Uyumayan evlat

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Arkadaşlar merhaba. Bir önceki konumda bebeğimiz hasta olduğunu söylemiştim. Şimdi daha iyi çok şükür ama bu sefer de uyku problemimiz oluştu. Oğlum 3 gecedir yatağına yatırdığımda şiddetli ağlıyor. Saat kaç olursa olsun uyumak istemiyor. Ayağımda sallamaya çalışıyorum onu da istemiyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Dönemlik birşey mi acaba geçer mi bu durum?:mad:

Niye dert ettin ki? Onun gibi olduğunu düşün hep,
Yeni dünyaya geldin, bilmediğin her şeye tek tepkin ağlama.
Bebek ağlar ee zor çünkü dünyaya alışmak
Tv sesi ayak sesi araba sesi
Ya da kokular
Ya da ısısı odanın
Hepsi anne karnında ona uygundu, şimdi o uyum sağlamaya çalışıyor.
Ağlamaktan başka bildiği yok

Gazi vardir belki o_O Ama 1 bucuk yasindaki cocugun gazi olurmu bilemedim.benim bebegim iki haftalik gazi var damla yazdi dr

benim kizimda 1 bucuk yasinda. sallanmaz kesinlikle. gec yatmaya basladi, uyutamkyorum ve salonda kimse olmamasina ragmen , iceri deyip beni salona goturuyor. orda uyumak istiyor. allah kolaylik versin hepimize. bi carem yok malesef.
bir ara 10da uyuyorduk hep bu ara degisti.

Hastalık sonrası huyları değişebiliyor. Boşuna “çocuğumun hasta olduğuna değil de huyunun değiştiğine yanarım” dememiş büyüklerimiz.

Niye dert ettin ki? Onun gibi olduğunu düşün hep,
Yeni dünyaya geldin, bilmediğin her şeye tek tepkin ağlama.
Bebek ağlar ee zor çünkü dünyaya alışmak
Tv sesi ayak sesi araba sesi
Ya da kokular
Ya da ısısı odanın
Hepsi anne karnında ona uygundu, şimdi o uyum sağlamaya çalışıyor.
Ağlamaktan başka bildiği yok
Normal olmayan birşey var belli ki de ondan dert ettim canım. Çünkü okadar ağlayan bir bebekndeğil normalde. Kprktum ve tedirgin oldum sebebi bu

Gazi vardir belki o_O Ama 1 bucuk yasindaki cocugun gazi olurmu bilemedim.benim bebegim iki haftalik gazi var damla yazdi dr
Yok canım gaz değil. Küçükken gaz sorunu yaşadık ama artık gaz sorunu yaşamıyoruz. Hastalığından mı acaba yada başka bir sebep midir,yaşayan var mı diye sormak istedim burda

benim kizimda 1 bucuk yasinda. sallanmaz kesinlikle. gec yatmaya basladi, uyutamkyorum ve salonda kimse olmamasina ragmen , iceri deyip beni salona goturuyor. orda uyumak istiyor. allah kolaylik versin hepimize. bi carem yok malesef.
bir ara 10da uyuyorduk hep bu ara degisti.
Benimki de çok geç yatıyor. Bak şimdi ayakta ve hiç uyku alameti yok.yatırmasam sanki sabaha kadar oturacak.ne zaman yatırmaya odaya gitsem basıyor yaygarayı. İşimiz gerçekten zor.

Back
X