Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Siz buraların yolunu bilir miydiniz =) Burdayım canım ne olsun öyle bakınıyorum işte can sıkıntısı falantafino ... Sen napıyorsun ? Maşallah gezdin durdun bu hafta sonu

Aşk olsun bebeğim, çok kalbimi kırdın bak şimdi, ne oldu sana yine, gerçi bende de var bugünlerde bişeyler de, neyse, ne yapayım canım yaa, dün eski sevgilinin kuzeni aradı, bende hayrola, bunca zamandan sonra hangi dağda kurt öldü dedim, aa ayıp ediyorsun ama, aramak yasak mı rosemarycim dedi, aklı sıra ağzımı yokladı, kendini akıllı sanan erkeklerden biri, bende safım yaa, hayatında yeni birisi var mı, kuzenden ayrıldıktan sonra neler yaptın diye sordu, bende inadına, çok mutluyum, hayatım süper, evet yeni birisi var hayatımda dedim, yedi salak, tabii durur mu, hemen gitmiş kuzenine yetiştirmiş söylediklerimi, yetiştireceğini bildiğim için öyle söylemiştim, bugün bi baktım, eski sevgili aradı hemen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…