Benimki bu saat olmus zip zipliyor odada.babasinin sirtina cikmaya calisiyor.naptiysam 1 bucuktan asagi yatmaz ama sonra uyur Allah icin kesintisiz 7 ye kadar.7de mama yer altini alirim salllarim uyur 11 e kadar tabi bende uyurum onunla.hamile olmasam biyere kadar ama cok yoruluyorum bazen.bol bol uyuyorum cunku uykusuz geceler beni bekliyor.22 aylik kizim.bir uyusada bende esimle bir film izleyebilsem keske...
Hiç mi uyumuyor düzen mi yok bende çok kötüyüm iki yaşındaki kızım sabah ezanında yattı bir iki saat sonra altı aylık oğlum uyandı başım patladı resmen bütün gün bu gece serüvenimiz nasıl olur bilmemDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
Hepinizin yazısını üzülerek okudum zira benimde uykuyu sevmeyen bir oğlum vardı..1 yaşından sonra uyku eğitimi verdim. Sadece iki gün ağladı ve alıştı. Şimdi 2.5 yaşında akşam 8 yatış sabah 8 kalkış. Ufak oğlum 10 aylık onada bebekliginden verdim uyku eğitimi ve abisi gibi akşam 8 sabah 8...arada geceleri emmek için kalkıyor sadece. Bu işin kesin çözümu sabırla uyku eğitimi. Aynı saatte yatmalari çok önemli birde...
Kontrollu ağlatma yöntemi. Bütün ihtiyaçları bittikten sonra hadi oğlum iyi geceler yatıyoruz diyorum ve odadan çıkıyorum. Tabi ağlamaya başlıyor. Önce 10 dakika bekleyip giriyorum odasına sonra 15 dakika daha sonra 20 dakika sonra giriyorum. İlk gün 1 saati buluyor uyuması, ikinci gün yarım saat ve sonrasında 5 dakikaya kadar düşüyor süre. Odaya girdiğinde yataktan kalkmış oluyor tekrar yatırıyorum yine çıkıyorum odadan. Çok sabır gerektiriyor asla vazgeçmemek lazım çünkü sonrası daha kötü oluyor. Benim çocuklarım cok inatçı onlar bile öğrendiyse herkesin çocuğu öğrenir diye düşünüyorum. Hem çocuklar kesintisiz uykuya doyuyor hem anneler.Cocugunuzun yapisindanda kaynaklidir biraz ama verdiginiz uyku egitimini biraz paylasabilir misiniz?
Bende bir sürü egitim okudum, uygulamaya calististim. Ama basarili olamadim.
Yapmayın allah aşkına. Tamam çocuğunuzun kötülüğünü istemezsiniz ama kontrollu de olsa ağlatarak alıştırmak iyi bir yol değil. Bebeler bu şekilde sadece anneden umudu kestikleri ve mecbur kaldıkları için alisirlar. Üstelik aranızdaki bağa zarar verir. İşin uzmanları asla önermiyor uyku eğitimini.Kontrollu ağlatma yöntemi. Bütün ihtiyaçları bittikten sonra hadi oğlum iyi geceler yatıyoruz diyorum ve odadan çıkıyorum. Tabi ağlamaya başlıyor. Önce 10 dakika bekleyip giriyorum odasına sonra 15 dakika daha sonra 20 dakika sonra giriyorum. İlk gün 1 saati buluyor uyuması, ikinci gün yarım saat ve sonrasında 5 dakikaya kadar düşüyor süre. Odaya girdiğinde yataktan kalkmış oluyor tekrar yatırıyorum yine çıkıyorum odadan. Çok sabır gerektiriyor asla vazgeçmemek lazım çünkü sonrası daha kötü oluyor. Benim çocuklarım cok inatçı onlar bile öğrendiyse herkesin çocuğu öğrenir diye düşünüyorum. Hem çocuklar kesintisiz uykuya doyuyor hem anneler.
arkadaş bulun ona ve gündüzleri oynayın onunlaDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?