Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

:jeyyar:
ayy ınsalahh ınsalahhhhh sna bayılıyorum sıkı takıpcınım hamıle kalınca senın gıydıklerınden gıycem hep:jeyyar:daha nısanlıyım ben yaakafamçokkarıştı

beni çok mutlu etti canım ya gecegece.. süpersin...RABBİM DE senin güzel yüreğinin dileğini versin...nişanli demek ewliliğe az kalmış demek.... dolayısıyla bebeğede az kalmış.. ben sana giydiklerimi yollarım istersen .... inanki bazılarını birer kez giydim.. öyle çok hamiş kılığı edinmişimki nereye koyacağımı şaşırıyorum... çok beklemiştim minik mucizemi o yüzden biraz abarttım galiba...:uhm:.. biri beni durdursun.delikafadulden.. doğuma 4 yada 3 hafta var ve ben hala ne görürsem alıyorum .. sanki bi daha giyebilecekmiş gibi....yerimseniben..

cnm ya ne demek gercekten cok cekıcı bı byansın:jeyyar:tmm sen saklaa yollarsın bana bende bugun işe gırdımm bı alıswerıs yaptım sormaaa babam cok kızıyıooo:dilcikar:ama napımmm bu benım ılk işimm

canımsın benim ....işin hayırlı olsun.. fazla abartmadan alacaksın tabi... şimdiden güle güle kullan neler aldıysan şekerim benim...a.s.

günaydın sevdiğim pijamalarımdan biriyle geldim bugün herkese güzel bir haftasonu dilerim

hürrem 10 numarasın valla maşallah maşallah maşallah, çooook beğendim nerden aldın sormadan edemicemmm

barçman abla yine süpersin beyaz çok yakışmış hatta hepsinden güzel olmuş bu...sanada kocamanından maşallah

çok teşekkürler ablacığımŞeniz benim senin gibi barbi vücudum yok azıcık tombul çıkmışım idare edin artık ablanızı:roflol:

barçmancım pijamaların çok değişikmiş, sana da çok yakışmış
pozun da bir harika, iyi haftasonları diyeceğim ama burası çok soğuk eve kapandık maalesef

barçmancım pijamaların çok değişikmiş, sana da çok yakışmış
pozun da bir harika, iyi haftasonları diyeceğim ama burası çok soğuk eve kapandık maalesef

çok teşekkürler füsfüscüğüma.s. valla buradada hava güneşli ama çok soğuk

iki gündür salı gününün bekliyorum heyecanla 24 derece olacakmışhihoyyyt

canımsın benim ..:1hug:..beğendiğine sevindim.a.s... huzur mağzaları varya oranın gecelik bölümünden aldım...a.s

Ayol ben burayı daha evvel neden göremedimki acebakaydirigubbakcemile3

En kısa zamanda bende aranızda olurumdelikafadulden

Hatta şimdi tüm resimleri süzgeçten geçirmeye başladım ablacım
Hani gece pjamalı çekilmiş bir resmim varmı diye acebakaydirigubbakcemile3
Eğer bulursam hemen ekleyeceğim :lepi:

tamam ablacığımkaydirigubbakcemile5 valla sana çuval bile giysen yakışır:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…