Uykusuzum:(

Polisler mi kızlar şark mevzusu falan mı pek anlamam ama
Hayır canım ... biz geçen yıla kadar aynı sehirdeydik. .ama ben si dolayısıyla taşındım.. onunda işi memleketi suan bulunduğu şehir herseyi orada. 5 yıldır beraberiz. 1 yıldır farklı sehirlerdeyiz ama hala alisamadim(

Ayy allahım sabırlar vwrsin ya:/

Allah askerimizi polisimizi korusun.biz rahat uyuyamıuoruz diyoruz. Onlar uyku nedir bilmeden bekliyolar bizi. Allahım yardımcıları olsun.

Böyle bikaç gece üst üste yalnız kaldığım için korku da oluyor. Güneş görene kadar kalıyorum :/

Ayy allahım sabırlar vwrsin ya:/

Allah askerimizi polisimizi korusun.biz rahat uyuyamıuoruz diyoruz. Onlar uyku nedir bilmeden bekliyolar bizi. Allahım yardımcıları olsun.
Aynen öyle canım. . Özellikle Doğu çok zor ya . Valla benim annem uzuntuden hasta oldu kardeşime üzülmekten kafaya takmaktan yani.

Burda da vardı komşumuzun oğlu.. Şırnağa vermişler.. Her gün ayılıp bayılıyodu kadın yazık geldi sağ salim allaha şükür..

Allah korusun hepsinii..

Kızlar o değil de uyku için ideal saat kaç yahu? Normal insanlar saat kaçta uyuyor?

valla normal insanlar kaçta uyur bilemiyorum ama ben normal değilim ona eminim...
2 den önce yatamıyorum, yatsam da uyuyamıyorum 2 den önce....sabahta öğleye kadar kalkamıyorum...zorluyorum kendimi erken kalkayım diye bazen kalkıyorum, bu sefer sersem gibi kalıyorum...
uyku düzenim yok, çok stres yaptım bu durumu bende..uyku düzeni çok önemli..bütün hayatını etkiliyor...

Aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…