K Karakiz23 Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 104 65 13 44 24 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karakiz23 #21 Ben bebekten önce çalışıyordum bebeğim olunca işten çıktım ev yemek çocuk koşturup duruyorum. Çalışmak ne kadar kolaymış diyorum eşime
Ben bebekten önce çalışıyordum bebeğim olunca işten çıktım ev yemek çocuk koşturup duruyorum. Çalışmak ne kadar kolaymış diyorum eşime
DELIveCesur kk'nın fırlaması.. Kayıtlı Üye 22 Ekim 2017 6.499 21.218 478 24 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karakiz23 #22 Karakiz23 .!.: Kızlar 11 aylık bebeğim var.bir aydır geceleri yarım saatte bir saatte bir ağlayarak kalkıyor.emzirmeye çalışıyorum emmiyorda evin içinde biraz gezdiriyorum yine uyuyor yarım saat sonra yine aynı. Annelik çok zormuş Genişletmek için tıkla... Kucak mi istiyo biseden mi korktu acep
Karakiz23 .!.: Kızlar 11 aylık bebeğim var.bir aydır geceleri yarım saatte bir saatte bir ağlayarak kalkıyor.emzirmeye çalışıyorum emmiyorda evin içinde biraz gezdiriyorum yine uyuyor yarım saat sonra yine aynı. Annelik çok zormuş Genişletmek için tıkla... Kucak mi istiyo biseden mi korktu acep