- 8 Aralık 2016
- 29
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Cansu Alparslan
-
Malasef senin bebiste kolik ya sabir cekcen 3 ay sürermiş. Netten araştır istersen bikac yöntem var gaz sancisi icinOglum 2bucuk aylik ayagmda salliyorum biraktgm an uyaniyo yanlz bakiyorum sagolsun esimde hic destek olmuyo ne kolum kaldi ne bacagm gazı ayri dert zaten mama yerken bi gaz geliyo mamada yalan oluyo daha cok mu kücük uyku egitimi vermek icn
Metsil kullandm olmadi zinco kullandm olmadi elma yagi sürdm karnina oda cok fayda etmedi suan ayagmda uyuyo gibi ama biraktgm an baslicak aglamaya. Baska ne yöntemler varMalasef senin bebiste kolik ya sabir cekcen 3 ay sürermiş. Netten araştır istersen bikac yöntem var gaz sancisi icin
Benim oglum 3 aylik kolik degil ama gaz sancisi var 7/24 besikte salliyorum ve biraktigim an uyaniyo besiktede surekli sallanmasina ragmen surekli vizirdanarak uyuyor ve maalesefki 3. ayda gecmiyor bu gaz denen dert ne yapicam iyice sasirdim inan ne kol kaldi ne sabir psikolojim iyice alt ust oldu esimle stresden hergun kavga ediyoruz ve 2 ye giden kizim var o ilgi bekliyor ben besik sallamaktan baska hicbisey yapamiyorum uyanikkende durmuyor sabretmek lazim ama iste bazen sabir tasiyorOglum 2bucuk aylik ayagmda salliyorum biraktgm an uyaniyo yanlz bakiyorum sagolsun esimde hic destek olmuyo ne kolum kaldi ne bacagm gazı ayri dert zaten mama yerken bi gaz geliyo mamada yalan oluyo daha cok mu kücük uyku egitimi vermek icn
Canim 2 haftadan sonra maalesef gaz sancilari basliyor ve zorlu bir surec biz anneleri bekliyor 3. ayda gecer diyolar ama genelde 4. ayi buluyormus tabi o da sanslysan benimki 3 aylik gecer diyoduk simdi 4 ayi bekliyoruz bu gazi kabullenmekten baska elden bisey gelmiyor Rabbim baska aci hastallik vermesin tum evlatlarimiza sifa biz annislere sabir versinBenim kızım da aynı, uyumuyor kucaktan yatağına yatırdığımda 5 dk uyuyor sonra basıyor çığlığı ve ağlamaya başlıyor. Henüz 17 günlük altı temiz, karnı tok oluyor ama illaki bir kucak isteği var. Acaba bir sıkıntısı mı var diyorum çünkü ağlaması normal gelmiyor bana
Sağlığı yerinde olsun çekerim ama benim minik sabaha kadar uyutmadı. Gaz sancısı belirli saatler arası olmuyor mu ? Tüm gün sürdü huysuzluğu dünCanim 2 haftadan sonra maalesef gaz sancilari basliyor ve zorlu bir surec biz anneleri bekliyor 3. ayda gecer diyolar ama genelde 4. ayi buluyormus tabi o da sanslysan benimki 3 aylik gecer diyoduk simdi 4 ayi bekliyoruz bu gazi kabullenmekten baska elden bisey gelmiyor Rabbim baska aci hastallik vermesin tum evlatlarimiza sifa biz annislere sabir versin
Maalesef her bebekte ayni olmuyor benim oglumda surekli huzursuz kalksa agliyor yatsa surekli sallamadan uyumuyor gece gunduz hep ayni kimi bebeklerde aksamlari belirli saatlerde aglama krizi seklinde oluyor benimkide 24 saat uykusuz huzursuz gececek insallahSağlığı yerinde olsun çekerim ama benim minik sabaha kadar uyutmadı. Gaz sancısı belirli saatler arası olmuyor mu ? Tüm gün sürdü huysuzluğu dün
Bu coklu gida alerjisinin nasil teshis ettilerKolik- çoklu gıda alerjisi ciddi düzeydeydi oğlumun. 10dk uyusa o 10dk yerde yattığımı bilirim. Şu an neredeyse 10aylık ve kolikten eser kalmadı dördüncü ay sihirli değnek değmiş gbi kesildi. Szin sıcaklığınızı varlığınızı hasetmek istyorlar. Gaz da bunda çok etkili rol oynuyor. Gaz geçti ama allerjisi devam patates kuzu eti dşında bir şey veremyrum. Raporlu özel mama kullanıyoruz. Geçecek inşallah az kaldı.
Ayyy masallah sansliymisin cok imrendim ne guzel gecmis benimki 94 gunluk hala 24 saat huysuzbende cektim ayni sikinti tam 50 gun agladi simdi duzeldik 81 gunlik olduk yarin.sunneti.var korkuom o.kabus aglamalar yine olacak die....allah sabir versin sana ama geciyo dayan brz daha
Ben okuyorum surekli ve kimyonu birak yemeklere atmayi kasik kasik suyla ictim ama fayda yok zamani gelince duzelicek naparsan yap dedi drmuzKizlar gaz sancisina annenin yemegin icin kimyon katip yemeli sonra emzirirken sutunden kimyon bebise gecince gazi azaltiyor diye duymustum ise yaramiyormu? sizi gorunce uzuldum vallahi bebis dusunuyorum yavas yavas. Allah sabir versin. Acaba abdest alip nas felak okusaniz bebisinize belki rahatlatir hani nazar flnda olabilir.
Bende istiyorum sünnet yaptrmak nasl gecti sünnet agrisi var mi nasl oldu ayrntilaryla anlatrsan sevinirmbende cektim ayni sikinti tam 50 gun agladi simdi duzeldik 81 gunlik olduk yarin.sunneti.var korkuom o.kabus aglamalar yine olacak die....allah sabir versin sana ama geciyo dayan brz daha
İnşallah en kısa zamanda atlatırızMaalesef her bebekte ayni olmuyor benim oglumda surekli huzursuz kalksa agliyor yatsa surekli sallamadan uyumuyor gece gunduz hep ayni kimi bebeklerde aksamlari belirli saatlerde aglama krizi seklinde oluyor benimkide 24 saat uykusuz huzursuz gececek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?