Merhaba arkadaşlar
Gece uyurken uykum da hic bi problem yok fakat gündüz uyumaya kalktigimda uykum 1-2 saati geçince vücudum kasilmaya ve nefesim daralmaya başlıyor mesela elim yumruk seklindeyse kendimi ne kadar zorlasamda o yumruğu acamiyorum. Sonra kendimi çok fazla zorlayarak irkilerek kendime gelebiliyorum. İrkilerek uyanidigimda tekrar aynisi olacak mi diye uyumaya çalışıyorum ve dalmaya başladığım an ayni şey tekrar oluyor. Karabasan olup olmayacağından korktum ama gündüz ne zaman uyusam ayni şey olduğu için tereddüt te kaldım bu şekilde bir olay yasayan nedenini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi((
kasılma mı yoksa karabasan gibi bir şey mi? geröek mi yoksa beynin tam uyanamamasından kaynaklı bir yanılsama mı?
psikolojik olarak kötü bi dönem geçirdiği zamanlarda, bazen bende uykuya tam dalmak üzereyken ölücekmişim hissine kapılıp panik içerisinde uyanırdım. bunun sebebi panik atak olabilir
Tesekkur ederim dusunuyorum bi doktora gitmeyi psikolojik te olabilirİçinizin rahat etmesi için bir nöroloğa görünmenizi tavsiye ederim. Ciddi bir şey olacağını düşünmüyorum ama..
Beynim tam olarak uyanık oluyor farkında oluyorum kolumu ayağımı hareket ettirmeye çalışıyorum fakat olmuyo hareket etmeye çalıştıkça nefesim daha çok daraliyor
Teşekkürlerkarabasan gibi bir şey bu.ben de çok oluyordu.steresten ve çok fazla kafein almaktan dolayı oluyor.beynin bir atrafı alınan kafeinden dolayı hiç uyumamış oluyor ve size bunları yaşatıyor.kafeinsiz derin uykular diliyorum
Aynen öyle benimde hep gündüz oluyor bende alışmaya başladım ama nedenini merak ediyorumİnanır mısınız tamamen aynısı benimde başımdan geçiyor hatta geceleri oluyor bir ara her gece oluyordu gözlerimi açamıyorum kımıldayamıyorum kımıldamaya çalıştıkca acı çekiyordum çözümünü bende bilmiyorum bununla yaşamayı öğreniyorum sanırım
Aynen cnm bende uyaniyorum uyuyorum yine ayni şey oluyorbenım de uyandığım da vucudumun bir kısmı uyuşmuş oluyor...genellikle sol bacak sol kol....yaklaşık 1 yıldır böyle...hatta uyusukluğu hissedip uyanıyorum bi süre açmaya çalısıyorum sonra uyuyorum yine aynı..... bilgisi olan bana da yazar mı???
Benimde gece sadece gece uykuda ellerim tas gibi...uyusmus olarak kalkiyorum.ama gunduz hic bir sey yok.beni ukudan gece uyandiriyor.netten baktim.sinir sikismasi veya bayanlarda elerini cok kullananlatlrda oluyormus.ama sizin bacaginizda uyusuyormus.onu bilemiyorum.netten bakmayada korkuyorum...hemen panik yapiyorum.gecmis olsun.benimki de 9 senedir oluyor.benım de uyandığım da vucudumun bir kısmı uyuşmuş oluyor...genellikle sol bacak sol kol....yaklaşık 1 yıldır böyle...hatta uyusukluğu hissedip uyanıyorum bi süre açmaya çalısıyorum sonra uyuyorum yine aynı..... bilgisi olan bana da yazar mı???
Benimde gece sadece gece uykuda ellerim tas gibi...uyusmus olarak kalkiyorum.ama gunduz hic bir sey yok.beni ukudan gece uyandiriyor.netten baktim.sinir sikismasi veya bayanlarda elerini cok kullananlatlrda oluyormus.ama sizin bacaginizda uyusuyormus.onu bilemiyorum.netten bakmayada korkuyorum...hemen panik yapiyorum.gecmis olsun.benimki de 9 senedir oluyor.
Bende nedenini merak ediyorum ama bulamadımAynen öyle benimde hep gündüz oluyor bende alışmaya başladım ama nedenini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?