Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

hihii.. sağlam bir alt yapı düzgün bir stüdyo.. tamammm..
sonrasındada çiftetelli hopppaaa..

Şimdi ben düğüne geleceğim , beni görünce gülme tutmasın ? Senin yaptığın hareketlerin aynısını yaparım yıkılırsın .. Mikrofonu eline aldığına pişman olursun

Belki tarzınız değildir ama severim bu parçayı .. =) Dinlediğin için teşekkür ederim

Evet pek tarzım değildir, ama yeniliklere açığımdır Bu da demek oluyor ki beğendim Bende sana bir şarkı adı vereyim, yakın zamanda bir arkadaşım dinletti bana, amatör gruplardan biri.. Kreş - Yarım Kalan Şarap
Bakalım beğenecek misin?

Şimdi ben düğüne geleceğim , beni görünce gülme tutmasın ? Senin yaptığın hareketlerin aynısını yaparım yıkılırsın .. Mikrofonu eline aldığına pişman olursun

hmmm düşündüm dee
şarkı söyleyeceğim sıralarda tuvalette kapın sıkışabilir ya daa üzerine birşey dökülebilir gibime geldii

Müziği çok beğendim fakat sözler biraz vasat gibi .. Klipteki kız,şuan ki ruh halimi yansıtmış.Bende oyuncak bebeklerimin kafasını kesmek istiyorum .. Beğendim =) Teşekkür ederim , dinlerken videonun altındaki yorumlarada bakamadan edemedim .. ne göz var vallahi bende,heryere aynı anda bakabiliyorum. Yorumlar biraz siyasi içerikli , bir bağlantılar var mı gerçekten ?

Sözlerinden çok müziği dinlettiriyor, doğrudur.. Yorumlarını filan incelemedim, ama sen söyleyince merak ettim doğrusu Bi bakayım

senin heyecandan dibin düşer bana bakcam diye şebeklik yapmak aklına bile gelmez

orası öyle tabi en çokta davetiyeni merak ediyorum .. Nasıl birşey olacak diye.. Rabbim göstersin o günleri bizlere .. Hani o duvardaki resimlerden birini davetiyeye falan mı koysanız ? Köpekli olanlardan bahsetmiyorum anladın sen onu

Sözlerinden çok müziği dinlettiriyor, doğrudur.. Yorumlarını filan incelemedim, ama sen söyleyince merak ettim doğrusu Bi bakayım

Huyumdur,dinlediğim ya da izlediğim birşeyin altındaki yorumları okumak.. Küfür ağırlıklı yorumlarda bulunmuşlar ama ben anladım mevzunun ne olduğunu ..

yok kuzum iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var istemiyorum resimli..

lakin ben yaptım davetiyemi

O yorumlar bence sırf yorum yapmak için yazılmış oraya.. Takılmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…