Onu düşünüyorum bir yandan da.Hiiçbir şey yapmıyorum, çekiyorum.
İyi tarafından bakın, diş maceranız kısa sürecek gibi.
Masaj da yapıyorum o şekilde rahatlıyor biraz ama uykuya geçişi kolaylaştırmıyor malesef :))Diş etlerine masaj ve bu diş kaşıyıcıları buzdolabında soğutarak vermek iyi geliyormuş diye duymuştum.
Masaj da yapıyorum o şekilde rahatlıyor biraz ama uykuya geçişi kolaylaştırmıyor malesef :))
Peki kaç kez sürüyorsunuz uyuşması için? Bende sürüyorum ama etkisi geçince yeniden uyanıyor o da 1 saat filan fayda ediyor en fazla.Ben geçen kehribar kolye aldım ya. Hiç inanmama rağmen, bunu da denemiş olmayayım dedim. İyi ki de almışım. :) çok hırçındı, o hırçınlığı gitti bitti. Her gün takıyorum muhakkak, hatta bazen uyurken bileklik gibi bacağına takıyorum falan. Tavsiye ederim. Bir de calgel sürüyorum diş etlerine, uyuşturduğu için kaşıntısını acısını falan baya azaltıyor. Çok erken çıkmış dişleri, umarım kısa sürede tamamlanır.
7 de uyuyup 7:30 da geri uyandı.Ben geçen kehribar kolye aldım ya. Hiç inanmama rağmen, bunu da denemiş olmayayım dedim. İyi ki de almışım. :) çok hırçındı, o hırçınlığı gitti bitti. Her gün takıyorum muhakkak, hatta bazen uyurken bileklik gibi bacağına takıyorum falan. Tavsiye ederim. Bir de calgel sürüyorum diş etlerine, uyuşturduğu için kaşıntısını acısını falan baya azaltıyor. Çok erken çıkmış dişleri, umarım kısa sürede tamamlanır.
Aynen öyle benim kızım 15 aylık hala sadece 4 dişi var . Hepsi çıksada bitse biran önce diyorum .Onu düşünüyorum bir yandan da.
Doktoru söylemeden birşey vermedim zaten. Çıkan iki dişini normal ilaçsız geçirdi ama bu fazlasıyla sıkıntı yaratıyor.Haklısınız zor dönem de ben olsam sanırım diş için olduğunu bildiğimden ilaca başlamazdım. Doğal süreç sonuçta, yapacak bir şey yok...
Diş kaşıyıcısımı buzdolabında bekletin, soğuk rahatlatır...
Çok küçük ama daha 4 bucuk aylık zararı olmaz dimi?Ben öğrenciyim doktor yanımdayken hastalara yeşil soğanın beyaz kısmını eline verin o hem masaj yapar hem de içeriğinden dolayı rahatlatır demişti. Bir deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
Peki kaç kez sürüyorsunuz uyuşması için? Bende sürüyorum ama etkisi geçince yeniden uyanıyor o da 1 saat filan fayda ediyor en fazla.
Ben öğrenciyim doktor yanımdayken hastalara yeşil soğanın beyaz kısmını eline verin o hem masaj yapar hem de içeriğinden dolayı rahatlatır demişti. Bir deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
Günde 3 kere falan sürüyorum ben ya, o da oğlum bir şeyleri ısrarla kenirmeye başlayınca anca sürüyorum.
Ben bitek gece sürüyorum jelden. Gündüz sorun değil de gece çok rahatsızlık veriyor
Evet bunu ben de duydum, yapan çok. Denemek lazım. Ama doktora danış mutlaka çok küçük daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?