- Konu Sahibi pessimistic_02
-
eşinle açık açık konuşmalısın. inan bana terapinin en alası eşinle konuşmak, ikinizin bu konuda rahatça konusup sohbet etmeniz. yani suçlayarak, üzerek,üzülerek değil; açık açık konuş, derdini anlat, neler yaparak daha mutlu olacağınızı konusun. bence çok faydalı olur.
Bence bir uzmandan yardim almalisiniz ama anlattiklariniza göre sizin degil esinizin yardim almasi gerekli sanirim, cinsel isteksizliginin altinda yatan sebepler arastirilmali..
defalarca konuştum,ama yok bir sorun bende diyo birde sinirleniyo
uzmanda yok bulunduğum ilde kincisi eşime göre sorun yok,iknada edemem
uzmanda yok bulunduğum ilde kincisi eşime göre sorun yok,iknada edemem
Ama bu sekilde uzun süre devam edemezsiniz, yanlis anlamazsaniz bir sorum olacak, cinsel konularda esinizle herseyi rahatlikla konusup tartisabiliyormusunuz yoksa hep kapali kutular icersindemisiniz?
canım umarım dönemsel bi durumdur bnm eşimdede olmustu senın problemın tam nasıl bılmıyorum ama benım de eşim iş stresınden vs bı defa olmustu bayagı seyrelmıstı ilişki 10 gune 1 ve ben kendımı çok kotu hıssetmıştım hattabi kaç kez ben yaklastım eşim reddettı zor durumsenı anlıyorum aglıyodum hep ben sen bana uzak duruyosun dıye o da yok sana ole gelıyo yorgunum bılmem ne dıyodu ama zamanla gecıyo bı sure sonra normale dondu ve kendı ıstegıyle gelmeye basladı gecer ıns eger fızıkı bı problemı yoksa..
hmmm! o zaman uzman yardımı şart! ama sen kendi isteklerinden bahsettin mi eşine?
yatağa girince buz gibi olan senmisin, isteksizlik karşılıklımı, en başından beri böylemiydi yoksa bi tarihten sonramı
evet ben buz gibi oluyorum,isteksilik eşimde var ben istekliyim ama odaya gidice buz gibi kalıyorum.baştan beri böyle evet
seni seviyomu merak ettim aranızda sevgi saygı sorunu yoktur umarım bence seni seviyorsa eğer işten gücten izin alıp bi doktora gitsin, yaşadığınız yer küçükse büyük bi şehre gitsin
mesela atıyorum muğlada kanser teşhisi konan biri kalkar izmirde tedavi olur ya
fiziksel sorunlara bu kadar duyarlıyızda bu sorunlara bu kadar neden duyarlı olmayalım
esinin boyle bir kusura varsa bu sekilde kizarak bastirmaya calisiyor
sendeki isteksizlikte saniyorum esinin isteksizliginden kaynaklaniyor...cogu zaman erkekler hissetmeden cinsellik yasayabilirler, ama kadinlar duygusal anlamda tatmin edilmeliler..ancak o sekilde olabilir.
bi arkadas demis..genelde okuduklarimiz duyduklarimiz bizleri etkiliyor..haftada 3 defa yapmak saglikliymis...tamam dogrudur ama buna insan kendini sartlandirmamali..bu is bir gorev degilki...oyle olunca zaten banal bir hal aliyor...hem bu isi iki tarafta istemeli..eger bir taraf daha az gonulluyse bir taraf isterken o zaman gonullu olan taraf gonulsuzun gonlunu yapacak..yoksa zoraki olur, o da hic tat vermez.
sizin durumunuzda konusmak hatta bir sekilde destek almak lazim...belki ilac tedavisi ya da basit bir sekilde kurtulacaginiz bir sorundur. bir urologa gitmekte fayda var.
işte ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?