- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.541
Aşk olsun bebeğim, çok kalbimi kırdın bak şimdi, ne oldu sana yine, gerçi bende de var bugünlerde bişeyler de, neyse, ne yapayım canım yaa, dün eski sevgilinin kuzeni aradı, bende hayrola, bunca zamandan sonra hangi dağda kurt öldü dedim, aa ayıp ediyorsun ama, aramak yasak mı rosemarycim dedi, aklı sıra ağzımı yokladı, kendini akıllı sanan erkeklerden biri, bende safım yaa, hayatında yeni birisi var mı, kuzenden ayrıldıktan sonra neler yaptın diye sordu, bende inadına, çok mutluyum, hayatım süper, evet yeni birisi var hayatımda dedim, yedi salak , tabii durur mu, hemen gitmiş kuzenine yetiştirmiş söylediklerimi, yetiştireceğini bildiğim için öyle söylemiştim , bugün bi baktım, eski sevgili aradı hemen.
Aman herkes geziyor benim gezmem sorun oluyor..Seninde mi gözüne geldi Çok dikkat çekiyorum galiba
Bilmem ki ablacım , ben ne zaman kendi profilime baksam seni görüyorum .. Hani onca arkadaşım olmasına rağmen sen çarpıyorsun gözüme ..
Şaka yapıyorum ayol triplenme bana hemen .. =) Eski ilişkileri bitirdim mi tam bitireceksin , sonra gerçekten bir sevdiğin olur , yine eskiler araya girer bu seferde huzurun kaçar.. Sen iletişimi kes bir şekilde , ulaşamasınlar sana ... Tabi bu durumdan hoşlanmıyorsan , sen bilirsin yani =) Benim derdim bitmek bilmez cicim sen beni boşver keyfimizi bakalım
Peki diğer arkadaşların benim gibi yalnız mı
BeNim gibi 1 haftadır eşinden başka insan görmemiş olma ihtimalleri var mı
KK dışında yapacak işleri yok mu
Hiçbir akraba,eş dost komşu olmadan yanlız yaşayan biri var mı
Pek sanmıyorum peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Ohhhhhh rahatladımSen küçük kardeşsin fırça mı sana çekeyim
Peki diğer arkadaşların benim gibi yalnız mı
BeNim gibi 1 haftadır eşinden başka insan görmemiş olma ihtimalleri var mı
KK dışında yapacak işleri yok mu
Hiçbir akraba,eş dost komşu olmadan yanlız yaşayan biri var mı
Pek sanmıyorum peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Ohhhhhh rahatladımSen küçük kardeşsin fırça mı sana çekeyim
Orası beni alakadar etmez sen benim küçüğümsün
Keşke benimde bir küçüğüm olsada yediğim fırçaları ona fırlatsam .. Biz asla senin yerinde ve konumunda olamayız (güzellik ve hamaratlık bakımından )
Ben sana ne dedim daha önce, başkalarına triplenirim ama, sana asla triplenmem, bunu unutma canım benim, canım ben çoktan bitirmiştim zaten, kesmiştim bi şekilde iletişimi her türlü, o kadar zaman geçti üstünden, baktım dün kuzeni arıyor, ama aslında eski arattırdı, biliyorum, kendisinin yüzü yok çünkü aramaya, kuzenine arattırdı, ağzımı yoklattırdı aklı sıra, bende kuzenine laf soktum durdum, yazık garibim hiç bişey diyemedi zaten , bi daha da arayacağını sanmıyorum zaten canım, seni boşveremem, sen beni boşverebilir misin ki, ayy benim de bişeylerim var da neyse, bi ara anlatacağım sana.
Sen yalnız falan değilsin, hiç öyle düşünme, biz varız, aslında sana diyorum ama bazen bende böyle düşünüyorum, ama sonra kızıyorum kendime, yalnız değiliz biz, koskocaman kk var, kk ailesi var, iyi ki de var.
Orası beni alakadar etmez sen benim küçüğümsün
Hadi kıvırma şimdi nerden gördün güzel olduğu mu belki çok çirkinimHamarat olduğum doğrudur
Rüyamda gördüm , benim rüyalarım genellikle çıkar
ahanda böyle
[ımg]http://rsm.haber365.com/n/11_komik_nineler%20(5).jpg[/ımg]
Bi ara bi ara diyip durma vallahi döverim seni =) Msn'den ekledim seni ben dinlerim seve seve .. Sen anlatırsın ben anlatırım bakmışsın sabah olmuş .. Kız birşey diyeceğim bu eski eski diye bahsettiğin çocuk,hani geçen eski kaynanayla karşılaştığının oğlu mu yoksa ondan öncesi mi ?
aşk olsun sahiden böyle mi görüyorsun beni
Söz, özelden hepsini anlatacağım sana, zaten şu aralar dertleşmeye çok ihtiyacım var, ama şimdi çıkıyorum canım, uykum geldi, gözler gidiyor valla, sabahlayamıyorum ben sizler gibi, hiç dayanamam uykuya, pek bi severim kendisini, neyse, hadi gittim ben bebeklerim, iyi geceler size, çok öptüm hepinizi.
Hayır tabi kide ben seni çok merak ediyorum ..
Söz, özelden hepsini anlatacağım sana, zaten şu aralar dertleşmeye çok ihtiyacım var, ama şimdi çıkıyorum canım, uykum geldi, gözler gidiyor valla, sabahlayamıyorum ben sizler gibi, hiç dayanamam uykuya, pek bi severim kendisini, neyse, hadi gittim ben bebeklerim, iyi geceler size, çok öptüm hepinizi.
Neden acaba bukadar yakın hissediyorsun beniİlk mesajını bana yazmıştın bunu hiç unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?