nişanlım kova ben boğa.
burç uyumlarımızı okuyorum bir kaç yere baktım.
hepsinde 5 dk aynı ortamda bile duramazlar nasıl buldunuz birbiriniz yazıyor.
genelde iyiyiz.
ama arada bir gerginlik olsun. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. korkuyorum sonumuz iyi olmazsa ya birşey olursa. zaten burçlarımız da uyumlu değil. napcaz biz diyorum. ben inanırım burçlara nişanlım pek inanmaz söyleyince şaşırdı inanmadı biz niye böğleyiz o zaman dedi.
şimdi ben korkuyorum.
şu düşünceden artık kurtulmak istiyorum. düşün düşün bu seferde kötü birşey getircem başımıza diye korkuyorum.
benim derdim de bu. bilgisi olan varmı. beni rahatlatın. her konuda yardımcı oluyorsunuz herkese sıra bende.
herkese teşekkür ederim.
ben de hep platonıklerımle burcumu araştırır, burç uyumsuz çıkınca da resmen gözüm dolardı üzüntüden, sanki her şey tamam, bir burcumuz eksik:) senınkı de boşluktan bence, derdin yok, başına dert arıyorsun benim gibi
benım kardeşim de uyumsuz burctan biriyle evli,biri romantık diğeri mantık abidesi, kardeşim ortak noktamız yok dıyor ama 3 yıldır evli ve mutlular
şu an hoşlandıgım ve evlenmemiz özel nedenlerden dolayı neredeyse imkansız olan erkek balık burcu, bense kovayım, burç uyumumuz yok, ama onun anlayışı, kibarlığı, sevgisi çok hoş bence, gayet de anlaşıyoruz, aşırı romantık olsa da
benim burcum oğlak eşiminki koç bizede aynı şeyleri söyluyolar selam bile vermeyin birbirinize diyor uyumda 9 yıllık evliyiz 10.yılımıza girdik
Çok tatlısın ya
Burçlara çok takılma neden dersen. Yükselen burç etkiler, nişanlın burcunun ne kadar özelliğini barındırıyor etkiler vs. Bunu burçlara çok inanıyorsan diye söylüyorum.
Onun dışındaki kısma gelince; insan mesela çok sinirli bilinir, ay onun burcu şu hep ondan denir. Ama o kişi sevgilisinin yanında bambaşka olur hep (sevdiğinden)
Burca yorarsak ben sevgilimin elini bir senedir tutmuyo olurdum. Ben akrep, o terazi. O özgürlüğe düşkün ben baskın karakter güya. Ama gel gör ki birbirimize alakamız yok bu konuda...
O ben istemezsem bi'yere gitmez, ben de onun yanında baskından ziyade aptal aşık olurumSen burç yorumlarını kapat sevgiline odaklan, boşver milletin yaptığı abuk burç yorumlarını okumayı
Bu kadar inanarak okursan bi'süre sonra etkilenirsin istemdışı olarak, sonrası da malum her hareketini didiklersin, eziyet olur sana :)
bazı konularda o kadar zıtız ki. ama yan yanayken telefonda çok iyiyiz.
korkuyorum işte. ne olur ne olmaz. cevabın için çok sağol.
seninde hakkında hayırlısı olsun. inşallah halledebilirsin ve en kısa zaman da evliliğiniz olur inşallah..
Bu yazdığım gerçek bir olay,haberlerde gazetelerde çıkmıştı
mısırda bir adam burçlara öle innaıyor ki tüm hayatını günlük yaşamını bile onlara göre ayarlıyor
kadın artık dayanamıyor boşanma davası açıyor
hakim böle şeyden boşanılmaz diye kızıyor
adama soruyor deneyin bi daha yıkmayın yuvanızı diyor
adam ..olabilir hakim bey bugünkü burcumda anlayışlı olun yazıyor diyor
hakim o dakika boşuyor bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?