• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan bebek

pinkfreespirit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
3
Arkadaşlar lütfen yardım edin artık delirmek üzereyim. Bebeğim tam üç haftalık. İlk hafta normal gayet uyudu. İkinci haftaya girer girmez gece uyumayaya başladı. İki haftadır her gece 12den sabah 7ye 8e kadar ayakta. Doktorumuz geçen hafta aç olduğu için uyumuyor mamayla destekle sen de uyu yoksa sütün azalır dedi. Mama veriyorum 90 ml içiyor yine uyumuyor. Altı temiz gazı yok karnı tok ama uyumuyor sabaha kadar. Dayanamıyorum artık ölücem. Nolur yardım edin bildiğiniz bir şey var mı? Gündüz harika uyuyor beslemek için zor uyandırıyorum. Perdeler açık aydınlık ve günlük sesleri sürdürdüğüm bir ortamda uyuyor. Gece gündüz ayrımını öğretmeye çalışıyorum ama yok. Böyle daha fazla yaşayamam gerçekten çok yoruldum. Ne yapabilirim nolur yardım edin. Artık çocuğa bağırıyorum uyu artık diye sonra çok pişman oluyorum. Her gece ağlıyorum başında. Ağlamıyor etrafa bakınıyor sakin sakin

Öncelikle sakin ol sevgili anne ❤️ uykusuzluk çok zor seni anlıyorum. Bak ben de ayaktayım bu saatte 🥲 Gündüz çok iyi uyuduğu için gece uyumuyor olabilir. Gündüz uykularına dikkat edebilirsin uyanık tutmak için dışarı çıkarabilirsin. Ağlamıyorsa aç değildir. Gündüz uykusunu aldığı için gece sakin sakin etrafı izliyordur. Gündüzü biraz daha hareketli tutup geceyi sakin geçirebilirsiniz.

Kıyamam gece gündüz karışmış sizde onu düzeltmeniz lazım nasıl düzeliceğni o yönde araştırın uykusuzluk çok zor allah yardımcınız olsun

Öncelikle sakin ol sevgili anne ❤️ uykusuzluk çok zor seni anlıyorum. Bak ben de ayaktayım bu saatte 🥲 Gündüz çok iyi uyuduğu için gece uyumuyor olabilir. Gündüz uykularına dikkat edebilirsin uyanık tutmak için dışarı çıkarabilirsin. Ağlamıyorsa aç değildir. Gündüz uykusunu aldığı için gece sakin sakin etrafı izliyordur. Gündüzü biraz daha hareketli tutup geceyi sakin geçirebilirsiniz.
Kesinlikle katiliyorum benimde aklima sadece bu durum geldi.

Back
X