- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Benim kziimda bu dönem reddetmeye başlamıştı. Geçici bir süre oluyor bazen bir hafta sürüyordu. Yıpratıcı süreç ama o bebek daha birşey anlamıyor. Ayakta yürüyerek yatağın üstüne çıkıp hafif zıplayarak gibi yaparak emzirdimo zamanlarda. Muhtemelen atak dönemi. Kızmayın sakin olmaya calisin. Bırakın bir uyumsin bir saat sonra bir daha deneyin. Rezene çayı azıcık vermeye calisirsan iyi olabilir. İki çay kasigi bile yetebilir. Ve bilmem faydası olur mu ama benim kizim hep farklı şekillerde uyudu. Kimi zaman salladim kimi zaman kucakta pispisladim. Kimi zaman yatağına uzattım oksadim. Kimi zamanda emerek uyumasini sağladım. Özellikle bu reddetme dönemleri bırakacak endişesiyle emerken sakinlestirip uyutmaya çalıştım. Hiç değilse uyurken emmis olur diye dusundm. Çok şükür 22.5 aylık hala emiyor.
Bunlar bir süreç. Karnını doyurmaya çalışıp bebek arabasına koyun ve gezdirin hava güzelse. siz psikolojik olarak rahatlarsiniz. O da açık havada uyumus olur
Bunlar bir süreç. Karnını doyurmaya çalışıp bebek arabasına koyun ve gezdirin hava güzelse. siz psikolojik olarak rahatlarsiniz. O da açık havada uyumus olur