- 4 Şubat 2017
- 182
- 57
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazı ne zaman geçti tam olarakYok onu atlattık çok şükür de biktim valla yoruldum
Ah emse içse ne mama içiyp ne emiyo çpcuk sabaha kadar aç ıh bçvıh uyuyoSirtina ve karnina masaj yapar gibi kasimayi deneyin .Karnı doymuyor olabilir sakin olun bebeğide etkiler stresiniz...
Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadıBazen sebepsiz de oluyor dönem dönem. Bize de olmuştu. Cinnet günleriydi çok zordu, anlıyorum seni.
Ben bitki cayi vermiştim ama seninki daha çok küçük.
Sabir...
Kolaylıklar diliyorum.Doktora gittiniz mi peki karnı doymuyorsa yeterince bu sorunlar devam niteliğinde olabilir.Ah emse içse ne mama içiyp ne emiyo çpcuk sabaha kadar aç ıh bçvıh uyuyo
Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı
Benim sipa 18 aylık hala uyumuyor :) biliyorum çok sınır bozucu ama sakin ol. Ben gecede on kere uyandigimi, bazen hiç uyumadigimi bilirim. Eğer karninin tok olduğuna eminsen bebekler bazen huy değiştirebiliyor. Bizimki de altı aydan sonra uyku düzenini değiştirmişti. Yaşına girince daha da değişti. Bir sebep olmuyor cani öyle istiyor. Maalesef yapacak bir şey yok. Karanlık ve sessiz bir odada sabırla uyumasını beklemelisin.
Doktor normal kilosundiyo emmiyo diyorum küçücük çocuk tan kan aladak dçrt tüpKolaylıklar diliyorum.Doktora gittiniz mi peki karnı doymuyorsa yeterince bu sorunlar devam niteliğinde olabilir.
2 aylıkkenGazı ne zaman geçti tam olarak
Gülüyorum ağlıyorum şuanSesiniz ne kadar yüksek çıkarsa bebeğin gerginliği o kadar artacak.
Gülümseyin bebeğinize.