- Konu Sahibi pessimistic_02
-
inanın konunuzu okurken, kendi yaşadıklarım geldi aklıma...benzer şeyler yaşıyoruz. ben 2 buçuk yıllık evliyim. evlenmeden önce de 7 yıldır beraberdik. cinsellik yaşamazdık ama öpüp koklaştığımız olurdu. o dönem son derece istekli ve arzulu bir adam vardı karşımda. ama evlendik ve yavaş yavaş o çekim kayboldu. ben hep peşimde fırdönecek bir erkek bekledim ama hiç öyle olmadı. ben de sizin gibi giyinip süslenip öylece kalakaldığımı bilirim. şimdi binbir hevesle aldığım o iççamaşırları çekmece bekliyorBu sıkıntımız son seneye kadar bu kadar yoğun değildi. yaklaşık 1 sene önce bebek istemeye başladık ve korunmayı bıraktık. Yumurtlama günü takip eder olduk, ve herşey o zaman daha kötüleşti. Eşim performans endişesi yaşamaya başladı. Erksiyon problemimiz oldu. Ve bu durum isteksizlik yarattı. Öyle bir kısır döngüye girdik ki, herşey daha da kötüye gitmeye başladı. Eşim başlarda sorunun psikolojik olduğuna inanmadı ama biz ilaçlarla çözemeyince aylar sonra cinsel terapiste gitmeye karar verdik. Şu an hala tedavimiz devam ediyor...
Birlikte tatildeyken, hergün bazen günde 2 defa birlikte olduğumuz olur. Ama normal zamanda çok değişken. Bazen 2 gün arayla oluyor, bazen 1 hafta 10 gün olmuyor. Beni reddettiğinde çok bağırdığım ağladığım oldu. Hatta boşanıcam dedim...ama eşimi sevdiğimden bırakıp gidemedim. Bu cinsellik sıkıntısını yaşamayan bilemez, anlayamaz. sizi en iyi ben anlarım.
Psikoloğumuzun bana söylediği, eşimi böyle kabul etmem. Ve ilişki istediğimde ve olmadğında surat asmamam, tepki vermemem. Elbette kolay değil, insanın yüzü hemen düşüyor. Ama bize düşen şimdilik bu. Eşinizle bu süreç inada binmiş gibi. Biraz tavrınızı, tarzınızı değiştirmeye çalışın. Birlikteliği biraz geri plana atın. Ve eşinize ne yapın edin ön sevişmeyi öğretin. Daha doğrusu sevişmenin sadece cinsel birleşme olmadığını anlamasını sağlayın.
Bazı bayanlar, eşleri yaklaşmasın diye bekler, ya da eşleri 10 gün yaklaşmasa sesleri çıkmaz. Oysa bizler kendimiz isteriz, bizim de eşlerimiz yanaşmaz. Diyorum benim de sınavım buymuş...
Bazı cinsel terapistler online terapi veriyor, internet üzerinden, kamerayla. bizim psikoloğumuz da veriyor. Bence internette iyice bir araştırın bu konuyu. Bir çözüm yolu elbet bulunacaktır.
canım benim aynen benim yaşadıklarım ne özgüven kaldı ne bişey,senin gibi bırakıpta gidemiyorum,ama gururum cok incindi,birde benım suratımı asık görüncde tamam olsun yapalım diyo,dahada sinirlenip üzülüyorum,artık paranoyak oldum,bende senin gibi sınavımız buymuş diyorum,birde benimde flört dönemim uzundu,sanırım sıkıldılar bizden,birde sanki görevimiz ne tutku,ne heyecan,allah yardımcımız olur inşallah çok zor,terapi ben tek alabilirim eşim asla kabul etmez,ben tek alsam acaba yararı olur mu
Bence o yaklasana kadar (ama istekli yaklasacak) sen de ona yaklasma. Hatta ilk geldiginde basim agriyor falan de. Ama bu surecte bakimli ve guzel olmayi surdur. Bakalim ne kadar sana yaklasmadan durabilecek
canım benim aynen benim yaşadıklarım ne özgüven kaldı ne bişey,senin gibi bırakıpta gidemiyorum,ama gururum cok incindi,birde benım suratımı asık görüncde tamam olsun yapalım diyo,dahada sinirlenip üzülüyorum,artık paranoyak oldum,bende senin gibi sınavımız buymuş diyorum,birde benimde flört dönemim uzundu,sanırım sıkıldılar bizden,birde sanki görevimiz ne tutku,ne heyecan,allah yardımcımız olur inşallah çok zor,terapi ben tek alabilirim eşim asla kabul etmez,ben tek alsam acaba yararı olur mu
Maalesef bir uzmandan yardım almadan çözülebilecek bir şey değil bu. En yakın nerede varsa eşinle birlikte gidin.
Bu yüzden evlilikler bitiyor. Utanmayın. Çözümü olan bir şey için daha fazla yıpratmayın kendinizi de evliliğinizi de.
ama araya cok zaman girerse iyice soğuruz diye korkuyorum,ama deneyeyim
Zaten zoraki yapiyormus, sen de bir sey hissetmiyormussun. Bu boyle nereye kadar gidecek. Bir de kendini geri cekmeyi dene bakalim. Ama kararli ol. Ilkinde de reddet canim istemiyor de nazlan. Ikinciye gelsin. 2 3 ay gecti ama hala tik yok, o zaman dersinki sorun var birbirimizden soguduk yardim alalim, bir iki fantazi ogreniriz doktordan diye esprili bir dille soylersin belki ikna olur.
Hatta bir iki hafta sonra banyoya cagir sirtimi sabunlar misin diye, seni bir keselesin :) Bir iki defa basarisiz olunca gozu korkmus gibi geldi bana. Ozguvenini kiracak bir durum yok bence. Erkek icin aslolan kuku, sende de o var etrafi ile ilgilenme :)
Yazmissin ya giyiniyorum susleniyorum yine ayni diye. Ortada senlik bir durum yok bence. Erkek cani istediginde kukunun cevresi ile ilgilenmez, sacin duzgunmus, guzel giyinmissin, esmermissin sarisinmissin. Bu nedenle kendinde kusur arama.
Arkadaşım sorununda duzelme oldu mu merak ettim
böyle konuları okuyunca evlilikten korkuyorum ya :|
işte ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?