Uyumayan evlat

Zaten artık ikünci kez utumuyor canım. Ma yine de geceleri oturuyoruz.bu işte başka bir iş var ama hayırlısı:110:
Yani hasta falan degilse kararli olmalisin. Bir kere uyamadi diye odadan cikartinca bu sefer nasil olsa cikaracak diye aglama isini uzatabiliyorlar.
Bir de oyle pat diye goturuyorsan odaya onu da yapma. Yavas yavas uyku vakti geldigini bilsin. Sakin aktiviteler banyo kitap okuma isiklari loslastirma gibi. Duzeni oldu mu itiraz etmiyorlar sonrasinda.

Yani hasta falan degilse kararli olmalisin. Bir kere uyamadi diye odadan cikartinca bu sefer nasil olsa cikaracak diye aglama isini uzatabiliyorlar.
Bir de oyle pat diye goturuyorsan odaya onu da yapma. Yavas yavas uyku vakti geldigini bilsin. Sakin aktiviteler banyo kitap okuma isiklari loslastirma gibi. Duzeni oldu mu itiraz etmiyorlar sonrasinda.
Dün gece tam 3 te uyudu şimdi de hala uyuyor. Uyandırmak için herşeyi yaptım tık yok. Hasta değil çok şükür iyileşti ama bu durum birden bire ortaya çıktı.zaten odamız loş ışık. Oynata oynata götürüyorum yatmaya ama beşiğine yattı mı bir kıyamettir kopuyor. Ben hiçbirşey anlamadım bu durumdan.çocuk başka bir halr girdi resmen.inşallah düzelir

Normalde benim oğlan sabah 9 da uyanır 11 gibi uykusu gelir sonra birde 3 gibi yatırırım 5:30 gibi kalkar gece de 10:30 gibi uyurdu.ama şimdi uyku düzenimiz kalmadı ya da ben beceremedim bu düzeni.şimdi gece geç uyuduğundan geç ksklıyor ve gündüz bir kere uyuyor o da kavga kıyamet. Ve gece yine ısrarla uyumak istemiyor. Aslınfa bir kaç güne kadar böle değildi ama bu durum nekadar sürer bilmiyorum.

Bana kalırsa 2. Yaptırdığın Öğlen uykusunu kaldırsan çok rahat edersin. Onun yerine 12-13lerde yatır. Akşama kadar illaki yorulacak ve kendiliğinden gece uykusu isteyecek. Aksama kadar onu oyalayacak bi kaç aktivite bul ki huysuzluk yapmaya fırsatı kalmasın Sonra güzel bi banyo ve mis gibi uykuya geçis. 1 hafta boyunca bunu yapmaya çalış, yoluna girer Allah'ın izniyle. Yoksa cidden çok harap olursun.

Benim oglumda dün gece 3 te uyudu önceki gece 2 de uyudu. Uyutmaya çalışıp inatlastikca ikimizde sinirleniyoruz bende biraktim oyun filan oynadı napalim olur böyle şeyler çocuklar bebekler şımarıyorlar biraz da rahat bırakmak gerekiyor bence benim oğlumda 14.aylık olacak insallah

Benim oglumda dün gece 3 te uyudu önceki gece 2 de uyudu. Uyutmaya çalışıp inatlastikca ikimizde sinirleniyoruz bende biraktim oyun filan oynadı napalim olur böyle şeyler çocuklar bebekler şımarıyorlar biraz da rahat bırakmak gerekiyor bence benim oğlumda 14.aylık olacak insallah
Aynen canım. Ben dün gece kendi haline bıraktım bir önceki gece uyutmaya çalıştıkça o da uyumadıkça benim sinirler tavan yaptı baktım olacak iş değil.bir yoluna koymam lazım ama hayırlısı artık

Bana kalırsa 2. Yaptırdığın Öğlen uykusunu kaldırsan çok rahat edersin. Onun yerine 12-13lerde yatır. Akşama kadar illaki yorulacak ve kendiliğinden gece uykusu isteyecek. Aksama kadar onu oyalayacak bi kaç aktivite bul ki huysuzluk yapmaya fırsatı kalmasın Sonra güzel bi banyo ve mis gibi uykuya geçis. 1 hafta boyunca bunu yapmaya çalış, yoluna girer Allah'ın izniyle. Yoksa cidden çok harap olursun.
Denemekte fayda var canım haklısın fazla harap oluyorum hemde

Arkadaşlar merhaba. Bir önceki konumda bebeğimiz hasta olduğunu söylemiştim. Şimdi daha iyi çok şükür ama bu sefer de uyku problemimiz oluştu. Oğlum 3 gecedir yatağına yatırdığımda şiddetli ağlıyor. Saat kaç olursa olsun uyumak istemiyor. Ayağımda sallamaya çalışıyorum onu da istemiyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Dönemlik birşey mi acaba geçer mi bu durum?:mad:
Bunun hastalıktan çok büyümeyle ilgili olduğunun düşünüyorum.Bebeklikte başlayan bir sorunun sonradan geçeceği yanılgısına kapılmayın,aksine büyüdükçe sorunlar da beraberinde büyür çözüm zorlukları da.Sorduğunuz soru için detaylı bilgi gerekli.Kaç aylık?Daha önceki uyku düzeni nasıldı?Günlük uyku düzeni ve yemek düzeni?aktiviteler?

Back
X