uyumsuzluk

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaslar eski konularımdanda bilirsiniz,1 yıl oldu evliliğim neredeyse ,ama cinsel sorunlarımız bitmedi,eşim sanki zoraki yapıyo ,ben yatağa girince buz gibi oluyorum hiç bir şey hissetmiyorum,1 yıldır böyle ,eşimde isteksiz demiştim önceki konularımdada,o mu etkiliyo bilmiyorum yaşadığım yer küçük bir yer cinsel terapi alamam,eşime bu durumuda söyleyemedim dahada kötü olur diye zaten isteksiz,ne yapabilirim,yataktan kalkınca ister istemez sinirli oluyorum,böyle hep bir yanım eksik gibi oluyo,LÜTFEN ARKADASLAR YARDIMCI OLUN

eşinle açık açık konuşmalısın. inan bana terapinin en alası eşinle konuşmak, ikinizin bu konuda rahatça konusup sohbet etmeniz. yani suçlayarak, üzerek,üzülerek değil; açık açık konuş, derdini anlat, neler yaparak daha mutlu olacağınızı konusun. bence çok faydalı olur.

defalarca konuştum,ama yok bir sorun bende diyo birde sinirleniyo

Bence bir uzmandan yardim almalisiniz ama anlattiklariniza göre sizin degil esinizin yardim almasi gerekli sanirim, cinsel isteksizliginin altinda yatan sebepler arastirilmali..

Son düzenleme:
uzmanda yok bulunduğum ilde kincisi eşime göre sorun yok,iknada edemem

canım umarım dönemsel bi durumdur bnm eşimdede olmustu senın problemın tam nasıl bılmıyorum ama benım de eşim iş stresınden vs bı defa olmustu bayagı seyrelmıstı ilişki 10 gune 1 ve ben kendımı çok kotu hıssetmıştım hattabi kaç kez ben yaklastım eşim reddettı zor durumsenı anlıyorum aglıyodum hep ben sen bana uzak duruyosun dıye o da yok sana ole gelıyo yorgunum bılmem ne dıyodu ama zamanla gecıyo bı sure sonra normale dondu ve kendı ıstegıyle gelmeye basladı gecer ıns eger fızıkı bı problemı yoksa..

inşallah gecer ama evlendiğimden beri böyle,hep zoraki gibi görğyo görev yani,bende o yuzden hiçbirsey hissetmiyorum zaten

ben hiç böyle şeyleri kafama takmıyorum hemen hemen herkesinde bu tarz olaylar yaşadığını düşünüyorum daha önceki konularınıda okudum haftada 2 defa falan olanı bi kere bence böyle hani hafta örnek veriyorum 4 kere kesinlikle olacak yada 2 kere kesinlikle oalcak diye bi şartlandırma yapmamak gerek netlerdenden tvden görüyoruz haftada falanca gün kere olan cinsel ilişki düzenlidir sağlıklı evliliktir vs. diye şeyleri duyuyoruz sanki bizde öyle yapmak istiyoruz gibime geliyor kendimizi buna yönlendiripte istediğimizide olmayınca eşim beni istemyor moduna geçiyoruz ve stres yapıp ona yansıtıyoruz oysaki alaka bile olmadığını düşünüyorum sevişmek böyle şartname ile olmamalı anlık olmalı içinden gelmeli zevk için olmalı... yani benden sana tavsiye şart koşma olsun die ama kocam bana gelsin istesin diyorsan biraz fantazik giyin bakalım yorgunluk morgunluk kalmaz koşa koşa gelir sana :) birde stres yapma ilişki sonrası olayı kavgaya çevirmemeye çalış böyle olunca aman sevişmeyelimde kavga olmasın durumuna düşersiniz.. eşinle o anı yaşa... herşey gönlünce olsun arkadaşım

yatağa girince buz gibi olan senmisin, isteksizlik karşılıklımı, en başından beri böylemiydi yoksa bi tarihten sonramı

evet ben buz gibi oluyorum,isteksilik eşimde var ben istekliyim ama odaya gidice buz gibi kalıyorum.baştan beri böyle evet

seni seviyomu merak ettim aranızda sevgi saygı sorunu yoktur umarım bence seni seviyorsa eğer işten gücten izin alıp bi doktora gitsin, yaşadığınız yer küçükse büyük bi şehre gitsin
mesela atıyorum muğlada kanser teşhisi konan biri kalkar izmirde tedavi olur ya
fiziksel sorunlara bu kadar duyarlıyızda bu sorunlara bu kadar neden duyarlı olmayalım

esinin boyle bir kusura varsa bu sekilde kizarak bastirmaya calisiyor

sendeki isteksizlikte saniyorum esinin isteksizliginden kaynaklaniyor...cogu zaman erkekler hissetmeden cinsellik yasayabilirler, ama kadinlar duygusal anlamda tatmin edilmeliler..ancak o sekilde olabilir.

bi arkadas demis..genelde okuduklarimiz duyduklarimiz bizleri etkiliyor..haftada 3 defa yapmak saglikliymis...tamam dogrudur ama buna insan kendini sartlandirmamali..bu is bir gorev degilki...oyle olunca zaten banal bir hal aliyor...hem bu isi iki tarafta istemeli..eger bir taraf daha az gonulluyse bir taraf isterken o zaman gonullu olan taraf gonulsuzun gonlunu yapacak..yoksa zoraki olur, o da hic tat vermez.

sizin durumunuzda konusmak hatta bir sekilde destek almak lazim...belki ilac tedavisi ya da basit bir sekilde kurtulacaginiz bir sorundur. bir urologa gitmekte fayda var.

canım beni çok sevdiğini söylüyor,normalde cok iyi davranır sürekli sarılır öper,ama bu konda neden böle

işte ikna edemiyorum

işte ikna edemiyorum

o zaman isin cok zor canim, cunku boyle birseyi zorla yaptiramazsin. kisi once kendisi sorunu oldugunu kabullenmeli...anlayabiliyorum erkeklik gururlarina dokunuyor boyle bir sorun kolay degil..ama vajinismus olan bir suru kadin var, hepside burda gordugum kadariyla elinden geleni yapiyor ve bu hastaligi yenen bir cok kadin var. Allah yardimcin olsun, esin biraz daha anlayisli olsa isin kolay olurdu ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…