Uyumsuz ailem

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba bu bayram açtığım 1232214367657. Konu.
Ailem bayramda 3 gün tatile gitmek istedi bende Bulunduğumuz Şehre 7 saat uzaklıkta 5 yıldızlı bi otel ayarladım arefe ve bayram için sonra tarihi beğenmediler. Aynı şartlarda başka yer ayarladım. Sonra orası bize Uzak yakın yer olsun dediler. Bulunduğumuz Şehre 3 saat yakın başka yer ayarladık onu da yine güzel yeme içme dahil bir otel.denize 2 dk uzaklıkta. Ona da dediler ki merkezde otel bak baktım yer yok. Bu sefer pansiyon bak dediler baktım buldum biryer onu da dediler ki annem biryer bulmuş x pansiyon diye tamam Orayı ayarlayayım dedim. Gittik pansiyon biraz pis gibi bu sefer ailem başladı burası pis vs diye başladılar pansiyonun sahipleri de aileme çıkıştı neredeyse polis gelecekti 3 saatlik yolu gittik 10 dk sonra 3 saatte de geri döndük.
Yorgunluktan ölüyorum. Ailem çok uyumsuz.

Madem aileniz böyle aramayın sizde belli ki yaranamıyorsunuz. Onlar bulsun oteli kendi buldukları oteli beğenirler beğenmezler kendileri bilir. Siz hiç karışmasın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle uyumsuzluk durumundan rahatsızsanız ki haklısınız birlikte tatil yapmasanız daha iyi olur.

Bir de annem bağırıp çağırıp duruyor. Herseye kızıyor ve bahane buluyor.

Benim sinir sistemimi bozdu ailem birşey söylesem sen zor birisin diyorlar çok kızıyorum.

Kendi ailemden biliyorum zor aileyle insanın psikolojisi bozuluyor ALLAH yardımcınız olsun

Bu kadar beğenmemezlik yapmanın sonucu bu tabi bir daha gerçekten gitmeyin ailenizle. Yada baştan peşin peşin konuşun şöyle böyle demesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…