Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Yahu siz benim psikolojimi bozuyorsunuz haaa ben değil . Gelsin yahu ne olacak .. Evlenirsiniz .. Redbull mu olsa da içsek

Şaka kız daha o yaşa 6 sene varda evlenmek güzel şey gibi geliyor bana :)
Yani sevgiliyle her gün zaman geçiriyorum doyamıyorum bu yüzden evlilik güzel şey bana göre :)
Sen redbulu geçte rakı balık olsa keyif yapsak :)

sen o sevgililik nisanlilik donemlerine bakma kiz erkek milleti evlenince degisiyor

Düş bence şu an yaşadığın şehirden gitmelisin. İlişkinin sorunsuz ilerlemesi için. Orada sizin huzurunuzu engelleyen şeyler var.
O yüzden ankara olayına soğuk bakma.

Kal kız olduğun yerde bencede gitme

evliysen yanında eşinin olması yeter, aileni görmeye gidersin.
ankara'ya gelip çalışırsanda pişman olucağını sanmıyorum.
kesinlikle güzel ve zevkli bir şehir

Evli değilim sevgilimi bırakamıyorum ben uzaktan bi ilişkinin yürüyeceğini inanmıyorum o yüzden istemiyorum bi yere gitmek o işi bırakıp gelebilse gidicem ama onunda işi bırakıp başka bi yere gitme gibi bi şansı yok bu aralar.
Margari gitmiyorum kız bi yere :)

Rakıyıda balığıda sevmem , ama alkol almışlığım var.. Bira,şarap , bir ara viskiyide denemek istiyorum

Gitme gitme kuzu,uzaktan ilişki yürütmek gerçekten çok zor. Herkes kalkamaz onun altından ..

anladım canım haklısın uzakta olunca kavga ve sıkıntılar çoğalıyor gerçekten..
hayırlısı olsun hakında.

Düş bence şu an yaşadığın şehirden gitmelisin. İlişkinin sorunsuz ilerlemesi için. Orada sizin huzurunuzu engelleyen şeyler var.
O yüzden ankara olayına soğuk bakma.

O sıralar işten çıkma durumu vardı ama şimdi öyle bi imkanı yok çıkarsa onca senesi yanıcak tazminatını alamıcak ve az bi miktarda değil..
Ama şimdi maşallah diyeyim eski sorunlardan bir tane bile eser yok şaşırıyorum bazen rüya gibi diyorum ama bu çocuk bambaşka biri oldu çıktı
O yüzden barıştığımız andan itibaren çevredeki gereksiz şahısları görmezden gelip bu ilişkiye sıkı sıkı sarıldı.
inanmıyordum böyle olucağına ama 4 ay oldu tek bi sorun yok..

Maşallah diyelim

İŞ olayı önemli tabi.

Hayırlısı neyse o olsun canım. Gidilecekse gidilcektir zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…