• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykuyla basim dertte...

ben de yeni evliyim, çalışmıyorum ee evde uyandıran da yok derken hep 12, 1 gibi kalkıyordum o da zorla belki biri gelir ortalığı toparlıyım diye :) şimdi kaynım biz de kalıyor yaklaşık bir haftadır, biz de eşimle içerde yattığımızdan kalkıyoruz, hep birlikte kahvaltı yapıyoruz derken 5 en fazla 6 saatlik uykuyla gün boyu ayakta duruyorum vee geç kalktığım günlerden daha zindeyim, babaannem rahmetli bekarken de gec kalktığımdan "uyku uykuyu getirir kızım" derdi, hakkaten öyleymiş :9:

Su için bol bol , halsizliğin yok olmasına birebir ..

Son düzenleme:
Aynen bende sabah kalmamıyorum, çok zorlanıyorum en yakın zamanda kan tahlili vereceğim inş. Kv uyku uykunun mayası der, doğru valla yattıkca yatası geliyo insanın

Valla tatlim gece akla dusen o dusunceler zaten omrumuzu yiyiyor..hep onlarin yuzunden sanirim..gece yatmaz gunduz uyanmaz oldum ;( bu ara hayat cok keyifsiz..
Ya aynen canim hiç tadi olmuyor bi de anlatinca sana tuhaf gözle bakiyolar mal gibi yatiyo gibisinden,, halbuki biz de istemiyoruz böyle yaşamak:14:

Bi iki kere sabaha kadar uyumayip erken yatayim dedim ama bi baktim sizmişim vücut serseme dönüyor:25:

Ya aynen canim hiç tadi olmuyor bi de anlatinca sana tuhaf gözle bakiyolar mal gibi yatiyo gibisinden,, halbuki biz de istemiyoruz böyle yaşamak:14:

Bi iki kere sabaha kadar uyumayip erken yatayim dedim ama bi baktim sizmişim vücut serseme dönüyor:25:

Evet istemiyorummm boyle yasamak ama yapicak bisey yok..gozumu acsamda yatak sanki icine gomuyo beni bu ara ozaman hicc kalkamiyorum..oglene kadar yatttt...annem birgalamasa aksama kadar yattt

Al bendende o kadar disari cikasim bile gelmiyo aslindaki ciksamda pijamayla cikicam o derece ;((

evet yaa nasıl üşeniyorum.. annem falan kızıyoda artık utandığımdan kalkıyorum yataktan :26: her gece yatmadan söz veriyorum kendime erken kalkıcam diye. ama yok yatıyorumda yatıyorum.. kalkınca içeri gidip oturmuyorumda uzanıyorum kanepeye :27:
yapacak bişeyim yok ondan belkide bu rahatlık.. üşengeçlikte var. ayy nebiliyim depresyondamıyım hastamıyım neyim :1:

Ben korkudan uyuyamıyorum :( şimdi yine tatildeyim işe başlayınca nolcak bilmiyorum.

bende uykuyu seviyorum. ama ben geç yatıp geç kalkıyorum uykum düzensiz. bu sefer beni çok uyuyor zannediyorlar
3te yatıyorsam 10 11 gibi kalkıyorum 7-8 saat yani
yine batıyor babamın gözüne :9:

evet yaa nasıl üşeniyorum.. annem falan kızıyoda artık utandığımdan kalkıyorum yataktan :26: her gece yatmadan söz veriyorum kendime erken kalkıcam diye. ama yok yatıyorumda yatıyorum.. kalkınca içeri gidip oturmuyorumda uzanıyorum kanepeye :27:
yapacak bişeyim yok ondan belkide bu rahatlık.. üşengeçlikte var. ayy nebiliyim depresyondamıyım hastamıyım neyim :1:

Depresyon deyil bu merak etme :) sorulumluluklarin artinca otomatik olarak gecer.:34:

Ayniyizzz....benimde yapicak biseyim yok ondan sanirim...simdi bile yatagimdan cvp yaziyorum;) sanki icinde bi miknatis var cekiyo beni birakmiyo resmen kalkiyim :(

Ayniyizzz....benimde yapicak biseyim yok ondan sanirim...simdi bile yatagimdan cvp yaziyorum;) sanki icinde bi miknatis var cekiyo beni birakmiyo resmen kalkiyim :(

kendin söylemişsin zaten. uyku uyukuyu çeker. çünkü vuducu hamlaştırır. tembelleştirir.
az uyuyan insanlar her zaman dinamiktir..

Back
X