- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.621
evlerden ırak! tövbe bismillah!
anaamm kork ben!
Arch'ın kelime kökü itibariyle mimarlıkla da alakası var.. Architect gibi
Arch'ın kelime kökü itibariyle mimarlıkla da alakası var.. Architect gibi
Doğrudur siz öyle diyorsanız öyledir , Mimarlıkta dediğiniz o şey nedir ? Bilmiyorum , öğreneyim..
İngilizce'de mimar demek
Öyle köklere girersek bir çok anlam yüklenebilir tabi.. Ama melek sıfatıyla kullanınca baş melek oluyor.
mimar melek.. ı- ıh olmadı
İngilizce değişik bir dil.. Tıpkı Türkçe'de yazılışları aynı anlamları farklı kelimeler olduğu gibi, İngilizcede de o tür kelimeler çokça var.. O yüzden bir kelimenin anlamına bakarken nerelerde kullanıldığına bakıpta cümle vs. kurmak gerek
After bifo nerelerdeki ? anaaaaaaaaaaağğğğğğ ekrana küçücük bir sinek kondu vurayım mı birtane
Ben vazgeçtim matematikçi olmaktan hatta istatistikci olmaktan , cümle mühendisi olacağım
yaramaz dur!
hakikaten o nerede ki hiç ses soluğu çıkmıyo?
Diyorsun ki bana da arcla başlayan bir nick bulun , devreye gir angellllllllllll
Googleda takılıyordur gelir birazdan
Matematikçi olmaya devam etZihnin sürekli açık kalır
Marga ve türevlerini öldürmek istiyorum be... Bak ama olmadı şimdi bu , aramızda mühendislik okuyan arkadaşlarımız varsa başta bifor olmak üzere , bu yazdığınıza kızarlar . Onlarında zihni sürekli açık kalır yahu .. Gece gece sudoku çözesim geldi , sayıları ararken şu avatarımdaki göze de ihtiyacım olacak
ne diyon sen fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?