- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi sensizlink
Sabah kaçta uyanıyor peki. Benim gibi 6 da kalkıyorsa normal :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kaçta uyanıyor peki. Benim gibi 6 da kalkıyorsa normal :)
Ya sende adam napsin 5 'te uyanıyorsa.Namaza kalkıyor zaten 15 dk namaz kılsa. uykuya hemen dalamaz ki. Yarım saat uyuyup uyumadan işe gidiyordur. Siz çalışıyor musunuz ?Önce sabah 5 te namaza kalkıyor sonra 6.30 gibi uyanıyor
Önce sabah 5 te namaza kalkıyor sonra 6.30 gibi uyanıyor
Belkide kansizlik ve demir eksikligi vardir bunlar cok halsizlik yapar ve uyku sürekli gelir. Tembellik degil bence bir rahatsizligi var esinin
Kan tahlilinde tsh hormonları normalden çok fazla 2 katı gibi bir değer çıktı..
Problemi bundan kaynaklı sanırım, zaten tembellik değil kendisi de bu durumdan şikayetçi kolları kasları felan ağrıyor..
Ama ihmal ediyor işte erteliyor, bende yeni evli olmakla ve ailemden ayrılmanın eksikliğine alışamamakla birlikte bunu daha çok takar oldum, kendimi yalnız hissediyorum![]()
İlaç vermedi mi?Kan tahlilinde tsh hormonları normalden çok fazla 2 katı gibi bir değer çıktı..
Problemi bundan kaynaklı sanırım, zaten tembellik değil kendisi de bu durumdan şikayetçi kolları kasları felan ağrıyor..
Ama ihmal ediyor işte erteliyor, bende yeni evli olmakla ve ailemden ayrılmanın eksikliğine alışamamakla birlikte bunu daha çok takar oldum, kendimi yalnız hissediyorum![]()
İlaç vermedi mi?
Bende vicdan azabi cekiyorum evdeki isleri yapamaz hale geldim sizi anlayabiliyorumBenim de tiroid sorunum tam evlendigim donemde cikti ve aynen deli gibi uyuyup asla uyanamiyordum. Cok da vicdan azabi çekiyordum esimle vakit geciremiyoruz diye. Ilaclardan sonra biraz duzeldi ama hic eskisi gibi olamadim. Esim sagolsun cok anlayisliydi, lütfen anlayisli olun. Emin olun o da cok uzuluyordur ve elinde degildir. Esim bunu sorun ettigini ima bile etse yikilirdim heralde cunku zaten kendi kendimden nefret eder olmustum. Ayrica hemen baska bir doktora görünün sizi yanlis yonlendirmis. Tsh yuksekligi deli gibi uyku yapar, depresyona sokar, hayati zindan eder. Tedavisi yoktur, omur boyu doktor kontrolünde hergun ilac kullanacak.
eşimde bende uykucuyuz bizim için problem olmuyor:))Eşim uykuya çok düşkün biri. (Kendisi sonradan böyle olduğunu söylüyor) . Nişanlılık döneminde falan da bu konu sorun olmuştu kış döneminde falan yatsı namazını kılınca uyuyakalırdı..
Evlenince böyle olmaz, birlikte Zaman geçircez derdim ama tam da böyle olmaz dediğim gibi oldu..
Kan tahlili yaptırmıştı ve tsh3 ve 4 yüksek çıkmıştı..
Düğün girdi araya bir daha da işten izin alıp gitmedi tekrar.. Eklemleri ağrıyor, ne kadar uyusa da uykusunu alamıyormuş..
Akşamları 9 olunca Ada'm uyuklamaya başlıyor gidip yatıyor ya kendim kalakalıyorum öylece..
Birkaç aydır çalışmıyorum ben, ama çalıştığım zamanlarda da kaçta yatarsam yatayım 8 de ayakta olurdum..
Hergün böyle böyle çok canım sıkılıyor ya, kahve yapıyorum uykusunu açsın diye ama yok..
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin..
Bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim ve demir oranim cok düşük surekli uyku ve halsizlik hali var kesinlikle bir doktora gorunmesi şart eşinin.
Saç dökülmesi de yine demir anemisi belirtilerinden
Troid belirtilerinde ise daha cok ani kilo kaybi falan yazıyor ikisine de baktirmanizi öneririm. Benim hem troid hemde anemi sorunum oldugu icin kendimi bildim bileli surekli uyumak istiyorum
Ailemle sevdiklerimle kimseyle düzgün bir vakit geciremiyorum cunku uyku benim icin en oncelikli geliyor. Sonra düşündum ki hayatimin büyük bir bolumunde uyumusum