- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Canım düzeni süreklimi böyle yoksa o günmü öyle olduBenim ki de uyumuyorNapcazzz? Dun gece hic uyumadi sabah 10 da uyudu. Ben de uyudum haliyle aksam 7 ye kadar. Cok yoruldum sonra aksam kalktim yemek falan yaptim derken aksam vakti 9.30 ta kalkti. Ve bugun oglen ikiye kadar uyumadi 1 saat uyudu geri uyandi bi bebek 17 saat nasil uykusuz kalabir. Gozleri kuculdu kipkirmizi oldu acidim valla hala direniyor.
Son uc aydir gecesi gunduzu birbirinr girdi.Canım düzeni süreklimi böyle yoksa o günmü öyle oldu
Şöyle yapcsn o zaman 1 gün gün boyunca oyalıycan bişekilde uyusa bile hemen ksldırcsksın az uyuycak.geceye alışcak tekrar.Son uc aydir gecesi gunduzu birbirinr girdi.
İşte o çok garipti.hicbir etkisi yoktu kaka kanlı mukuslu olmuyordu ,1 yaşında başladık süte bir suru tüketiyordu.sadece rahatsızlık veriyor muş demek ki gece uyutmuyormus.boyu cok uzamiyordu sadece onun için de kaç kere goturduk anlayamadilar,ogrenince çok sasirdik Dr lar bile sasirdi .o kadar sut tuketiyordu hiçbir etki yapmıyordu,gecelerce ondan uyumamis meğer.diyete başlayınca uyumaya basladiGeçmiş olsun. Süt alerjisi daha küçükken de ortaya çıkıyor aslında. Mukuslu kaka kanlı kaka gibi. 7 8 aylıkken süt ürünleri vermiyor muydunuz. 1 aylıkken bile annenin yediği yoğurtan süt alerjisi olan bebeler oluyor. Anne diyete giriyor felan. 3 yaş geç geldi de ondan soruyorum
3 yaşında az uyuyor 36 haftalık hamileyim gecenin bir yarısı uyuyup erkenden uyanıyorum bazen vücudumun iflas sinsali verdiğini hissediyorum inan temizlik yemek ev hiç bitmiyor bazen bıraksam herşeyi kalsa öyle dedikçe bile o yorgunluk uykusuzkla deval ediyorum geçen gece bir ara beklerken saate bakıyordum 1 di sonra tekrar baktım 1.30 olmuş o ara dalıp gitmişim artıkDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
3 yaşında az uyuyor 36 haftalık hamileyim gecenin bir yarısı uyuyup erkenden uyanıyorum bazen vücudumun iflas sinsali verdiğini hissediyorum inan temizlik yemek ev hiç bitmiyor bazen bıraksam herşeyi kalsa öyle dedikçe bile o yorgunluk uykusuzkla deval ediyorum geçen gece bir ara beklerken saate bakıyordum 1 di sonra tekrar baktım 1.30 olmuş o ara dalıp gitmişim artıkDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
Kuzenlerim öyleydi, bir de ikizler...
40 ı çıksın geçer dediler, geçmedi.
3aydan sonra, 6 aydan sonra, 1 yaşına girsin falan derken... uyku sorunları kreş çağında sona erdi. Şimdi 18 yaşındalar, bıraksan aksama kadar uyurlar :))
Benımkı ise 3 aylık, henüz uyumadı
Iste sorun uyku saatlerini degistirmek olsa o kolay.Bu kizin uykusu yok bildigin.Derin uyudugu cok nadirdir .hani gunduz uyuyuo gece uyuyamiyanlardan deil 2 saatlik uykuyka tüm gün ayakta&
Aynen ilk 40 i ciksin dediler, sonra 3 ay ciksin, sonra 1 yas, sonra emmeyi biraksin dediler.uykusu duzene girmedi.Emmeyi birakti, bu sefer anne salla diye uyaniyordu.Biraz salladim.sonra yeterrr dedim.
Artik seni sallamicagim kizim bacagim agiriyor dedim. Biraz agladi yanina yattim , ninni programi indirip ninni dinlettim.Beraber yatarak uyumaya basladik. Gündüz sallamayida kestim , kendisi uyuyakaliyordu.
Bence biraz kabullenmek gerekiyor bazi cocuklar uyumayi cok sevmiyor. Az uyuyan cocuklar zeki olurmus( züğürt tesellisi).
Zamanla gece 1 2 kere kalkmaya basladi, wc ye.
Aksam 10dan gec yatirma, sabah 8 9 dan gec kalkmasin.Yapmasi zor ama, duzelir .İyi düşünün
Dogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
3 yaşında oğlum var.uyumayi resmen 1 yaşında öğrendi diyebilirim hiç uyumazdı 2 yaşına kadar da gunde4-5 saat uyurduDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
Bi bebek bi günde 3 saat mi uyumuyordu yoksa aralıksız mıBenimki o kadarlikken inanki gunde toplam 3 saat uyumuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?