Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

saten pijamalarınıza bayıldım kızlar
ben de çok seviyorum ama kaygan kaygan rahat edemediğimden giyemiyorum
size çok yakışmış ama

saten pijamalarınıza bayıldım kızlar
ben de çok seviyorum ama kaygan kaygan rahat edemediğimden giyemiyorum
size çok yakışmış ama

teşekkürler canımŞeniz hakiki ipek satenler pek kaymıyor içinde sentetik karışık olanlar kayıyor ben pijamalara bayılan biri olarak senin pijamana bayıldım yanlız

Sabah uykulu uykulu bu kadar foto çekebildim kızlar...-tatlicadiarzu-
Kaç gündür çekip ekleyeyim diyorum ama unutuyorum...
:çok üzgünüm:

Sabah uykulu uykulu bu kadar foto çekebildim kızlar...-tatlicadiarzu-
Kaç gündür çekip ekleyeyim diyorum ama unutuyorum...
:çok üzgünüm:

nasılda yakışmış pijamaları benim manken vücutlu şimalime:asigim:

pijamanın renkleri çiçeği çok güzelmiş ablam harika

Teşekkür ederim ablacım...
Benim pek cicili bicili pijamalarım yoktur...:çok üzgünüm:
Genelde takım olarakta pek kullanmam zaten...
Haftada 1 değiştiririm pijamaları, değiştirdikçe eklerim artık...

barçman abla,seray çok teşekkür ederim terliklerim adi bişey barçman abla antalyadan ekonomi dünyasından 5 liraya almıştım ama beğenmene sevindim...

şimal senin pijamaların da çok hoş ben pijama da en çok kırmızıyı severim nedense...

teşekkürler canımŞeniz hakiki ipek satenler pek kaymıyor içinde sentetik karışık olanlar kayıyor ben pijamalara bayılan biri olarak senin pijamana bayıldım yanlız
ah anneciğim erostan almıştı onları doğum yapacağım zaman
beğenmene çok memnun oldum ablacım, değiştireyim yine ekleyeceğim

Son düzenleme:
sizinki kadar şık değil ama buda benim kırmızı pijamalarımdan biri

kırmızı pijaman çok güzel barçman abla gerçekten çok yakışmış lütfen bidee böölee nar çiçeği kırmızısı buluz al kendine çünkü hiç görmedim o renk üzerin de çok yakışır...

teşekkürler gülsucuğumŞenizhihoyyyt en kısa zamanda narçiçeği renginde birşeyler alacağım

kızlar yıkıosunuz topıgı ne guselsınız maş. maş. bnde ekleyemedım inş en kısa zamnda ama sızı takıpteyım

kızlar yıkıosunuz topıgı ne guselsınız maş. maş. bnde ekleyemedım inş en kısa zamnda ama sızı takıpteyım

allaaah kimbilir pijamaların sana nasıl yakışıyordur sabırsızlıkla bekliyorum fıstığımhihoyyyt

daphnis35
Tatlım Gurbanın pijemasının aynısını bugün bakırköy cumartesi pazarında gördüm her renkten vardı 15 ylt idi fiyatıda...

Canım çok teşekkürler.Ama ben İzmir'de yaşıyorum .. Çok üzüldüm.Pazarcılara söyler misin buraya da yollasınlar. Hem de 15 inananmıyorum.Çok güzel ve de ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…