Uyumayan kızım

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
45
Aşırı bunalmış durumdayım 1,5 yaşında kızım gece sürekli uyanıyor 2 saat içinde 6 kere uyandı gece emziremiyorum su içiyo bidaha yatırıyorum tam uykuya dalıcam yine ağlayarak kalkıyo kendimi çok yorgun hissediyorum ayrıca gündüz iki kere 1 er saat uyutuyorum o zamanda ağkayarak kalkıyo

Aşırı bunalmış durumdayım 1,5 yaşında kızım gece sürekli uyanıyor 2 saat içinde 6 kere uyandı gece emziremiyorum su içiyo bidaha yatırıyorum tam uykuya dalıcam yine ağlayarak kalkıyo kendimi çok yorgun hissediyorum ayrıca gündüz iki kere 1 er saat uyutuyorum o zamanda ağkayarak kalkıyo
Benim oğlumla yaşıt bizimkide çok mizmizdi diş yüzünden bayağı çektik şimdi biraz daha iyi bizim uykumuz günduz 1 e düşeni çok oldu
Süreklimi böyle ağlardı yoksa disten dolayimi

Benim oğlum da böyle ne yazık ki. Şu anda 8.5 aylık, 8 hafta falan öncesinde ben kalkar emzirirdim iki kez, o hiç uyanmazdı. Şimdi de dişten ateşi var zaten, ctesi gece ben yarı yatar vaziyette oturdum o da bacaklarımda uyudu. Sonrası günlerde de yastık üzerinde. Ateşi var, canı yanıyor, çok da üşüyor garibim yatmak istemiyor yatak gibi sert yerlerde. Bu saate kadar yarım saatte, yirmi dakikada bir falan kalktım, düşün yani. Umarım geçer, kalıcı olmaz. Çok yorucu:KK43::KK43:

Sana da geçmiş olsun. Arada güzel uyuduğu oluyor mu hiç? Odasını ayırmayı denedin mi? Belki tek daha rahat uyur.

Gunduz bir kere uyutun, gece uyanmalari azalicak.
Gece de emzirmiyorsaniz daha rahat edersiniz.Gunduz iki kere uyudugu icin gece surekli uyaniyor.

normal zamanlarda boyleyse gunduz uykusunu 1 indirin.disten dolayi boyleyse gecici bi durumdur.bi iki gune patlar disi

geçer geçer bunlar da geçer..
Allah sağlık versin..
yavaş yavaş tek uykuya geçin gündüz bence..

Oglum bi yasinda ve yarim neredeyse bes aylikken falan beridir gündüz bir kere uyuyor. Beste kalktim bugün bütün gece agladi.
Uykusuzum bitkinim üzerine gribim. Agriyor her yerim dinlenemiyorum.
Evde sandalye falan ne varsa üzerine tirmaniyor herseyin tepesine cikiyor keci gibi.
Iki senedir uyumuyorum neredeyse. Hamilelikten beridir cile cekiyorum resmen.
Öyle de tatli ki insan kizamiyor. Ya insan hic mi uyumaz, ayakta sürünüyorum resmen. Ama bu cocuk uykusuz yasiyor resmen. Hem de enerji dolu.
Kizim de gece iki de ücte kalkardi sabah kalkisi yapardi zorla yatirirdim yataga. Böyle hayat mi olur.
Ama cok sükür üc bucuk yasindan sonra güzelce uyuyor. Sükürler olsun ama bu oglan da o yasa gelene kadar ben bitecegim galiba.

1 buçuk yaşında kı bebek gündüz 1 kere uyumalı artık.
Gündüz uykusundan dıyelım 4 gıbı uyandı aksamda en erken yatıs saatı 10 olur. Hatta daha geç bıle yatabılır.
Çocukların çoğu boyledır. Kendını göre bır düzenli olmalı kı o da rahat uyusun sızde. Uykusu gelmeden gece yatağa yatırmayın. Uyumadan 2 saat önce karnını ıyıce doyurmuş olsun. Suan yaz mevsımınde degılız. Gece her defa kalktığında su teklıf etmeyın.

Uzun zamandır böyle kızım gece ağlayarak kalkıyo. son zamanlara nerdeyse yarım saatte bi kalkıyo bide gündüz uyandığı zaman her kalkışında ama çığlık atarak kalkıyo bi 5 dk uğraşıyorum susması için bu normalmi

Back
X