Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

nicki zor arkadaşım:))
pijamana bayıldım, pembiş pemiş tam benlik
koltukların şıklığı da gözümden kaçmadı yanlız

pijama pek giymem.daha cok sort askılı fılan yada kısa gecelık=)) ama cok imrendim bnde ekledim

Son düzenleme:
pijama pek giymem.daha cok sort askılı fılan yada kısa gecelık=)) ama cok imrendim bnde ekledim

öf ablam yine harikasın yaaa

gündüz ayrı güzel gece ayrı güzelsin:asigim:

yerim senin şirin pijamanı iki yandan toplanmış saçlarınıyerimseniben

artez pijaman çok güzel üzerinde ki köpek çok tatlııı çok beğendimm

toz pembesi pijamaların çok güzel polar sabahlığın ve terliklerinse harika ne güzel hiç üşümezsin sabahları sıcacık tutar fiziğinide çok beğendim harika gözüküyorsuna.s.

teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim, ben kışı sabahlıkla geçirdim evde, sıcacık tutuyo tavsiye ederim herkese mutlaka edinilmeli...
fiziğimi beğenmenede çok sevindim yine, hemen hemen her resmimde söylüyosun sevindiriyosun beni tekrardan çook teşekkür ederim kızının fiziğine benziyomuş ya ondan beğeniyosundur yoksa benim annem başımın etini yiyo kilo al biraz diye:)

nicki zor arkadaşım:))
pijamana bayıldım, pembiş pemiş tam benlik
koltukların şıklığı da gözümden kaçmadı yanlız

canım benim nerden seçtim o nicki bende hiç bilmiyorum valla......klava:
sanada alalım pijamadaannn yakışırr
kolkutlarımıda beğendinmiiii,sevindim teşekkür ederim evleneli 1,5 yıl oluyo o zaman pek beyaz yoktu ama artık baya var...herkes kullanamazsın demişti (oturma odamda beyaz) ama gayet rahat şimdilik, çoluk çocuk olunca nolur bilmiyorum

ben geldim nihayet.....

hürremim valla 41 kere maşallah sana karnı burnunda bir hamile olarak bu halinle bile güzel ve seksi görünüyorsun eşin çok şanslı tatlım:asigim:

leopar desenli pijaman ve sabahlığın müthiş doğrusu:1hug:

ABLAMM.. CANIM BENıM...
bu pijamaların devamı var... gecelik. ve sabahlık ama daha seksi..(burada sergilenmeyecek kadar...). çarşaf takımı yatak örtüsü mumları....vb.... hepsi leopar....birde zebra desenine takmışım bi ara ondanda dolu.. ama bunlar kadar sevmedim onları...
bi dönem hayvanlaşmışım....kaydirigubbakcemile3..

Son düzenleme:

hımm anladım seni seniiiiiiŞeniz evet yaa paylaşılacak şey var paylaşılmayacak şey varyerimseniben

yaniii bendede var amaaa yerimseniben buraya koyamam

Son düzenleme:
arztez çok tatlıymış pijamaların
hürrem senin için kelimeler kifayetsiz kalıyor artık
ne desem boş, çok hoşsun

ayy hurremcım hamıle kalınca bende senın gıbı olmak ıstıyom cok seksısınnn

ayy hurremcım hamıle kalınca bende senın gıbı olmak ıstıyom cok seksısınnn

oyyy kıyamam ben sana .. tatlı dillim .. inşallah zamanı gelince daha da tatlı bir hamiş olursun burada sana yorumlar yarpaız.. hep birlikte..hamişliğini kutlarız.... herşey gönlünce olsun tatlım benim.....:1hug:.

:jeyyar: ayy ınsalahh ınsalahhhhh sna bayılıyorum sıkı takıpcınım hamıle kalınca senın gıydıklerınden gıycem hep:jeyyar:daha nısanlıyım ben yaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…