allaaah kimbilir pijamaların sana nasıl yakışıyordur sabırsızlıkla bekliyorum fıstığımhihoyyyt
toz pembesi pijamaların çok güzel polar sabahlığın ve terliklerinse harika ne güzel hiç üşümezsin sabahları sıcacık tutar fiziğinide çok beğendim harika gözüküyorsuna.s.
nicki zor arkadaşım:))
pijamana bayıldım, pembiş pemiş tam benlik
koltukların şıklığı da gözümden kaçmadı yanlız
öf ablam yine harikasın yaaa
gündüz ayrı güzel gece ayrı güzelsin:asigim:
yerim senin şirin pijamanı iki yandan toplanmış saçlarınıyerimseniben
artez pijaman çok güzel üzerinde ki köpek çok tatlııı çok beğendimm
ben geldim nihayet.....
hürremim valla 41 kere maşallah sana karnı burnunda bir hamile olarak bu halinle bile güzel ve seksi görünüyorsun eşin çok şanslı tatlım:asigim:
leopar desenli pijaman ve sabahlığın müthiş doğrusu:1hug:
ABLAMM.. CANIM BENıM...
bu pijamaların devamı var... gecelik. ve sabahlık ama daha seksi..(burada sergilenmeyecek kadar...). çarşaf takımı yatak örtüsü mumları....vb....
bi dönem hayvanlaşmışım....kaydirigubbakcemile3..
arztez çok tatlıymış pijamaların
hürrem senin için kelimeler kifayetsiz kalıyor artık
ne desem boş, çok hoşsun
hımm anladım seni seniiiiiiŞeniz evet yaa paylaşılacak şey var paylaşılmayacak şey varyerimseniben
yaniii bendede var amaaa yerimseniben buraya koyamam
ayy hurremcım hamıle kalınca bende senın gıbı olmak ıstıyom cok seksısınnn
ben geldim nihayet.....
ayy ınsalahh ınsalahhhhh sna bayılıyorum sıkı takıpcınım hamıle kalınca senın gıydıklerınden gıycem hep:jeyyar:daha nısanlıyım ben yaakafamçokkarıştıoyyy kıyamam ben sana .. tatlı dillim .. inşallah zamanı gelince daha da tatlı bir hamiş olursun burada sana yorumlar yarpaız.. hep birlikte..hamişliğini kutlarız.... herşey gönlünce olsun tatlım benim.....:1hug:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?