Uykusuzlar :)

Bu geceki planim sabah 6 da yatmak ahahahahahahhaha
Kizlar gece uyumadiginizda aklınıza kötü seyler geliyormu insanlarin söyledikleri seyler falan bazi geceler kendimi cok dolduruyorum uykum kaçıyor yaa.

Bu geceki planim sabah 6 da yatmak ahahahahahahhaha
Kizlar gece uyumadiginizda aklınıza kötü seyler geliyormu insanlarin söyledikleri seyler falan bazi geceler kendimi cok dolduruyorum uykum kaçıyor yaa.
Geliyor bazen hatta derler ya kötü enerjiyi çağırma gelir diye,geçmiş yıllarda annemler acile gitti ben de evde tekim gelmeleri gecikti tabi gece oldu 3 yada 4 sanırım kendi kendime diyorum ev giriş kat şimdi hırsız geliyormuş pencere demirlerini kesip evde tekim bütün eşyaları götürüyormuş filan ortalık sessiz tabi ayak sesleri vs duyuyorum böyle düşüne düşüne evin bütün lambalarını yaktım oturdum evdekilerin gelmesini bekledim,aradan birgün geçti sanırım ertesi gün yada 2 gün sonra hırsız girdi eve demirleri kesip hala unutamam.

Bu anlattığın şaka olmalı

Hadi ya gerçekmi

Inanamiyorum sanki icine dogmus kalp gözünle olacaklari görmüş hissetmissin de oyle olmus gibi vay beeee hen hep olumsuz düşünüyorum olumlu pozitif dusunmeyi cok istiyorum

Inanamiyorum sanki icine dogmus kalp gözünle olacaklari görmüş hissetmissin de oyle olmus gibi vay beeee hen hep olumsuz düşünüyorum olumlu pozitif dusunmeyi cok istiyorum

Canim dusunce gucune ve pozitif dusunmeye cok inaniyorum. Denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…