uyumsuzluk

eşine bu konuda baskı yapma artık.evde seksi kıyafetler giy dekolten açık olsun az cilve güleryüz yap vazgeçme ama belki eşini senin soguklugun etkiliyodur ve vücudu size karşı uyanmıyodur.uyum problemini sen çözeceksin kadın ısterse yapar sizinde yapabileceğinize inanıyorum saygılarımla.

Biraz ara verin sonra yeniden konuşun. Anlatın sonra ön sevişme olunca daha çok zevk alacağınızı, onunla yaşadıklarınızın sizi mutlu ettiğini söyleyin. Erkek milletine bu konuda bir kere kötü birşey söylerseniz ömür boyu bunu unutmaz. O yüzden ona bu konuda ben zevk almıyorum vs gibi şeyler söylemeyin. Eğer tekrar bir arpa boyu yol gidememişseniz bir uzmana gitmenizi önerin.

konuşmadan bişeyler yapsan...
yani uzamasını sağlarsan biraz belki daha keyifli gelebilir sana....
arkadaşların dediği gibi biraz değişiklik yap evin içinde giyiminde fln...
romantik ortamlar yarat..
sürpriz fln...

genelde erkekler cinsellik konusunda daha isteklidir ama kk de bu tip konuları çok okuyorum özellikle de yeni evli çiftlerde bu sıkıntı çok var.genç nesilde bir anormallik var diye düşünmeye başladım:26:sen her yolu denemişsin konuşmaya da çalışıyorsun ama eşin de hiç çaba yok tedaviye de yanaşmıyor.biraz daha bekle belki düzelir ama hep böyle olacaksa evliliğinde mutlu olabilir misin diye kendine sor iyi düşün canım

anomalilik varda neden dolayı bilemiyorum,bu şekilde mutlu olamam çünkü kendimi yetersiz değersiz hissediyorum

Madem her yolu denedin, bir müddet kendi haline bırak, onun sana gelmesini bekle,

Görev gibi geliyorsa dokunmasına izin verme, seni bu şekilde istemiyorum de ve kırıldığını belirt. Bazen konuşmaktan ziyade davranışlar etkili oluyor, illa ki bir şekilde dank edecektir kafasına.

Cinsel isteği arttıracak besinler yiyebilirsiniz..
İnternetten bak cinsel istegi arttıracak besinler diye ben keciboynuzunu biliyorum sende bi bak istersen belki işe yarar :)
Sigara kullanıyosa da onu kesinlikle bırakmalı, sigara cinsel istegi azaltıyor cunku ..

merak ettim aşk evliliğimi yaptınız yoksa görücü usulü mü? çünkü aşık olan çiftler birbirini ister arzular yani bir senede soğumaz bi insan allah yardımcın olsun

eşinle severekmi evlendin,,buda önemli,,aranızda duygusallkı varmıı,,sen nasılsın eşine karşıı,yakınmısın davranışların naıll,beklentileri olabilir..
en iyisi bunu eşinle paylaşman.

Senin buz gibi olman normal, çünkü kadınlar korkularla büyüyor sonrasında hayal kırıklığı yaşayınca soğuk durman doğal...Erkek morali bozuk olsa da mesela siz onu kızdırmış olsanız kırmış olsanız cinsellikte pek bi değişiklik olmaz; ama erkekler bizi kırınca çok çekingen soğuk oluyoruz. Yani biz duygusal olduğumuzdan cinsellik öncesindeki yaşananlarda önemli, eşinde seni hazırlamadığı için böyle hissediyorsun.
Eşinin anlamsız tepkileriyle kendini kötü hissetmemeye çalış, sorun kendisinde...Şu da var kızlar yazmış zaten, haftada 3 kere, 4 kere normaldir, yoksa sorun vardır, aldatıyordur, soğuyordur, şudur budur...Bunlar hep kulaktan duyduklarımız, ilişkinin sıklığı değilde paylaştığının derinliği önemli. Sana bunu hissettiremiyor, isteksizliğinin ve bu konudaki sert tepkisinin altında başka birşey olabilir. Kesinlikle başka kadın vs.gibi değil; mesela fizyolojik birşey yaşıyor olabilir, yeterince sertleşmeme gibi..Kompleksi olabilir, ama bunu sadece uzman söyleyebilir, ne yapıp edip ikna etmen şart arkadaşım

