- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Hayır canım ... biz geçen yıla kadar aynı sehirdeydik. .ama ben si dolayısıyla taşındım.. onunda işi memleketi suan bulunduğu şehir herseyi orada. 5 yıldır beraberiz. 1 yıldır farklı sehirlerdeyiz ama hala alisamadimPolisler mi kızlar şark mevzusu falan mı pek anlamam ama
Eş götürülmeyen yer nasıl oluyo duymuştum öyle:/ neresi oluyo:/Asker tayinimiz çıktı ben gidemedim eş götürülmeyen yer
Allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun inşallah benimde kardeşim askerAsker tayinimiz çıktı ben gidemedim eş götürülmeyen yer
Evet Allah başımızdan eksik etmesin. Allah korusun hepsini..Allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun inşallah benimde kardeşim asker
Sanirim doğuda arkadasin eşi büyük ihtimal sınır karakolunda görev yapıyor. Öyle yerlere eş götürülmez. .Eş götürülmeyen yer nasıl oluyo duymuştum öyle:/ neresi oluyo:/
Doğu da her bölgeye eş gitmiyor bizde öyle bir yere tayin olduk gidemedimEş götürülmeyen yer nasıl oluyo duymuştum öyle:/ neresi oluyo:/
Allah yardimciniz (miz) olsun. . Askerlerimizi korusun Rabbim. Sayılı gün çabuk geçer Rabbim hepinizin sabrinis sükrünu artirsin zor gerçekten asker yakını olmak ..Doğu da her bölgeye eş gitmiyor bizde öyle bir yere tayin olduk gidemedim
Aynen öyle canım. . Özellikle Doğu çok zor ya . Valla benim annem uzuntuden hasta olduAyyallahım sabırlar vwrsin ya:/
Allah askerimizi polisimizi korusun.biz rahat uyuyamıuoruz diyoruz. Onlar uyku nedir bilmeden bekliyolar bizi. Allahım yardımcıları olsun.
Kızlar o değil de uyku için ideal saat kaç yahu? Normal insanlar saat kaçta uyuyor?
Aynı benvalla normal insanlar kaçta uyur bilemiyorum ama ben normal değilim ona eminim...
2 den önce yatamıyorum, yatsam da uyuyamıyorum 2 den önce....sabahta öğleye kadar kalkamıyorum...zorluyorum kendimi erken kalkayım diye bazen kalkıyorum, bu sefer sersem gibi kalıyorum...
uyku düzenim yok, çok stres yaptım bu durumu bende..uyku düzeni çok önemli..bütün hayatını etkiliyor...
Şimdi sınav için uykusuzluk lazım. O da bünyeye zarar. Napcaz yaBende öyleyim ya annem hep gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez der
Bilmiyorum ya sabah erken kalkacağız en geç 11 filan gibi yatacağız arada kaçamak yapabilirsek daha geç saate kadar çalışacağız uykusuz kalınca verimde alamayızŞimdi sınav için uykusuzluk lazım. O da bünyeye zarar. Napcaz ya
Kızlar selam
Uykusuzluk çekiyorum
Uyuyorum kötü rüyayla uyanıyorum ya tuvaletim geliyo ya başka bişey sürekli uyana uyana bi hal oluyorum
Şu milupanın granül rezenesinden aldım. Adaçayı da var sallama. Granül suda eriyo anında içine de sallama adaçayını attım. İlk defa şimdi denicem ılımasını bekliyorum. Hani bitki çaylarına da dikkat etmek gerekiyomuş ya rezene adaçayı aynı bardakta karışınca bi sorun olur mu
Ve bir de şöyleeee rahaaat rahat mis gibi uyku için napmalı?
Uyku ilacı falan değil hani doğal yöntemler
Kızlar gözünüzü seviym bişeyler önerin vallahi uyuduğumdan bişey anlamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?