Uyumuyo of of

Benim kziimda bu dönem reddetmeye başlamıştı. Geçici bir süre oluyor bazen bir hafta sürüyordu. Yıpratıcı süreç ama o bebek daha birşey anlamıyor. Ayakta yürüyerek yatağın üstüne çıkıp hafif zıplayarak gibi yaparak emzirdimo zamanlarda. Muhtemelen atak dönemi. Kızmayın sakin olmaya calisin. Bırakın bir uyumsin bir saat sonra bir daha deneyin. Rezene çayı azıcık vermeye calisirsan iyi olabilir. İki çay kasigi bile yetebilir. Ve bilmem faydası olur mu ama benim kizim hep farklı şekillerde uyudu. Kimi zaman salladim kimi zaman kucakta pispisladim. Kimi zaman yatağına uzattım oksadim. Kimi zamanda emerek uyumasini sağladım. Özellikle bu reddetme dönemleri bırakacak endişesiyle emerken sakinlestirip uyutmaya çalıştım. Hiç değilse uyurken emmis olur diye dusundm. Çok şükür 22.5 aylık hala emiyor.
Bunlar bir süreç. Karnını doyurmaya çalışıp bebek arabasına koyun ve gezdirin hava güzelse. siz psikolojik olarak rahatlarsiniz. O da açık havada uyumus olur

Bebeğim 34+2 günlük doğdu.
Günlerdir sancı içinde.
Bebeğimi sallarsam öyle bir konu açarsam hatırlatın.
Ama bu mümkün olmayacak.
İçinizdeki ses sizden biliyordur.
Beni bilmiyor :KK70:
Benim ne bildiğimi de bilmiyor.
Çünkü sallanan Bebek huzur bulmaz.
Sarsılır sarsılır döner döner durur.
Bayılır ve uyur.!!

Ben kötü bişey yazmadım arkadaş konu açmış,
Fikrimi paylaştım. Sizi neden rahatsız etti anlamadım. :-)
Galiba pskolojim bozulmuş herkes bişi söylüyor bebeğim hakkında yok yağ içirmiyosun da sancı çekiyo yok bana veren hiç gazı olmaz falan siz de ona sallama deyince biran bana söylüyormuşlar gibi geldi sanırım k.bakmayın:KK70:

Bebeğim 34+2 günlük doğdu.
Günlerdir sancı içinde.
Bebeğimi sallarsam öyle bir konu açarsam hatırlatın.
Ama bu mümkün olmayacak.
İçinizdeki ses sizden biliyordur.
Beni bilmiyor :KK70:
Benim ne bildiğimi de bilmiyor.
Çünkü sallanan Bebek huzur bulmaz.
Sarsılır sarsılır döner döner durur.
Bayılır ve uyur.!!

Ben kötü bişey yazmadım arkadaş konu açmış,
Fikrimi paylaştım. Sizi neden rahatsız etti anlamadım. :-)
Galiba pskolojim bozulmuş herkes bişi söylüyor bebeğim hakkında yok yağ içirmiyosun da sancı çekiyo yok bana bıraksan hiç gazı olmaz falan siz de ona sallama deyince biran bana söylüyormuşlar gibi geldi sanırım k.bakmayın:KK70:

Sizin başınızda kocanız yokmu ya nasıl el kadar bebeğe bağırıyorsunuz? Bebek o istediğini yapar sizde sabırla ve şefkatle bakmak zorundasınız.Oyuncak bebek mi bu sırt üstü koyunca gözlerini kapayacak.Ayrıca ne gaz bitmesi,gaz bitmez kolik başlar.4.aydan itibaren diş ağrıları başlar.Bir bebek gelişimi kitabı edinin bari.Enfeksiyon geçiriyor olabilir.Herşey olabilir.Ben 15 aydır uyumuyorum hanım hanım ,çevremde de uyuyan anneye pek rastlamadım.Buna alışın ve bebeğinize bağırmayı kesin!
:KK19:

