Denememiştim ama almak farz oldu artık .hepsini not alıyorum teşekkür ederim iyi ki varsınızrezene çayı, papatya çayı, melisa çayı denedin mi.. rezene benim çok uykuu getirir mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denememiştim ama almak farz oldu artık .hepsini not alıyorum teşekkür ederim iyi ki varsınızrezene çayı, papatya çayı, melisa çayı denedin mi.. rezene benim çok uykuu getirir mesela
ahh ahh o da ayrı bir konu biliyor musun? eşim maalesef iş bulamadı buralarda burası küçük şehir kimsemiz de yok bu şehirde garibanın ayakları patladı iş aramaktan. o yüzden o artık sabaha karşı yatıyor. ben lojmanda kalıyorum lojman dubleks yukarısı sıcak oluyor diye aşağıda yatıyor aylardır. ama alınmıyorum ne yapsın zaten sıkıntısı kendine yetiyor. Psikiyatriste laf arasında bunu söylediğimde dedi ki aslında mantığa ters gelebilir ama eşlerin ayrı uyuması iyi birşey dedi . Daha özgür ve iyi bir uyku olur dedi.Bence eşini kına.Ne biçim uyku düzenin var,insan hemen uyur mu de,başına geçsin.
Benim eşimde eşin gibiydi akşam çabuk uykusu geliyor diye laf ediyordum ,aynı durum başıma geldi.
Ama küçük çocuğum olduğu için uyuyamıyorum başka.
Benim eşim evde olmadığı zaman uykum gelmez.Belki ayrı olduğunuz için,uykunuz gelmiyor olamaz mı?ahh ahh o da ayrı bir konu biliyor musun? eşim maalesef iş bulamadı buralarda burası küçük şehir kimsemiz de yok bu şehirde garibanın ayakları patladı iş aramaktan. o yüzden o artık sabaha karşı yatıyor. ben lojmanda kalıyorum lojman dubleks yukarısı sıcak oluyor diye aşağıda yatıyor aylardır. ama alınmıyorum ne yapsın zaten sıkıntısı kendine yetiyor. Psikiyatriste laf arasında bunu söylediğimde dedi ki aslında mantığa ters gelebilir ama eşlerin ayrı uyuması iyi birşey dedi . Daha özgür ve iyi bir uyku olur dedi.
Mesela o gün çok mutluyum diyelim yahu yine uyuyamıyorum. haa bak şimdi sizlerle dertleşirken aklıma geldi. aşırı yorgun olunca da uyuyamıyorum diyelim misafir geldi ve yoğun geçti o gün bu sefer de yorgunluktan uyuyamıyorum. canımı sıktığım kafama taktığım birşey olmasa bile tüm gün gözümün önünden geçiyor. düşüncelerime hakim olamıyorum en iyisi beynimi aldırmak sanırım.
beni yanında istemiyor nedense. bilgisayarı açık oluyor onun sesinden rahatsız olursun diyor ya da rahat rahat hareket edemiyorum, ses yapar seni rahatsız ederim diye diyor. ben işe gittiğim için sabah erken kalkıyorum o bütün gece oturuyor sabaha karşı uyuyor canım benim ne olacak bizim halimizBenim eşim evde olmadığı zaman uykum gelmez.Belki ayrı olduğunuz için,uykunuz gelmiyor olamaz mı?
Bu topikte bebeği için ayrı odalarda uyuyan ,aramıza soğukluk girer mi acaba diye düşünen kadınlar var.Siz aşağıda O'nun yanında yatamaz mısınız?![]()
şimdi parçalar oturuyor ayaklarım da öyle yanıyor ki anlatamam .Hele ramazanda valla iş yerinde ayağımın altına müsvedde kağıt koyup ayakkabımı çıkarıp yere basmak zorunda hissediyordum o kadar yanıyordu ayağım. bu da sanırım gizli şeker belirtisi.Kan tahlili yaptırın gizli şeker hastası olanlar uyumakta zorluk çeker
Hiç kıllanmadınız mı bu durumdan,bilgisayarda sabaha kadar ne yapıyor kibeni yanında istemiyor nedense. bilgisayarı açık oluyor onun sesinden rahatsız olursun diyor ya da rahat rahat hareket edemiyorum, ses yapar seni rahatsız ederim diye diyor. ben işe gittiğim için sabah erken kalkıyorum o bütün gece oturuyor sabaha karşı uyuyor canım benim ne olacak bizim halimiz
Teşekkürler bugün antidepresana başlıyorum . ama yine de bu bahsettiğin bitki çaylarını içebilirim sanırım değil mi ?Yoğun geçen bir günün sonunda uyuyamamak bende de var. O günün muhasebesi yapılır kafada hep.
Bence bitki çaylarını dene. Bir seferinde eczaneden milupanın hazır papatya çayını almıştım bebek gibi uyuyordum. Melisa çayı da aynı etkiyi yapmıştı.
Eğer antidepresan ilaçlara alışkınlığın yoksa bunlar işe yarar.
Metin 2 belasıHiç kıllanmadınız mı bu durumdan,bilgisayarda sabaha kadar ne yapıyor ki![]()
teşekkürlerOkuma lambası ile kitap okumak
Çünkü pıt diye kapatıp uyuyorsun
Oh maşallah diyelim , sorum olacak , bir haksızlığa uğradıysan ya kötü Bi olay Bi tartışma vs yaşadıysan da aynı şekilde uyuyabiliyor Musun ?vucut ve beyın yorulmazsa dalamazsın,akşam yedıkleırn ağır ise,ben yastığa başımı koyuyorum,gidiyorum,her gün spor yaparım,akşam yemek yemem,ılık bur duş,huzur içinde dalarım,sigara,kahve yok,çayı sadece sabah içerim,yatmadan camı acıp havalandırırım,pijamalrı nevresımı her gün çırparım,güzellik bakımlarımı yapar,mışıl mışıl uyurum
. Ne Zaman'dan beri bu durum varTeşekkürler ev serin klimada var ama açmayacak kadar serin oluyor. artık gerçekten bıktım biliyor musun çünkü bu uykusuzluk yüzünden ne yemeğimi yapabiliyorum ne temizlik. zaten tembel bir insanım iyice malamat oldum.
Çok şükür,evt neler geldi başıma,ama vicdanım rahat,haklı olan benım,neden uykum kaçsın,bir tartişma bir olay yaşasamda,uyuruum,uyumasan ne olcak çözümmü,sanmaki hayat gül bahçesi,neler neler yaşadım bır bılsen,ama. Yatağa yattığımda nasıl olsa sanah olcak,hayat devam etcek dıyorum,huzuru kendı yaratır insan,gökten zembılle ınmıuor,izlediğiniz tv bile uyumaya yakın zıhnınızı yoruyorOh maşallah diyelim , sorum olacak , bir haksızlığa uğradıysan ya kötü Bi olay Bi tartışma vs yaşadıysan da aynı şekilde uyuyabiliyor Musun ?
ASLINDA taa çocukluğumdan beri var. fakat bu dönemlerde iyice arttı sanırım psikoterapilerde yüzleştiğim şeyler ağır geliyor ona bağlıyorum. Ne Zaman'dan beri bu durum var