Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

:CüvCüv:Ay ben senin o göbişinin içinde büyüttüğün meleği yerim yeri
çok sevimli çok şeker bir o kadar cezbedici bir halin var hani:jeyyar:
41 kere maşallah canıma:asigim:

oyy adıvarım benim.. çok tatlısın canım....bizde seni tek bedende çift yürek kocaman öpüyoruz..Şeniz...

Hürrem canım melek annecik çok şeker olmuşsun geriye dönüpte baktım ama sayfaları karıştırarak sanırım Barçman ablacım çok şekersin füsfüs vardıı çok tatlı başka göremedim:1no2:
Saten çok az kullanabiliyorum ben yataktan uçmanın en güzel yolu giy sateni bol bol kay düşkaydirigubbakcemile3Ama çok seviyorum çiçekli böcüklü tatlı tatlı pijamaları gecelikleri:asigim:

Çok öptüm hepinizi göremediklerim sakın kızmasınlar çok bakamadığım için a.s.

çok teşekkürler nazlım.....a.s.

oy güzel nazlım gelmiş benim teşekkürler ablam bende seni çok öpüyorum

kendine çok iyi bakŞeniz

bende uyurken bunları giyiyorum.. =).. hepiniz cok sekersiniz.. cok begendim pijamalarınızı...

barçman ablam
sehnsucht06
seksi sinek
arztez
belinay merve hepiniz çok sekersiniz
hurremcim valla bu kadarda tatlı olunmaz ya

ablacım başka konudada yazmıştım sana doğum kilolarımı veremedim diye:çok üzgünüm:
bu halimle foto koyup göz zevkinizi bozmak istemiyorum
kedinin ciğere baktığı gibi bakıp duruyorum size:çok üzgünüm:
herkes harika görünüyor
ablam ben senin beyaz eşofmanlarına bittim valla ya :asigim:
hürrremin sen her halinle güzel olmak zorundamısın kuzum ya doğuma gidicen daha gram almadın maşallah canımın içine

bi burası kalmıştı dedim kusur kalmıyım şakkıdı

iyi etmişsin süper görünüyorsun pijamaların çok ciciymiş sanada çok yakışmış

çok teşekkürler ablacığım kiloları verirsin üzülmeŞeniz

bugün pazartesi benim en yoğun olduğum gün bir resim ekleyip kaçıyorum hepinizin güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…