He bide başkasının bebeğiylr kıyaslamam yok mu akrabam var benden bi hafta önce doğum yaptı bebeği 10 kilo bizim kız 6.8üü üzüldüm açıkçası. Ama o çocuk hep anne sütü gece uyanıp emiyomuş bizimki de emerken öyledi ama mamaya geçince yol emmiyo arkadaş olan kilosuda gitti yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsun da bu günler unutulur. Tatlım komşumda demişti diş çıkarır diye erken dedim ama bilmiyorum ya diş çıkarken de ateş var demmiiii......:halay:
4aylık bebekmi 10kilo:KK57:

Ben bebek bakımı ile ilgili bir sitede okumuştum, lavantayı bir keseye koyup yastığının altına koyuyorlarmış. Lavanta esansının sakinleştirici özelliği var. Tabi bebegim alerji sorunu yoksa kullanın
Ben çok gergin olduğumda yarım tatlı kaşığı lavantayı bir su bardağı suyla biraz kaynatıp içiyorum gerçekten sakinleştiriyor.

Galiba pskolojim bozulmuş herkes bişi söylüyor bebeğim hakkında yok yağ içirmiyosun da sancı çekiyo yok bana bıraksan hiç gazı olmaz falan siz de ona sallama deyince biran bana söylüyormuşlar gibi geldi sanırım k.bakmayın:KK70:
Önemli değil şaşırdım sadece. Olur öyle şeyler.
Kimse kusursuz değil ki. Ben bilmiyorsa diye yazdım.

Ne yalan söyleyeyim. Sadece bir kez Türkiye'den bir arkadaşım aradığında yağ içir dedi.
Asla yapacağım birşey değildi.
Hadi yapayım dedim.
Ayy 1 saat sonra beşiğe baktım ne göreyim?
Bebeğim nefes alamıyor tıkanmış sesi de çıkmıyor.
Allahtan gördüm. Ayy nasıl ağladım.
Bir daha aslaaaaa kimsenin lafıyla oturup kalkmam.
Yağdan dolayı bebeğim öyle rahatsız oldu ki,
2 gün sütü kustu.
Bana da hergün görümceler neler diyorlar
Onun annesi benim ben karar veririm diyorum.
Tamam diyorlar yine söylüyorlar :confused:

Önemli değil şaşırdım sadece. Olur öyle şeyler.
Kimse kusursuz değil ki. Ben bilmiyorsa diye yazdım.

Ne yalan söyleyeyim. Sadece bir kez Türkiye'den bir arkadaşım aradığında yağ içir dedi.
Asla yapacağım birşey değildi.
Hadi yapayım dedim.
Ayy 1 saat sonra beşiğe baktım ne göreyim?
Bebeğim nefes alamıyor tıkanmış sesi de çıkmıyor.
Allahtan gördüm. Ayy nasıl ağladım.
Bir daha aslaaaaa kimsenin lafıyla oturup kalkmam.
Yağdan dolayı bebeğim öyle rahatsız oldu ki,
2 gün sütü kustu.
Bana da hergün görümceler neler diyorlar
Onun annesi benim ben karar veririm diyorum.
Tamam diyorlar yine söylüyorlar :confused:
Hiç vazgeçmeyecekler :))

Arkadaşlar 4 aylık bebeğim koyduğum zanan uyurdu , emziğini alıp uyurdu çocuk şimdi sallasan zorla iki saat çabayla uyuyo. Sallamazsan yok yoruldm vallahi öfkemden beşiği duvara itekledim acayip sinirliyim şuan neden böyle oldu
Cnm şakın ol belkı bı agrısı vardr oyuncak bebek degıl o çünkü bnm oglumda 11aylık bazen yemek yemek yemıyo olur böyle seyler

Arkadaşlar 4 aylık bebeğim koyduğum zanan uyurdu , emziğini alıp uyurdu çocuk şimdi sallasan zorla iki saat çabayla uyuyo. Sallamazsan yok yoruldm vallahi öfkemden beşiği duvara itekledim acayip sinirliyim şuan neden böyle oldu

