Bi arabanın içinde bi köpek araba kullanıyor kafasını çıkarmış bi caniye havlıyor hırlıyor adam zaten şok geçirir ezmesine gerek bile yok :)

Aklıma bu konuyala ilgili bin bir tane senaryo geliyor . Hani trafik kavgalarını bilirsin .. Bu köpeciklerin aracı önde olsun , onun arkasında da normal bizimkilerin aracı olsun . Adam maganda havalarında aracından çıkıp,sen ne yapıyorsun hacı dercesine öndeki aracın kapısını açamaya gider ve kapıyı açınca bu hayvancıklarla karşılaşır.. O adamın psikolijisini düşünebiliyor musun sen

Ooooo Tuğçe Abla Hanım , siz buraların yolunu bilir miydiniz yahu ? Sayfanın açılışında bulunup,sonradan kaybolanlardansınız . Meleklerine mesajım var,söyleyin o Tuğçe Ablaya gelsin şuraya !

Geldim canımm...
Haftasonu yoktum buralarda.
Anca gelebildim. Dün uyuyamadım ve uyku mahmuruyum canım.
sen neler yapıyorsun?

Geldim canımm...
Haftasonu yoktum buralarda.
Anca gelebildim. Dün uyuyamadım ve uyku mahmuruyum canım.
sen neler yapıyorsun?

Oh be yalnız değilmişim bu konuda , dün bende uykusuz kaldım fakat bir iki saatlik uykuyla toparlandım .. Bu gece sabahlarım artık . Havalar buz gibi ayol , dışarı çıkamıyorummmmmmmmmmmmmm

Gözümde canlandıda komik olurdu yahu :)

Oh be yalnız değilmişim bu konuda , dün bende uykusuz kaldım fakat bir iki saatlik uykuyla toparlandım .. Bu gece sabahlarım artık . Havalar buz gibi ayol , dışarı çıkamıyorummmmmmmmmmmmmm

Ben dün çıktım canım baya yağmur vardı.
Göz gözü görmüyordu.
Soğukta var tabi.
Ne zamandır evdesin?
Ben uyumadım bugün. Ben sabahlıyamıyabilirim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…