Uykusuz yenidoğan

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar 9 günlük bebeğim var, memeden başka hiçbir yerde uyumuyor bugün 2 saat uyudu toplasan 22 saattir memede. Kollarım koptu resmen asla uyumuyor. Gazı yok, bezleri düzenli kirleniyor. Memede derin uykuya dalıyor yatağına yatırdığımız an uyanıp ağlıyor. Doktor emzik ver dedi, ondan da yeterli verimi alamadık, on dakka emip atıyor. Şu anda kucağımda hala gözleri açık yalandan meme emiyor. Ne yapmam lazım bu hep böyle mi gidecek? Gözünden uyku akıyor esniyor ama uyumuyor.

Yatarak emzirmeyi denediniz mi? Ben kizimi yataga yatirip emziriyordum uyuyunca memeyi cekiyordum agzindan
Bazi cocuklqr uyku sevmiyor maalesef , benim iki cocugum da oyle

Canim daha cok kucuk ve ne gozleri dogru durust goruyor ne kulaklari tam duyuyor. Bulundugu sicak ortamdan da ayrildi. Onun dunyada en buyuk siginagi ve guvende hissedecegi sana olan bag meme. Bir sure idare et. Gececek. Hep boyle kalmayacak.

Son düzenleme:
Yatarak emzirmeyi denediniz mi? Ben kizimi yataga yatirip emziriyordum uyuyunca memeyi cekiyordum agzindan
Bazi cocuklqr uyku sevmiyor maalesef , benim iki cocugum da oyle

Evet öyle güzel uyudu ama üzerine yatarım tehlikeli olur diye korkuyorum.

Canim daha cok kucuk ve ne gozleri dogru durust goruyor ne kulaklari tam duyuyor. Bulundugu sicak ortamdan da ayrildi. Onn dunyada en buyuk siginagi ve guvende hissedecegi sana olan bag meme. Bir sure idare et. Gececek. Hep boyle kalmayacak.

Evet çok doğru ama yenidoğan çok uyur demişlerdi bunun uykuyla alakası yok.

Allah yardimcin olsun o bebise de sana da . Valla boyle seyler okuyunca ve de duyunca korkmuyor degilim. Arkadasin dedigi gibi yatarak emzir canim belki rahat edersin. Yeni evine alismakta zorlaniyor belki de

Allah yardimcin olsun o bebise de sana da . Valla boyle seyler okuyunca ve de duyunca korkmuyor degilim. Arkadasin dedigi gibi yatarak emzir canim belki rahat edersin. Yeni evine alismakta zorlaniyor belki de

Daha cok memede uyumaya calısıp memeden ayrılmayacak ama zamamla hersey duzelır benımkı 2 uadında hala uyumuyor:))

Cook zor oldugunu biliyorum. Benim bebegimde iki aylik ilk ay boyle olur ikinci ay duzene girer merak etme.O hala senin karninda oldugunu zannediyor safece senin kokunla huzur buluyor cok sıkıntılı bir surec ama gecicek bebisine saglik huzur diliyorum...

Anladım iyi fikir deneyeceğim. Tesekkurler.
Bi telsiz alin mutlaka , kulaginiz onda olsun ama o uyudugu zaman mutlaka siz de dinlenin
Benim oglum 2 yasina kadar nerdeyse hic uyumadi diyebilirim , neler neler denedim , o yanimda uyudugunda kendi nefesimi bile degistirirdim , uyuyomus gibi yavas yavas nefes alirdim benim de uyudugumu sansin diye, uykusuz bebek cok zor dilerim sizinki alisir uyumaya

Kundaklamayı deneyin, denemediyseniz. O yaşta çoğu bebek sıkı kundakta uyumayı sever.

Bi telsiz alin mutlaka , kulaginiz onda olsun ama o uyudugu zaman mutlaka siz de dinlenin
Benim oglum 2 yasina kadar nerdeyse hic uyumadi diyebilirim , neler neler denedim , o yanimda uyudugunda kendi nefesimi bile degistirirdim , uyuyomus gibi yavas yavas nefes alirdim benim de uyudugumu sansin diye, uykusuz bebek cok zor dilerim sizinki alisir uyumaya

Telsizimiz var dakika başı koşuyoruz o uyusa dinlenicem ama tuvalete bile zor gidiyorum.

Cook zor oldugunu biliyorum. Benim bebegimde iki aylik ilk ay boyle olur ikinci ay duzene girer merak etme.O hala senin karninda oldugunu zannediyor safece senin kokunla huzur buluyor cok sıkıntılı bir surec ama gecicek bebisine saglik huzur diliyorum...

Sizin düzene girdi mi peki uykular? Kaç saatte bir besleniyor? Emziriyor musunuz?

Maşallah öncelikle.
Bebeğin bulunmaz nimetlerden biri, henüz tam idrak edemezsin ama ileride anlarsın.
Evde yalnız mısın? Değilsen etrafını yastık doldur sen sırt üstü yarı uzan bebeği üstüne al öyle hem emzir hem uyu.
Yalnızsan da yarın hemen bi sling edin, az aşağıda bağla rahat rahat emzir.

Back
X