Canım benim sakin ol. Seni çok iyi anlıyorum. Benimde iki tane bebeğim var. Sana tavsiyem rezene çayı. Günde iki defa iki tatlı kaşığı içirebilirsin

Size seffat için agliyor olabilir dinen araştırın bence çünkü cocuklar melektir aglamalarinin ila bi sebebe baglamamak lazim bi müftü bana şöyle derdi kuran kursunda birakin cocuklar ara sira aglasin cunku onlar allahtan anne babasj icin sefat diliyorlar

Yaninda olsam ben seni doverdim arkadasim bebegin cocuklarin
Canini yakmak haram
Bari bunu soyluyeyim cocugun sonra en ufak sese irkilen korkan uykusu az bir sesle bolunen biri mi olsun bu donem gecici sakin sabirli olmalisin
Konu sahibi psikopata bağlamış.Akıl sağlığı yerinde değil kalkmış çocuk doğurmuş. Adresini bilsem şikayet ederim o derece yani.Ehliyet verilmeli bu kadınlara bebek doğurmak için.Her önüne gelen doğuramamalı.Sonirlenip beşiği duvara vurmuş tövbe yarabbi..Koca koca olsa atar kapının önüne.Bugün beşiği çarpanın yarın bebeği çarpmıyacağı ne malum.Derhal psikiyatriste gitmelisin konu sahibi çok ciddiyim.

Konu sahibi psikopata bağlamış.Akıl sağlığı yerinde değil kalkmış çocuk doğurmuş. Adresini bilsem şikayet ederim o derece yani.Ehliyet verilmeli bu kadınlara bebek doğurmak için.Her önüne gelen doğuramamalı.Sonirlenip beşiği duvara vurmuş tövbe yarabbi..Koca koca olsa atar kapının önüne.Bugün beşiği çarpanın yarın bebeği çarpmıyacağı ne malum.Derhal psikiyatriste gitmelisin konu sahibi çok ciddiyim.
Aynen katılıyorum size. Ne demek beşiği itmek duvara vurmak? Çok sabırsız geldiniz bana. Bu çocuğun sorun çıkarmadan doyup uyuyup büyüyeceğini sandı galiba. Kolay mi çocuk büyütmek? Emek ister sevgi ister ve SABIR ister...

İyi geceler cayi var canim benm oglumda ayniydi suan cok rahatim fiyati 25 tl falan

Sendemi öğrencem ben be napacağımı lafa bak sıyrık mıyım ben benc2 seninde bi uslüp uzmanına gitmeni tavsiye ederim akıl sağlığı yerinde değilmiş senin ki kaç derecw acaba sende bana yakın olsan şikayer değil iyi bi benzetirim psikopstmı ne istersen artık bişeyden anlae gibi senden mi korkavcam ben klavye uzmanı .

Sendemi öğrencem ben be napacağımı lafa bak sıyrık mıyım ben benc2 seninde bi uslüp uzmanına gitmeni tavsiye ederim akıl sağlığı yerinde değilmiş senin ki kaç derecw acaba sende bana yakın olsan şikayer değil iyi bi benzetirim psikopstmı ne istersen artık bişeyden anlae gibi senden mi korkavcam ben klavye uzmanı .
Boşver sanki senin çocugunu senden daha çok düşünüyolar. Sabırlı olmak zorundayız. Senin bebeğin sakinmiş gene bi bnm 5 aydır uyku yok sürekli aglayan bebek. Bazen kaçıp gidesim geliyor valla da el kadar bebe kıyamaz ki insan. Kimse senin ne yaşadığını bilemez sadece şunu düşün o bebek hiçbir şeyden habersiz sadece sen varsın hayatında. Valla söylüyom ama arada uygulamak bana da zor geliyor Allah kolaylık ve sabır versin. O mükemmel her şeyi bilen internet annelerine de bnce cevap vermeyin derim sevgiler.

Back
X