Uyumayan bebeğim

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Kızlar 11 aylık bebeğim var.bir aydır geceleri yarım saatte bir saatte bir ağlayarak kalkıyor.emzirmeye çalışıyorum emmiyorda evin içinde biraz gezdiriyorum yine uyuyor yarım saat sonra yine aynı. Annelik çok zormuş

Bebek insan, kuş, köpek.. hepsi zor

Senin gibi çok okudum burda
2 dakika olsun uyku olsun diye ağlayan :))

Hem en zor hemde en harika şey işte annelik. Diş olabilir mi? Devam ederse bi doktora götürün olmadı

Tahminen ya dis yada gaz sancısidir. Gordugun gibi bu saatte bizde ayaktayiz. 14 aylik bizimkide. Allah kolaylik versin.

Ayrıca çok iştahsız ek gıda yiyordu bir buçuk aydır ek gıda yediremiyorum zorla iki kaşık çorba içiyor.anne sütünüde zorla içiyor napcamı şaşırdom

4 tane dişi çıktı ama damakları hep şişmiş bebeğimin.

Ondandır cnm aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Dayak yemiş gibiydim o zamanlar. İnşallah tez zamanda çıkarır dişleri bebişinde sende rahatlarsınız.

Ayrıca çok iştahsız ek gıda yiyordu bir buçuk aydır ek gıda yediremiyorum zorla iki kaşık çorba içiyor.anne sütünüde zorla içiyor napcamı şaşırdom

İştahları kesiliyor. Ben o zamanları meyve püresiyle atlattım sayılır. Full meyve vermedim tabi ama midesi küçülmesin bişeyler girsin diye bisküviyle ezip çok verdim.

Cok tatli ya sabahlara kadar gram uyumadigim 6 ayim geldi aklima : )uyur annesi uyur gun gelir hadi yataga sabah okul var dersin gel beni öp masal anlat der misler gibi uyur

Dislerden canim.cok agrisi varsa agri kesici verebilirsin cok huysuzlandigi zamanlar.
Ayrica eczanelerde bebekler icin ozel jeller satiliyo.damaklarina surersen uyusturur.ise yariyo. onlardan kullan cnm

dis olabilir. gunduz tv izliyorsa etkileniyor olabilir. gunduz uykusunu azaltin hergun ilik dus aldirin onunla beraber siz de dusa girin. ben boyle cozdum sayilir hala deliksiz uyumuyor ama enazindan uyku suresi uzadi

İştahları kesiliyor. Ben o zamanları meyve püresiyle atlattım sayılır. Full meyve vermedim tabi ama midesi küçülmesin bişeyler girsin diye bisküviyle ezip çok verdim.
Bende yapıyoru
1 ay boyunca öylesine çığlık atarak ağlatmaz diş. Bişeyden korkmuş olabilir mi?
Korkucağı bişey olmadı

Istahsizlikta varsa muhtemelen diştir gene de doktora goturun bi en azindan disini rahat cikarabilecek ilac fln verir uyuyupda uyaniyosa acisi vardir

Ah uykusuzluk cok zor gercekten çözüm şudur demek isterdim ben bulamadim uc cocuk ucundede ayni seyleri yasadim

Diş donemi iyice artıyor uykusuzluk ve istahsızlik sabir canım gececek 15 aylık az buçuk daha iyi gece iki üç kez uyanır emmek icin sabahta ablalar okula giderken uyanıyor küçük memede iki buyuk dizimin dibinde sac baş yapıyorum ama yinede cok guzel bir duygu :)

Tamda bu konu açmak için geldim 5 aylık olucak bebeğim gaz sancılarımız hala geçmedi uykusuzluktan sürekli aglamasindan o kadar yoruldum ki kaldiramiyorum iyi bi anne degilmiyim neden sabredemiyorum diye kendime kızıyorum artık çok yoruldum

Sabahın 5inden beri ayaktayım hala uyumaya niyeti yok.
Allah sabır versin zorda ne kelime beni bu uykusuzluk mahvetti.
Bi daha çocuk mu aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…