Uykusuzum:(

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Kızlar selam

Uykusuzluk çekiyorum
Uyuyorum kötü rüyayla uyanıyorum ya tuvaletim geliyo ya başka bişey sürekli uyana uyana bi hal oluyorum

Şu milupanın granül rezenesinden aldım. Adaçayı da var sallama. Granül suda eriyo anında içine de sallama adaçayını attım. İlk defa şimdi denicem ılımasını bekliyorum. Hani bitki çaylarına da dikkat etmek gerekiyomuş ya rezene adaçayı aynı bardakta karışınca bi sorun olur mu

Ve bir de şöyleeee rahaaat rahat mis gibi uyku için napmalı?
Uyku ilacı falan değil hani doğal yöntemler

Kızlar gözünüzü seviym bişeyler önerin vallahi uyuduğumdan bişey anlamaz oldum

bende de uykusuzluk sorunu var, gece uyku girmiyor gözüme sabahta kalkmak bilmiyorum...geç kalkınca da bütün gün saf salak gibi dolanıyorum...
aktar lavanta çayını önerdi...biraz içtim faydası oldu...dene istersen...

Heheehhe Yetişkinler için de yazıyo üstünde Faydalı yalnız Ama sadece göz çevresinde uyku gelmiş hissi yaratıyo gerisi yok İstiyorum ki baygıncasına yatıym

hadi ya? bak yeni bişey daha öğrendim
melisa çayı iyi diyolar bebek gibi uyutuyomuş..
zanax var öyle baygıncasına uyutan ama e tabi onu da doktor veriyor.
şaka maka belki bir sorun vardır doktora gitsen?

Aynı konuyu ben acicaktim. ..
Aynı dert bendede bar bir türlü uyuyamiyorum. Sabah 5 oluyor 6 oluyor ve ben hala uyumamis oluyorum. . Günde 3 -4 saatlik uykuyla duruyorum ne olucak bizim bu halimiz.

bende pazartesi 1 aylıgına okul başlayıncaya kadar çalışıcam ama uykumu düzene sokacagıma bu saat oldu uyumadım

Burda şey görmüştüm sanki yastığa bir iki damla lavanta yağı damlatın yazmıştı biri.. Onu da alıcam..

hadi ya? bak yeni bişey daha öğrendim
melisa çayı iyi diyolar bebek gibi uyutuyomuş..
zanax var öyle baygıncasına uyutan ama e tabi onu da doktor veriyor.
şaka maka belki bir sorun vardır doktora gitsen?

Sorun bende ya sabah kalksam akşam yatcam da nerdeee o yüzden belli bi saatte o çayları falan içicem de uykum gelsin EEŞŞŞENNNK GİBİ uyuyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…