Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Oha bilmiyordum deme =( Evet var ardemir ablam orda yaşıyor ben onun yanına ziyarete gideceğim Allah nasip ederse.. Oldu bir buluşma düzenleriz artık

Valla bilmiyordum :)
Ankaraya gidersem buluşuruz tabi:)Beni ankaraya sürmeye çalışıolarda gitmicem diye yırtınıyorum atıp tutuyorum ama bu kadar büyük konuşmaya orda olursam (allah korusun:) )nasıl bi yerdir diye düşünmedende edemiyorum :)

55 Kiloluk hatunum,onun kanatlarına asılırsam beni kaldıramaz ..

Olsun redbull alırsınız kanatlandırır kilo milo sorun yok :)

mrb canım ivet ben ankaradayım
Canım ankara nasıl bi yerdir biraz anlatsan kiralar yaşam standartı vs vs :)
O kadar soğuğum ki başka bi şehire yani soru gelmedi aklıma :)

Ben daha evlenemedim , beni görünce senin psikolojin bozuluyor demiiiiiii evde kalmış ihtiyar ..
Çürüyeceksin ..

Bende mi çürüyeceğim ne yaş geldi 30 a nerdeyse

Bende bilmiyorum nasıl bir yer olduğunu sadece gezi için gitmişliğim var artık ardemirimle gezeceğiz her yeri , nerde kaldı o , gelicem diyordu telefonda konuşmuştuk gelemedi hatun ..

canım ankara çok güzel, biz merkezde deiliz, ilçesindeyiz ilçeler merkez kadar pahalı deil ama ben seviyorum ankarayı
burayamı yerleşmeyi düşünüyosun ?

Yahu siz benim psikolojimi bozuyorsunuz haaa ben değil . Gelsin yahu ne olacak .. Evlenirsiniz .. Redbull mu olsa da içsek

canım ankara çok güzel, biz merkezde deiliz, ilçesindeyiz ilçeler merkez kadar pahalı deil ama ben seviyorum ankarayı
burayamı yerleşmeyi düşünüyosun ?

Ben yerleşmeyi düşünmüyorum canım aslında ama iş için ankara yolunu gösterdiler ama gitmicem istemiyorum yani.
Beni bu şehre bağlayan insanlar var başka bi şehir yeni bi ortam korkutuyor beni :26:

Ben yerleşmeyi düşünmüyorum canım aslında ama iş için ankara yolunu gösterdiler ama gitmicem istemiyorum yani.
Beni bu şehre bağlayan insanlar var başka bi şehir yeni bi ortam korkutuyor beni :26:

evliysen yanında eşinin olması yeter, aileni görmeye gidersin.
ankara'ya gelip çalışırsanda pişman olucağını sanmıyorum.
kesinlikle güzel ve zevkli bir şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…