- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
yokluğumda gülemez o demişsin bak en çok da ona güldüm
Bahçelerde börülce gel bize bazı bazıyokluğumda gülemez o demişsin bak en çok da ona güldüm
ya da yokluğumda kim demiş öldü, dağılın kral geri döndü falan filan
Mutsuzum. Her sabah uyandığımda
Yani sabah derken öğlen hatta ikindi diyelim. Bana gore sabahsinirli oluyorum güne oyle başlıyorum. Çocuğumuz yok olmuyor esimle didisiyorum yani her insan kocasiyla kavga ediyordur zaten asabiyim. Boynumda fitik,duzlesme,kanal daralmasi var
Romatizmam var.
Evde oturunca kotu seyleri düşünmek kacinilmaz oluyor. Az evelde goz alti kremimin bittigini farkettim. Alsam 250 tl,yarin sacimi boyatcam 200 tl kaşlarımın dövme zamani geldi 350 tl.rimelim bitmek uzere 150 tl.
Bu hayat neden bu kadar zor
Gercekten bu aralar cok zor :)Hayat senin icin gercekten cok zor olmali :)
Gercekten bu aralar cok zor :)
Keske hepsi ust uste gelmese. Keske dünyadaki butun kozmetikler benim olsa. Butun parfumler mesela. Çokmu sey istiyorum acaba
Tabiki ben.05.20 kimler ayakta??
Abooooo :) ne yapiyorsunTabiki ben.
boş boş tv bakıyorum :) sen?Abooooo :) ne yapiyorsun
Uzaniyorum bende yatakta kk da geziniyorum bi yandanda 30 yasina gelince nasil olcam acaba diye dusunuyorum ruhen akıl olarak ve beden olarak :)boş boş tv bakıyorum :) sen?
Benim 30 a az kaldı,Uzaniyorum bende yatakta kk da geziniyorum bi yandanda 30 yasina gelince nasil olcam acaba diye dusunuyorum ruhen akıl olarak ve beden olarak :)
05.20 kimler ayakta??
Ahahahha akıl neden yok kız Ay koptumm bende de hic yok hic olgun degilim esime sordum nasil oluyor diye dinginlesirsin ben 20li yaslaesa havaiydim dedi. Dil çıkardım ben hayatta olgunlasmam dedimBenim 30 a az kaldı,
Ruhen pek iyi degilim
Bedenen yorgunum,
Akılda yok sayılır.
Senin için güzel olur umarım :)
Sen napıosun peki seker :)Bende :)
Dertler çogalınca akılda gitti :)Ahahahha akıl neden yok kız Ay koptumm bende de hic yok hic olgun degilim esime sordum nasil oluyor diye dinginlesirsin ben 20li yaslaesa havaiydim dedi. Dil çıkardım ben hayatta olgunlasmam dedim
Beden degistimi peki kilo almak falan?
Sen napıosun peki seker :)
Kız sabaha kadarTabiki ben.
26 yaşındayım.Dertler çogalınca akılda gitti :)
Kaç yaşındasın ?
Bedende degişmedi,
Minyon bi tipim Kilo alan bi yapım yok :)
Evlendim evleneli 3- 4 kilo aldım almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?