- 26 Kasım 2012
- 226
- 0
- 46
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.661
Ohoooo ben onu çoktan dinledim,dosyalarımın arasına attım bile.. =) Söylerken mimiklerin gözümün önüne geldi kuzum
Dinliyorum canım
hihii..sağlam bir alt yapı düzgün bir stüdyo.. tamammm..
sonrasındada çiftetelli hopppaaa..
Belki tarzınız değildir ama severim bu parçayı .. =) Dinlediğin için teşekkür ederim
Şimdi ben düğüne geleceğim , beni görünce gülme tutmasın ? Senin yaptığın hareketlerin aynısını yaparım yıkılırsın .. Mikrofonu eline aldığına pişman olursun
Evet pek tarzım değildir, ama yeniliklere açığımdırBu da demek oluyor ki beğendim Bende sana bir şarkı adı vereyim, yakın zamanda bir arkadaşım dinletti bana, amatör gruplardan biri.. Kreş - Yarım Kalan Şarap
Bakalım beğenecek misin?
hmmm düşündüm dee
şarkı söyleyeceğim sıralarda tuvalette kapın sıkışabilir ya daa üzerine birşey dökülebilir gibime geldii
Fazla dizi izliyorsun ya lala devri , ya küçük sırlar , ya da ne bileyim doktorlar falan
Müziği çok beğendim fakat sözler biraz vasat gibi .. Klipteki kız,şuan ki ruh halimi yansıtmış.Bende oyuncak bebeklerimin kafasını kesmek istiyorum .. Beğendim =) Teşekkür ederim , dinlerken videonun altındaki yorumlarada bakamadan edemedim .. ne göz var vallahi bende,heryere aynı anda bakabiliyorum. Yorumlar biraz siyasi içerikli , bir bağlantılar var mı gerçekten ?
senin heyecandan dibin düşer bana bakcam diye şebeklik yapmak aklına bile gelmez
Sözlerinden çok müziği dinlettiriyor, doğrudur.. Yorumlarını filan incelemedim, ama sen söyleyince merak ettim doğrusuBi bakayım
orası öyle tabi en çokta davetiyeni merak ediyorum .. Nasıl birşey olacak diye.. Rabbim göstersin o günleri bizlere .. Hani o duvardaki resimlerden birini davetiyeye falan mı koysanız ? Köpekli olanlardan bahsetmiyorum anladın sen onu
Müziği çok beğendim fakat sözler biraz vasat gibi .. Klipteki kız,şuan ki ruh halimi yansıtmış.Bende oyuncak bebeklerimin kafasını kesmek istiyorum .. Beğendim =) Teşekkür ederim , dinlerken videonun altındaki yorumlarada bakamadan edemedim .. ne göz var vallahi bende,heryere aynı anda bakabiliyorum. Yorumlar biraz siyasi içerikli , bir bağlantılar var mı gerçekten ?
Hani nerde ben göremiyorum after
yok kuzum iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var istemiyorum resimli..
lakin ben yaptım davetiyemi
Huyumdur,dinlediğim ya da izlediğim birşeyin altındaki yorumları okumak.. Küfür ağırlıklı yorumlarda bulunmuşlar ama ben anladım mevzunun ne olduğunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?