öyle yapıcaam ama dahada uzaklaşır diye korkuyorum

merak ettim aşk evliliğimi yaptınız yoksa görücü usulü mü? çünkü aşık olan çiftler birbirini ister arzular yani bir senede soğumaz bi insan allah yardımcın olsun

evet aşk evliliği birbirimizi cok sevdik,evlenmeden önce acayip bir cekim vardı aramızda ama suan hiç yok,evlenmeden önce bişey yaşamadık ama aramızdaki tutku cok fazlaydı öpmek için sarılmak için yer arardı,

inan ben tavrına takılıyorum sıklığına deil,ikna etmemde imkansız

inanın konunuzu okurken, kendi yaşadıklarım geldi aklıma...benzer şeyler yaşıyoruz. ben 2 buçuk yıllık evliyim. evlenmeden önce de 7 yıldır beraberdik. cinsellik yaşamazdık ama öpüp koklaştığımız olurdu. o dönem son derece istekli ve arzulu bir adam vardı karşımda. ama evlendik ve yavaş yavaş o çekim kayboldu. ben hep peşimde fırdönecek bir erkek bekledim ama hiç öyle olmadı. ben de sizin gibi giyinip süslenip öylece kalakaldığımı bilirim. şimdi binbir hevesle aldığım o iççamaşırları çekmece bekliyor Bu sıkıntımız son seneye kadar bu kadar yoğun değildi. yaklaşık 1 sene önce bebek istemeye başladık ve korunmayı bıraktık. Yumurtlama günü takip eder olduk, ve herşey o zaman daha kötüleşti. Eşim performans endişesi yaşamaya başladı. Erksiyon problemimiz oldu. Ve bu durum isteksizlik yarattı. Öyle bir kısır döngüye girdik ki, herşey daha da kötüye gitmeye başladı. Eşim başlarda sorunun psikolojik olduğuna inanmadı ama biz ilaçlarla çözemeyince aylar sonra cinsel terapiste gitmeye karar verdik. Şu an hala tedavimiz devam ediyor...

Birlikte tatildeyken, hergün bazen günde 2 defa birlikte olduğumuz olur. Ama normal zamanda çok değişken. Bazen 2 gün arayla oluyor, bazen 1 hafta 10 gün olmuyor. Beni reddettiğinde çok bağırdığım ağladığım oldu. Hatta boşanıcam dedim...ama eşimi sevdiğimden bırakıp gidemedim. Bu cinsellik sıkıntısını yaşamayan bilemez, anlayamaz. sizi en iyi ben anlarım.

Psikoloğumuzun bana söylediği, eşimi böyle kabul etmem. Ve ilişki istediğimde ve olmadğında surat asmamam, tepki vermemem. Elbette kolay değil, insanın yüzü hemen düşüyor. Ama bize düşen şimdilik bu. Eşinizle bu süreç inada binmiş gibi. Biraz tavrınızı, tarzınızı değiştirmeye çalışın. Birlikteliği biraz geri plana atın. Ve eşinize ne yapın edin ön sevişmeyi öğretin. Daha doğrusu sevişmenin sadece cinsel birleşme olmadığını anlamasını sağlayın.

Bazı bayanlar, eşleri yaklaşmasın diye bekler, ya da eşleri 10 gün yaklaşmasa sesleri çıkmaz. Oysa bizler kendimiz isteriz, bizim de eşlerimiz yanaşmaz. Diyorum benim de sınavım buymuş...

Bazı cinsel terapistler online terapi veriyor, internet üzerinden, kamerayla. bizim psikoloğumuz da veriyor. Bence internette iyice bir araştırın bu konuyu. Bir çözüm yolu elbet bulunacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…