- 18 Ağustos 2016
- 5.209
- 21.733
- 348
Valla aranıyorum işte, nerden girdim bu bebek işine
Kolay gelsin korktum
Zeytinyağı olayı mantıklı geldi onu yaparım. Karanfil uyuşturur bende karanfille ne yapabilirim diye düşünüyordum.Ek gıdaya geçmediyse ağzına havuç soğan pırasa vs vermeyin.
Aslında onlar zaten verilmemeli, dişi varsa kopartıp nefes borusuna kaçırabilir. Risk alma.
Buzlukta dondurulan diş kaşıyıcılar iyi oluyor.
Ben ağrı kesici vermiyorum diş döneminde, çünkü ağrısı geçtiği için değil ilaç uyuttuğu için uyuyor.
Bu arada köpekler gelmiyordur sanmıyorum. Üstler, yan kesiciler, azılar sonra köpekler.. Dikkatli olmakta fayda var.
Zeytinyağının içinde parçalanmış karanfil koyup 2 gün dolapta bekletip o yağı sürüyordum eskiden iyi geliyordu.
19 aylık kızımda da 3 gündür büyük azıların belirtisi var, 6 ayı falan rahat geçer bunları çıkarması.. şöyle az köşede intihar ediyorum... S Spizella
Ne yapiyorsunuz siz..kullanmayin o dis jelinden cok cok kucuk bebeginiz ve cok zararli yapmayin yahu.7 de uyuyup 7:30 da geri uyandı.
Ateşi oluyor zaten doktor da o sebeple vermemi söyledi. Kaldı ki kafama göre de vermiyorum doktoruna sormadan birşey vermiyorum.ya yanlış anlamada ne diye kolay olanı seçiyorsun??
bebeği hiç uyumayan insanlar var ki keyfi olarak uyumuyor çocuklar.
benim oğlanda hiç uyumazdı. o kullandığın jeller hep kimyasal. (üzerinde yazan bitkiseller boş yani)
bir de ilaç veriyorsun. ben hem işe giderdim hem de sabaha kadar beşik sallar emzirirdim falan.
bence ateşi bir hastalığı yoksa ne jel ne ilaç ver
Geçer tabi geçmez olur mu. Ben ona üzülüyorum.Ne yapiyorsunuz siz..kullanmayin o dis jelinden cok cok kucuk bebeginiz ve cok zararli yapmayin yahu.
Benim kizimdaa ayni sizin gibi 4.ayda dis cikarmaya basladi.suan 8 dis var 10 aylik.ben ilac falan kullanmadim ..o sureci cektim.gececek sabirli olun
Ben de bebeğim doğsa da bu işlerle uğraşsam diye bekliyorum delirdim galiba :)
Kolaylıklar diliyorum, inşallah hemen acısız çıkar dişleri
Oooo bu cok iyi bir fikirrrEk gıdaya geçmediyse ağzına havuç soğan pırasa vs vermeyin.
Aslında onlar zaten verilmemeli, dişi varsa kopartıp nefes borusuna kaçırabilir. Risk alma.
Ben ağrı kesici vermiyorum diş döneminde, çünkü ağrısı geçtiği için değil ilaç uyuttuğu için uyuyor.
Bu arada köpekler gelmiyordur sanmıyorum. Üstler, yan kesiciler, azılar sonra köpekler.. Dikkatli olmakta fayda var.
Zeytinyağının içinde parçalanmış karanfil koyup 2 gün dolapta bekletip o yağı sürüyordum eskiden iyi geliyordu.
19 aylık kızımda da 3 gündür büyük azıların belirtisi var, 6 ayı falan rahat geçer bunları çıkarması.. şöyle az köşede intihar ediyorum... S Spizella
Ben öğrenciyim doktor yanımdayken hastalara yeşil soğanın beyaz kısmını eline verin o hem masaj yapar hem de içeriğinden dolayı rahatlatır demişti. Bir deneyin isterseniz. Geçmiş olsun
Neden?4.5 aylık bebeğin eline yiyecek verilmez.
Ek gıdaya geçmediyse ağzına havuç soğan pırasa vs vermeyin.
Neden?
Hm evet taze sogan biraz sakincali gibi. Ben ek gidaya 4 aylikken basladim :) yemege ilgisi vardi cünkü ... havuc verirdim ama disleri yoktu yani isiramazdi :)İlk 6 ay bebeğin gıdası anne sütü eksikliğinde ise formül mamadır. Isırmayı, çiğnemeyi dahi bilmeyen küçük bir bebeğin eline boğazına yapışma riski olan taze soğan gibi besinler verilmemeli.
Ben dentinox kullanıyorum doktor sık sık kullanabilirsin etkisi çok kısa ve rahatlatıyor. Ama buzdolabında bekletip sürdüğümde çok faydası oluyor. Ben genelde uyku saatlerinde veriyorum. Yoksa ne emiyo ne uyuyo.Bizim üst köpek dişleri çok zor çıktı ateş ishal çok fenaydı
O zaman sadece ateş düşürücü verdim jel bir iki kez sürdüm bi halta yaramadığını anlayıp bıraktım
Bende veriyordum kızıma banada dediler. Birde soğuk havuç veriyordum. Ama bunları verince başında durucaksin.Çok küçük ama daha 4 bucuk aylık zararı olmaz dimi?
Ateşi oluyor zaten doktor da o sebeple vermemi söyledi. Kaldı ki kafama göre de vermiyorum doktoruna sormadan birşey vermiyorum.
Uykusuz olduğumu yazdım demek ki çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?