- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
55 Kiloluk hatunum,onun kanatlarına asılırsam beni kaldıramaz ..
Oha bilmiyordum deme =( Evet var ardemir ablam orda yaşıyor ben onun yanına ziyarete gideceğim Allah nasip ederse.. Oldu bir buluşma düzenleriz artık
Amin sağolasın güzel dileklerin için.. =) Aynen öyle ama evlilik daha da güzel olacak ..
Nereye gidiyorsun buraya uğramadan sen bakalım
Benim iriliğimden haberin yok zaar senin
Ankara ankara .. Ankara yolcusu kalmasın , izmit daha yakın aslında..Tüm Türkiyeyi dolaşacağım hepiniz beni gezdireceksiniz !
Ankara ankara .. Ankara yolcusu kalmasın , izmit daha yakın aslında..Tüm Türkiyeyi dolaşacağım hepiniz beni gezdireceksiniz !
55 Kiloluk hatunum,onun kanatlarına asılırsam beni kaldıramaz ..
Canım ankara nasıl bi yerdir biraz anlatsan kiralar yaşam standartı vs vs :)mrb canım ivet ben ankaradayım
Ben daha evlenemedim , beni görünce senin psikolojin bozuluyor demiiiiiii evde kalmış ihtiyar ..Çürüyeceksin ..
Valla bilmiyordum :)
Ankaraya gidersem buluşuruz tabi:)Beni ankaraya sürmeye çalışıolarda gitmicem diye yırtınıyorum atıp tutuyorum ama bu kadar büyük konuşmaya orda olursam (allah korusun:) )nasıl bi yerdir diye düşünmedende edemiyorum :)
rica ederim. tabiki evliliğin tadıda başka, insan sevdiğiyle olunca herzamanın kendine özgü tadı oluyor..
pARise mi olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrturkiye seni kesmezse burayada gel kiz
Olsun redbull alırsınız kanatlandırır kilo milo sorun yok :)
Canım ankara nasıl bi yerdir biraz anlatsan kiralar yaşam standartı vs vs :)
O kadar soğuğum ki başka bi şehire yani soru gelmedi aklıma :)
Bende mi çürüyeceğim ne yaş geldi 30 a nerdeyse
Olsun redbull alırsınız kanatlandırır kilo milo sorun yok :)
Canım ankara nasıl bi yerdir biraz anlatsan kiralar yaşam standartı vs vs :)
O kadar soğuğum ki başka bi şehire yani soru gelmedi aklıma :)
Bende mi çürüyeceğim ne yaş geldi 30 a nerdeyse
canım ankara çok güzel, biz merkezde deiliz, ilçesindeyiz ilçeler merkez kadar pahalı deil ama ben seviyorum ankarayı
burayamı yerleşmeyi düşünüyosun ?
Ben yerleşmeyi düşünmüyorum canım aslında ama iş için ankara yolunu gösterdiler ama gitmicem istemiyorum yani.
Beni bu şehre bağlayan insanlar var başka bi şehir yeni bi ortam korkutuyor beni :26:
Ben yerleşmeyi düşünmüyorum canım aslında ama iş için ankara yolunu gösterdiler ama gitmicem istemiyorum yani.
Beni bu şehre bağlayan insanlar var başka bi şehir yeni bi ortam korkutuyor beni :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?