uyurken vücudum da kasilmalar beni korkutuyor :(

aycan59

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
31
1
18
35
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
Gece uyurken uykum da hic bi problem yok fakat gündüz uyumaya kalktigimda uykum 1-2 saati geçince vücudum kasilmaya ve nefesim daralmaya başlıyor mesela elim yumruk seklindeyse kendimi ne kadar zorlasamda o yumruğu acamiyorum. Sonra kendimi çok fazla zorlayarak irkilerek kendime gelebiliyorum. İrkilerek uyanidigimda tekrar aynisi olacak mi diye uyumaya çalışıyorum ve dalmaya başladığım an ayni şey tekrar oluyor. Karabasan olup olmayacağından korktum ama gündüz ne zaman uyusam ayni şey olduğu için tereddüt te kaldım bu şekilde bir olay yasayan nedenini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ((

Valla bende de oluyordu önceden gündüz uyuduğum zamanlarda.

Ben bunun gündüz vakti tam olarak uykuya dalamadığım için olduğunu düşünüyordum hep. Çok yorgunsam böyle bir şeyle karşılaşmamıştım çünkü.

İçinizin rahat etmesi için bir nöroloğa görünmenizi tavsiye ederim. Ciddi bir şey olacağını düşünmüyorum ama..

psikolojik olarak kötü bi dönem geçirdiği zamanlarda, bazen bende uykuya tam dalmak üzereyken ölücekmişim hissine kapılıp panik içerisinde uyanırdım. bunun sebebi panik atak olabilir

kasılma mı yoksa karabasan gibi bir şey mi? geröek mi yoksa beynin tam uyanamamasından kaynaklı bir yanılsama mı?

kasılma mı yoksa karabasan gibi bir şey mi? geröek mi yoksa beynin tam uyanamamasından kaynaklı bir yanılsama mı?

Beynim tam olarak uyanık oluyor farkında oluyorum kolumu ayağımı hareket ettirmeye çalışıyorum fakat olmuyo hareket etmeye çalıştıkça nefesim daha çok daraliyor

Bir nöroloğa görünseniz iyi olur. Benim aklıma fibromyalgia' yi getirdi anlattıklarınız. Gündü gece ayrımı var mı bilmiyorum, ama ciddi bir rahatsızlık.

Beynim tam olarak uyanık oluyor farkında oluyorum kolumu ayağımı hareket ettirmeye çalışıyorum fakat olmuyo hareket etmeye çalıştıkça nefesim daha çok daraliyor

karabasan gibi bir şey bu.ben de çok oluyordu.steresten ve çok fazla kafein almaktan dolayı oluyor.beynin bir atrafı alınan kafeinden dolayı hiç uyumamış oluyor ve size bunları yaşatıyor.kafeinsiz derin uykular diliyorum

İnanır mısınız tamamen aynısı benimde başımdan geçiyor hatta geceleri oluyor bir ara her gece oluyordu gözlerimi açamıyorum kımıldayamıyorum kımıldamaya çalıştıkca acı çekiyordum çözümünü bende bilmiyorum bununla yaşamayı öğreniyorum sanırım

benım de uyandığım da vucudumun bir kısmı uyuşmuş oluyor...genellikle sol bacak sol kol....yaklaşık 1 yıldır böyle...hatta uyusukluğu hissedip uyanıyorum bi süre açmaya çalısıyorum sonra uyuyorum yine aynı..... bilgisi olan bana da yazar mı???

Aynen öyle benimde hep gündüz oluyor bende alışmaya başladım ama nedenini merak ediyorum

Aynen cnm bende uyaniyorum uyuyorum yine ayni şey oluyor fikri olannn

Benimde gece sadece gece uykuda ellerim tas gibi...uyusmus olarak kalkiyorum.ama gunduz hic bir sey yok.beni ukudan gece uyandiriyor.netten baktim.sinir sikismasi veya bayanlarda elerini cok kullananlatlrda oluyormus.ama sizin bacaginizda uyusuyormus.onu bilemiyorum.netten bakmayada korkuyorum...hemen panik yapiyorum.gecmis olsun.benimki de 9 senedir oluyor.

anlamadım walla 9 yıldır oluyorsa önemli bişey değildir herhalde...kötü bişey olsa cıkardı... Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…