uyumlu değilmişiz:-(

narpuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
181
4
48
Sivas
nişanlım kova ben boğa.
burç uyumlarımızı okuyorum bir kaç yere baktım.
hepsinde 5 dk aynı ortamda bile duramazlar nasıl buldunuz birbiriniz yazıyor.
genelde iyiyiz.
ama arada bir gerginlik olsun. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. korkuyorum sonumuz iyi olmazsa ya birşey olursa. zaten burçlarımız da uyumlu değil. napcaz biz diyorum. ben inanırım burçlara nişanlım pek inanmaz söyleyince şaşırdı inanmadı biz niye böğleyiz o zaman dedi.
şimdi ben korkuyorum.
şu düşünceden artık kurtulmak istiyorum. düşün düşün bu seferde kötü birşey getircem başımıza diye korkuyorum.
benim derdim de bu. bilgisi olan varmı. beni rahatlatın. her konuda yardımcı oluyorsunuz herkese sıra bende.
herkese teşekkür ederim.

Dert ettigin şey mu canım burçlara göre mi evlilik yapacaksınbir araştırma yapılmış olsa dünyada evli olan insanların yarısından fazlası burçlara göre uyumlu degildir böyle şeylere kafanı takma derim

burclara göremi oluyormus anlasma o zaman benım coktan ayrılmam gerekıyodu kocamdan burc acısından bakıldıgında taban tabana zıtız ama birbirimizi tamamladıgımızı düşünüyorum ben

aman ne büyük dert oturup ağlayın halinize burç yorumuzun bugün size ruh eşiniz uzak doğuda yaşıyor dese kalkıp orayamı gideceksiniz uyumlu olacağız diye

burclara cok takılma canım.

takılacaksan da soyle dusun belkı yukselenınız uyumlu ? burcta onemlı olan yukselen degıl mı zaten

aman bizde çok uyumluyuz göya aslan koç evliliği çok iyi olur falan ayzıyo heryerde hiçte öyle değil.
bu işler burçlara göre olsaydı hayat çok kolay olurdu

hiç< kafana takma uyumlu dedikleri de anlaşamıyor ona bak sen boşwwer kafa yormaya değmez

madem bu kadar inanıyorsun okuyorsun yükselen burcunun da etkilediğini duymuşsundur birde onu incele bakalım . Bu kadar zıt olsanız nişanlı olamazdınız sanırım

HAKKETEN TEK DERDİNİZ BU OLSUN :)başlığı okuyunca sevgilinizin bu cümleyi size söylediğini düşünmüş ve destek olmas istemiştim zevk için bkın burçlaraa hayatınızı idam ettirmek için değil gerçekler burçlarla özdeşmes

Başlıktan anladığımın çok tersi bir konu çıktı.
Boşverrrr burçla olmuyor bu işler.
Ben daha önce bir başakla evlendim hayatımı zehir etti boşandım.
Şuan bir başakla nişanlıyım ve beni baş tacı yapıyor tam tersi.
Adam adam olsun da burcu uymasın varsın.

bende boğa burcuyum canm ve dediğin gibi de çogu kova burclarıyla anlaşamıyorum ama burçlarda yükselen önemli o yüzden dert etme..
sizin aranız iyi mi tamamdır no problem..

bizim burçlarımız çok uyumlu, mükemmel ikiliyiz burçlara göre ama sonuç ...

ben başak eşim yay bizim için de öyle yazıyordu. farkettiysen eşim diyorum şu an mutluyuz birbirimize de alıştık, sorun olmuyor. ama karekterlerimiz zıt onu da söyleyeyim. onun nasıl davranacagını, benim de nasıl davranacağımı biliyoruz ve rahatız

burclara göremi oluyormus anlasma o zaman benım coktan ayrılmam gerekıyodu kocamdan burc acısından bakıldıgında taban tabana zıtız ama birbirimizi tamamladıgımızı düşünüyorum ben

aman ne büyük dert oturup ağlayın halinize burç yorumuzun bugün size ruh eşiniz uzak doğuda yaşıyor dese kalkıp orayamı gideceksiniz uyumlu olacağız diye

aman bizde çok uyumluyuz göya aslan koç evliliği çok iyi olur falan ayzıyo heryerde hiçte öyle değil.
bu işler burçlara göre olsaydı hayat çok kolay olurdu

burclara cok takılma canım.

takılacaksan da soyle dusun belkı yukselenınız uyumlu ? burcta onemlı olan yukselen degıl mı zaten

bende boğa burcuyum canm ve dediğin gibi de çogu kova burclarıyla anlaşamıyorum ama burçlarda yükselen önemli o yüzden dert etme..
sizin aranız iyi mi tamamdır no problem..
nrl

bazen birşey oluyor endişe ediyorum.
bu bir ömür sürecek.
çok mutluyuz genel anlamda. ama işte.
biliyorum mükemmel birliktelik yok. ama korkuyorum.
rabbim hayırlısını verir.

bunu duyduğum iyi oldu
heralde ben de zamanla aynı evde yaşamya başlayınca aşarım. sağol.

Burç yorumlarına inanmam fazla.
Bugün bir paket alacaksınız uzun zamandır görmediğiniz birinden haber alacaksınız
Ne paket alırım nede haber ...
Burçlara inanma burçsuz kalma

Burçlara çok inanmak istemiyorum ama annem kova, ablam boğa onlardan bilirim, ömürleri boyu didiştiler. Ablamın kızı da kova, hep limoni araları, yıldızları tutmuyor herhalde.

cnm şaka mı bu allahın aşkına sende sorunun bu olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…