- 20 Aralık 2024
- 33
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Begonvilll12
-
Ya gazı vardır ya karnı açtır. Bunları çözmeye çalışın. Sürekli ağlaması normal değil. Bir derdi vardır mutlakaMerhabalar üç aylık bebeğim var üçüncü aya yeni girdik .. perişan durumdayım çünkü ne gündüz ne gece uyumuyor gündüz zorla uyutuyorm yatağına koyunca arası 10 dk kucağımda uyutayım desem ağlıyor benimde buna gücüm yok gece gözü kapalı ama sürekli bir ağlama durumu napacagimi şaştım kaldim canımdan bezmiş durumdayım mama ile besleniyor sütüm yok .. iki gündür gram uyku uyumadım sebebi ne olabilir aynı durumu yaşayan var mı
Gece mecburen evetSallıyor musun
Kolik bebek .. Gazi var gaz damlaları masajla minimuma indirmeye calisiyormKarnının doyduğuna emin misin , belki mama da hazımsızlık yapıp rahatsız ediyor olabilir , 3. Ayında bende aynı durumdayım , kucağımda salladıktan sonra ana kucağına koyup onda uyutmaya çalışıyorum
Süt gelmezse daha fazla sinirleniyor.. bu şekilde bende geriliyorm ben gerilince o hissediyor berbat bı döngüSütün olmasa da rahatlaması için emzirmeyi deneyebilirsin sanki, yani illa emzirmek için süt de olması gerekmiyor. Eğer memeyi alıyorsa meme versene, rahatlayıp uyur belki.
Tokken de denediniz mi peki? Uykusu varken?Süt gelmezse daha fazla sinirleniyor.. bu şekilde bende geriliyorm ben gerilince o hissediyor berbat bı döngü
Şu süreç bı bitse kabus gibiBenimkide kolik, aynı zamanda kabız çok zor , Allah kolaylık versin hepimize
Off benimki de kolik... yarın tam 3 aylık. Ve son 2 saattir uykuya geri döndürmeye çalışıyorum. Şu süreç bı bitse kabus gibi
Ne zaman hafifledi kaçıncı ayindaydibenim bebiş de kolikti. gece uyanır kesintisiz 3 saat ağlardısu an çok zor biliyorum, hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birden bir bakıyorsunuz gece 6-7 saat uyumus
İnşallahAllah kolaylık versin aynı kızım da öyleydi, uykusuzluktan, yorgunluktan, ağlardım. Zamanla düzeliyo biraz zaman lazım geçecek uykusu da düzene gircek .
İnşallah.. yorgunluktan zombi gibi geziyorum dört gözle bekliyorum geçmesiniMerhaba benimde bebeğim 10 gün sonra 3 aylik olacak. Kundak yapmayı dene. Benim oğlum kundak yapınca daha rahat uykuya geçiyor. Sıkıca yap. Rahat uyuyorlar. Bide uyumaya direetigi zamanlar duş aldır rahatlayıp uyuyorlar. Gazı varsa kesinlikle besledikten sonra üst gazini çıkart. Bide ayaklarini ve karnını sıcak tut. Masaj yap. Denemedim ama duydum aç elma yağını ayak altına sürünce de gazına iyi geliyormuş. Bi 3 ayı doldursun gün geçtikçe rahatlayacak.
Yildim resmen ben de onunla ağlıyorumOff benimki de kolik... yarın tam 3 aylık. Ve son 2 saattir uykuya geri döndürmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?