Dogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
Biraksam sabahlariz.Cok nadir uyuyo oda surekli uyaniyo bazen 30 saniyede bir uyanir.TükendimBenim oğlum 3 buçuk yaşında ,3 yaşına kadar uyumadi.ben benden gectim.ama 3 yaşından beri fena değiliz.12 de falan yatıyor gece pek uyanmiyor.sizinki geç mi yatıyor yoksa geceleri sık uyanip ağlıyor mu.bizim problemimiz gece boyu uyanıp uyanip yarım saat bir saat aglardi.susturamazdik
Var benim kızım canım babası evdeyken katiyen uyumuyor kızım çok düşkün babaya eşim evde yokken bazen ayagimda sallarım bazen yanına uzanır öyle uyuturum hiç sorun yaşamam eşim ne zaman evde olsa uyku bizim için tam bir kaosa dönüyor bizde buna bi çözüm bulamadık canım[/QUOTE
Benim oğlum 3 buçuk yaşında ,3 yaşına kadar uyumadi.ben benden gectim.ama 3 yaşından beri fena değiliz.12 de falan yatıyor gece pek uyanmiyor.sizinki geç mi yatıyor yoksa geceleri sık uyanip ağlıyor mu.bizim problemimiz gece boyu uyanıp uyanip yarım saat bir saat aglardi.susturamazdik
Ah kres caginda dedigin 3 yasmiKuzenlerim öyleydi, bir de ikizler...
40 ı çıksın geçer dediler, geçmedi.
3aydan sonra, 6 aydan sonra, 1 yaşına girsin falan derken... uyku sorunları kreş çağında sona erdi. Şimdi 18 yaşındalar, bıraksan aksama kadar uyurlar :))
Benımkı ise 3 aylık, henüz uyumadı
Bizde onu anlasak.Tabiiki anneyim gece illaki uyancam ama bide hic uyumamak varCahilliğime verin de bir şey sorucam.Uyumadan nasıl duruyor bu bebeler ben bu yaşımda uykusuz kalamam.
Ne kadarlikBenim ki de uyumuyorNapcazzz? Dun gece hic uyumadi sabah 10 da uyudu. Ben de uyudum haliyle aksam 7 ye kadar. Cok yoruldum sonra aksam kalktim yemek falan yaptim derken aksam vakti 9.30 ta kalkti. Ve bugun oglen ikiye kadar uyumadi 1 saat uyudu geri uyandi bi bebek 17 saat nasil uykusuz kalabir. Gozleri kuculdu kipkirmizi oldu acidim valla hala direniyor.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor birşey.benim oglum çok aglardi uyanınca Dr a kaç kere goturduk.birsey demiyorlardı sonra 3 yaşında tıp fakültesine goturduk meğer süt alerjisi varmış.diyete başlayınca çocuk uyumaya da başladı.gerci yine geç yatan gece arada uyanan bir çocuk ama buna şükür.yine de uyuyor deliksiz birkaç saat.bazen bu uyumamalar sebepsiz olmuyor Dr a goturmus olsanız da tıp fakültesi gibi ayrıntılı inceleyen bir yere goturmenizi tavsiye ederim.ben uç sene bittim.ogretmenim artık okula gidince çocuklara birşey anlatırken uyuyakaliyordumBiraksam sabahlariz.Cok nadir uyuyo oda surekli uyaniyo bazen 30 saniyede bir uyanir.Tükendim
Geçmiş olsun. Süt alerjisi daha küçükken de ortaya çıkıyor aslında. Mukuslu kaka kanlı kaka gibi. 7 8 aylıkken süt ürünleri vermiyor muydunuz. 1 aylıkken bile annenin yediği yoğurtan süt alerjisi olan bebeler oluyor. Anne diyete giriyor felan. 3 yaş geç geldi de ondan soruyorumSizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor birşey.benim oglum çok aglardi uyanınca Dr a kaç kere goturduk.birsey demiyorlardı sonra 3 yaşında tıp fakültesine goturduk meğer süt alerjisi varmış.diyete başlayınca çocuk uyumaya da başladı.gerci yine geç yatan gece arada uyanan bir çocuk ama buna şükür.yine de uyuyor deliksiz birkaç saat.bazen bu uyumamalar sebepsiz olmuyor Dr a goturmus olsanız da tıp fakültesi gibi ayrıntılı inceleyen bir yere goturmenizi tavsiye ederim.ben uç sene bittim.ogretmenim artık okula gidince çocuklara birşey anlatırken uyuyakaliyordum
Benimde 40 gunluk bebegimin 12 saatlik rekoru var.bugunde lendi rekorunu kirmak icin zorluyo sabaha daha var hayrlisi.Benim ki de uyumuyorNapcazzz? Dun gece hic uyumadi sabah 10 da uyudu. Ben de uyudum haliyle aksam 7 ye kadar. Cok yoruldum sonra aksam kalktim yemek falan yaptim derken aksam vakti 9.30 ta kalkti. Ve bugun oglen ikiye kadar uyumadi 1 saat uyudu geri uyandi bi bebek 17 saat nasil uykusuz kalabir. Gozleri kuculdu kipkirmizi oldu acidim valla hala direniyor.
Benimki o kadarlikken inanki gunde toplam 3 saat uyumuyodu.Benimde 40 gunluk bebegimin 12 saatlik rekoru var.bugunde lendi rekorunu kirmak icin zorluyo sabaha daha var hayrlisi.
Zaten anne sütü almadı.Arastirma hastanesinede götürdük az uyku yetiyo ona .Zaten uykuya düskün cocuk uyur ekstra bisey yapmazsinSizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor birşey.benim oglum çok aglardi uyanınca Dr a kaç kere goturduk.birsey demiyorlardı sonra 3 yaşında tıp fakültesine goturduk meğer süt alerjisi varmış.diyete başlayınca çocuk uyumaya da başladı.gerci yine geç yatan gece arada uyanan bir çocuk ama buna şükür.yine de uyuyor deliksiz birkaç saat.bazen bu uyumamalar sebepsiz olmuyor Dr a goturmus olsanız da tıp fakültesi gibi ayrıntılı inceleyen bir yere goturmenizi tavsiye ederim.ben uç sene bittim.ogretmenim artık okula gidince çocuklara birşey anlatırken uyuyakaliyordum
Aman allahmmmm masallh benim kizima ozaman.cok zor uykuszluk ya .artik bazen agladgni dyup tepki veremiyorum beynim uyuyorBenimki o kadarlikken inanki gunde toplam 3 saat uyumuyodu.
Ilk 6 ay günde 2 saat uyumuyodum lafta deil bildigin uyumuyorduk .Gözlerim acılmıyodu zaten.Aman allahmmmm masallh benim kizima ozaman.cok zor uykuszluk ya .artik bazen agladgni dyup tepki veremiyorum beynim uyuyor
Bde ilk aylar misafr tantanasiii.zorr anne olmakIlk 6 ay günde 2 saat uyumuyodum lafta deil bildigin uyumuyorduk .Gözlerim acılmıyodu zaten.
22 aylikNe kadarlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?