- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıldırıyorum binadakiler duymamıştır inşallah sesimi
İnanki sessiz karanlık nefes almıyorum nerdeyse ama yok arkadaş kurıdı boğazı ağlayığ ağlayıp su içiyor
Düşünüyorm nedir nedşr yok aklıma bişey gelmiyo tok altı temiz suyunu içtiBenim oğlum 3.5 yaşına kadar delilsiz asla uyumadı. Sabahlara kadar sallatırdı kendini. Sallamadığımda inanılmaz bağırırdı . Ben tamamen şımarıklık ve de huy diyorum ama seninki daha çok küçük. Bir sıkıntısı olabilir.
Acayip bi stres var zaten mama verdim o oldu almadı memeyi bi aydır emmedi doğal olarak süt çekildi sağıyorum 30 ml anca çıkıyo mamasını veriyorum emmiyoBilmişlik taslamak istemem ama kendini suyla avutuyorsa aç olmasın sakin bebe. Bazen süt azalır bebek de emmek istemez. Özellikle sınırlı ve stresli isen.
Bak benimki beş aylıkken bir gece sabaha kadar uyumadi. Kilosu vs normaldi ama benim o hafta sütüm azalmıştı. Stresten... Çocuğa mama verdim ki ilk ve son mamasiydi. Öyle uyudu. Aç olabilir. Sen bol su tuket sütünü artırmaya ve sakin kalmaya calis.
Acayip bi stres var zaten mama verdim o oldu almadı memeyi bi aydır emmedi doğal olarak süt çekildi sağıyorum 30 ml anca çıkıyo mamasını veriyorum emmiyo
Aynen hiçSizinki atak haftasinda sanırım ne meme istiyo ne mama
allah kolaylik versin benimkide 73 günlük bakalım ilerde bizi neler bekliyoAynen hiç
Aynen ama ailem uzaktı ben nevşehir yolundayım gelmezle uzak diy3Dis sikintisi olabilir mi bizim ilk belirtiler 3 aylikken basladi 5 aylikken ilk disini cikarmisti damaklarinda herhangi bir degisiklik var mi bizde cok huysuzluk yapmisti ve yasadiklarini cok iyi anliyorum o cinnet halini bende gecirdim yakinda birileri varsa anne veya kv yada kardes gelip sana biraz yardim edip bebegi oyalasalar yabanci birilerinde daha iyi avunuyorlar biraz bakarken birileri sizde biraz hava alsaniz yada uyusaniz iyi gelecektir bebeginizde yorulup uyur susmamasi sizin stresinizden ben sakin kaldigimda sustugunu farketmistim
Amin iniallahallah kolaylik versin benimkide 73 günlük bakalım ilerde bizi neler bekliyo
Babası çalılıyo valla sütümğ sağdım onu içiyo ama mama istemiyoBazen reddeder bebek memeyi. Sen oyunla sabırla tekrar tekrar vermeyi dene. Biliyorum şimdi "söylemesi kolay almıyor işte " diyorsun :) ama ben de yaşadım aynı seyleri. Bebekler hissediyor senin sinirini stresini. Bir saat babasına bırak bir duş al balkona çıktı temiz hava al öyle bak çocuğuna. Arada nefes almazsan stresin bitmez. Çocuk da duzelmez.
Yapmayın lütfen.Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı
O zaman hava guzelse bebegini arabasina koyup alip disari ciksan sirf uyusun yorulsun diye disarida saatlerce gezdigimi bilirimAynen ama ailem uzaktı ben nevşehir yolundayım gelmezle uzak diy3