- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Madem aileniz böyle aramayın sizde belli ki yaranamıyorsunuz. Onlar bulsun oteli kendi buldukları oteli beğenirler beğenmezler kendileri bilir. Siz hiç karışmasın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle uyumsuzluk durumundan rahatsızsanız ki haklısınız birlikte tatil yapmasanız daha iyi olur.
Benim sinir sistemimi bozdu ailem birşey söylesem sen zor birisin diyorlar çok kızıyorum.Madem aileniz böyle aramayın sizde belli ki yaranamıyorsunuz. Onlar bulsun oteli kendi buldukları oteli beğenirler beğenmezler kendileri bilir. Siz hiç karışmasın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle uyumsuzluk durumundan rahatsızsanız ki haklısınız birlikte tatil yapmasanız daha iyi olur.
Kendi ailemden biliyorum zor aileyle insanın psikolojisi bozuluyor ALLAH yardımcınız olsun
Ben evlendim uzak bir şehire gittim çok yalnızlık çektiğim zamanlar oldu ama akıl sağlığım yerinde kaldı çok şükürSonra da bana diyorlar ki sen bizi aranıyorsun zor birisin
Ayarla ayarla Israr ettiler sonra onların istediği yere gittik ama bana ayarla dedikleri haldeBırak kendileri ayarlasin neden sen ayarliyorsun ki
Herseye itiraz ediyorlar denize girmeye geldik pansiyon merkeze uzak diye şikayet ettiler.Bu kadar beğenmemezlik yapmanın sonucu bu tabibir daha gerçekten gitmeyin ailenizle. Yada baştan peşin peşin konuşun şöyle böyle demesinler
Bu hayatta ailen de dahil kimseyi memnun edemezsin ben bunu gordm bu sene kendi tecrubem istediğin kdr yirtin iyi ol yine beğenmezler yine kusur bulurlarAyarla ayarla Israr ettiler sonra onların istediği yere gittik ama bana ayarla dedikleri halde
Ben evlendim uzak bir şehire gittim çok yalnızlık çektiğim zamanlar oldu ama akıl sağlığım yerinde kaldı çok şükür
Bu hayatta ailen de dahil kimseyi memnun edemezsin ben bunu gordm bu sene kendi tecrubem istediğin kdr yirtin iyi ol yine beğenmezler yine kusur bulurlar
Bence sal ve yasamana bak.
Sabır diliyorum bende gidiyorum 10 günlüğüne 3. Gün evimi özlüyorum bir süre gitmeyi düşünmüyorumBende Evliyim. Sadece bayram tatili için geldim 5 günlüğüne o da. Ama Geçmiyor 5 gün lanet olsun.
Yogunum de boşverŞimdi de diyor ki annem senin bulunduğun Şehirde gezmeye gelelim diyoruz diyor ama ben istemiyorum artık.
Ben artık 1 yıl gitmem tahammül edemiyorum 3 saat yol gittik 10 dk durup bi ton kavga ettiler 3 saatte geri geldik Otobüste perişan oldumSabır diliyorum bende gidiyorum 10 günlüğüne 3. Gün evimi özlüyorum bir süre gitmeyi düşünmüyorum
Yogunum de boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?