Kızlar 11 aylık bebeğim var.bir aydır geceleri yarım saatte bir saatte bir ağlayarak kalkıyor.emzirmeye çalışıyorum emmiyorda evin içinde biraz gezdiriyorum yine uyuyor yarım saat sonra yine aynı. Annelik çok zormuş
Tahminen ya dis yada gaz sancısidir. Gordugun gibi bu saatte bizde ayaktayiz. 14 aylik bizimkide. Allah kolaylik versin.Kızlar 11 aylık bebeğim var.bir aydır geceleri yarım saatte bir saatte bir ağlayarak kalkıyor.emzirmeye çalışıyorum emmiyorda evin içinde biraz gezdiriyorum yine uyuyor yarım saat sonra yine aynı. Annelik çok zormuş
AminTahminen ya dis yada gaz sancısidir. Gordugun gibi bu saatte bizde ayaktayiz. 14 aylik bizimkide. Allah kolaylik versin.
4 tane dişi çıktı ama damakları hep şişmiş bebeğimin.
Ayrıca çok iştahsız ek gıda yiyordu bir buçuk aydır ek gıda yediremiyorum zorla iki kaşık çorba içiyor.anne sütünüde zorla içiyor napcamı şaşırdom
dis olabilir. gunduz tv izliyorsa etkileniyor olabilir. gunduz uykusunu azaltin hergun ilik dus aldirin onunla beraber siz de dusa girin. ben boyle cozdum sayilir hala deliksiz uyumuyor ama enazindan uyku suresi uzadiAyrıca çok iştahsız ek gıda yiyordu bir buçuk aydır ek gıda yediremiyorum zorla iki kaşık çorba içiyor.anne sütünüde zorla içiyor napcamı şaşırdom
Bende yapıyoruİştahları kesiliyor. Ben o zamanları meyve püresiyle atlattım sayılır. Full meyve vermedim tabi ama midesi küçülmesin bişeyler girsin diye bisküviyle ezip çok verdim.
Korkucağı bişey olmadı1 ay boyunca öylesine çığlık atarak ağlatmaz diş. Bişeyden korkmuş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?